- 31 Temmuz 2011
- 10.134
- 17.417
- 298
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #9.541
Selam kızlar sevgililer gününüz kutlu olsun.Rabbim sevenleri sevdiğine bağışlasın kavuştursun..biz evlileride ayırmasın mutlu etsin hep İNŞ.....
Bana gelince sabah 9 da uyandım oturma odamın halısı kurumuş çok şükür ıslatmıştı oğlum.o odayı paspasladım sildim koltuklarını...halımı serdim.oğlumla kahvaltı yaptık sonra mutfağımı topladım çamaşırları astım fakat birde ne göreyim eşimin yeni aldığı mavi gömlek ufak ufak lekeli çamaşır suyu damlamış gibi..kirçöz katmıştım bingoya o mu yaptı bilmiyorum bi dahada asla kullanmam çamaşırda aklınızda olsn..gittim bide eşime mavi gömlek aldm inş beğenir...akşama yandım :26:bide yeni gömlek sadece o olmuş diğer hiçbişeyde yok..içim gitti valla..inş üzülmez akşam yoksa çok kızar küser valla...yandıkkkk bu akşam..:97:...ara ara mavi gömlek buldum ama inş olur aldığım..şimdi oğlum uyuttum bende yemek yapacağım daha...akşam oldu valla...görüşürüz yine canlar....
aziii nassııııınnnnn yivruuummmKuzular ben geldim
Küçük bi mola verdim
Kuzuyu uyutuyorum
2 saattir mutfaktayim daha bitmedi pasta
Ay yetistiremicem diye korkuyorum
Cadı olmasa erken bitirirdim de sütü falan doktu yerlere off
Bu arada benim heruf hala aramadi ne alayım sana diye
kızlar işlerim daha yeni bitti gözümden uyku akıyo resmen ayaklarımı hissetmiyorum belim kırılmak üzere resmen gidip hemen yatıcam sabahda erken kalkıcam
bugün hafta sonu da değil ama kimseler yok
nerde bu millet nerde bu devlet
ben de gideyim bari
hepimizin cuma'sı mübarek ve hayırlara vesile olsun inşAllah(AMİN)
gitme estooooooooooooooooooooooos ben varim
sana da hayirli cumalar
ben yokum ya tanemim ondanBuralar çok sesiz bugün neden acaba
iyi yapmisiniz canim dogumdan once dip kose temizle bebek olduktan sonra en az 6 ay dip kose temizlik yokmrb kızlar akşamları girebiliyorum bu aralar
geçmişi biraz okudum bitmedi ama
toz alma konusu olmuş, ben toz almak için kova yapıyorum, amway loc çok amaçlı temizleyici damlatıyorum suya köpük köpük oluyo
bez ise bimden aldığım mikrofiber bezlerim var süperler hiç iz yapmıyor
tabi benim yaşadığım yer çok isli bu şekilde toz almak zorundayım yoksa nemli bez de yeterli olabilirdi
makyaj konusunda da benim favorim allık ve ruj, esmer olduğum için göz makyajını günlük yapma ihtiyacı duymuyorum
daha doğrusu göz makyajını temizlemeye üşeniyorum
gezme havamda olursam pudra, göz kalemi, rimel ekliyorum
gece makyajı ise far ekliyorum tabi bu çok nadir oluyor düğünlerde falan
bugün yaptıklarıma gelince
mutfak dolapları silindi o kadar
annem yanımda tabi onunla boşalttık sildik yerleştirdik
arada yemek çay vakit alıyo
buzdolabı kaldı bir tek onu da birazdan halledicem inşallah
bir de ev acayip kirleniyo kalabalık olduğumuz için kalabalık dediğim sadece annem ve babam var ama çok farketti
yerlerde hemen kırıntılar pürçük pürçük birşeyler birikiyo yetişemiyorum
yemekti çaydı uzuyo bu işler saolsun annemde pis değildir ama benim gibi titizlenmez incelemez
örgü örmeyi seviyor en çok
güya doğumdan önce yardıma geldi bizimkiler ama ben daha çok yoruluyorum
askitom kv bu gun mu gelii:18::18:kızlar işlerim daha yeni bitti gözümden uyku akıyo resmen ayaklarımı hissetmiyorum belim kırılmak üzere resmen gidip hemen yatıcam sabahda erken kalkıcam
aziii nassııııınnnnn yivruuummm
dünn aradı mı kocişin ne almış sana
dr a gidip testlerini tekrarladın mı sonuç ne :44:
ne pastası bun yaa yine yarışma mı var linki atsana özelden
ee bütün bunların bi özetini geçiverirsen fena olmaz
olur tabi estosumtam çıkıyodum son bi bakem didim geldin uğur böcüğüm
ama benim kahvaltı yapmam lazım gitsem yarım saat sonra gelsem olma mı annem
günaydın kızlar,halılarımı silicem sildikten sonra hem parlasın hem yumuşacık olsun istiyorum önerileriniz var mı ?
olur tabi estosumben de o sirada yataklari topliyim bari
canim halilari icin cok guzel bi karisimimiz var
aspirin
kir coz
beyaz sabun
bunlari karistirip sil halilarini tertemiz oluyo haliyikamanin bile cikaramadigi lekeyi cikartti denenmistir
kuzu ne yaptin yaSelam kızlar sevgililer gününüz kutlu olsun.Rabbim sevenleri sevdiğine bağışlasın kavuştursun..biz evlileride ayırmasın mutlu etsin hep İNŞ.....
Bana gelince sabah 9 da uyandım oturma odamın halısı kurumuş çok şükür ıslatmıştı oğlum.o odayı paspasladım sildim koltuklarını...halımı serdim.oğlumla kahvaltı yaptık sonra mutfağımı topladım çamaşırları astım fakat birde ne göreyim eşimin yeni aldığı mavi gömlek ufak ufak lekeli çamaşır suyu damlamış gibi..kirçöz katmıştım bingoya o mu yaptı bilmiyorum bi dahada asla kullanmam çamaşırda aklınızda olsn..gittim bide eşime mavi gömlek aldm inş beğenir...akşama yandım :26:bide yeni gömlek sadece o olmuş diğer hiçbişeyde yok..içim gitti valla..inş üzülmez akşam yoksa çok kızar küser valla...yandıkkkk bu akşam..:97:...ara ara mavi gömlek buldum ama inş olur aldığım..şimdi oğlum uyuttum bende yemek yapacağım daha...akşam oldu valla...görüşürüz yine canlar....
harika yaa çokk ii olur böle bişey arıyodum çok saol canım..
peki ölçüleri nasıl oluyor ki şuan yazıyorumda
Günaydın herkese nasılsınz benim bu akşam son iğnem ama totomun üstüne oturamıyorum
Günaydın herkese nasılsınz benim bu akşam son iğnem ama totomun üstüne oturamıyorum
canim bu karisim ask diye bi arkadasimizin kesfisanirim hepsinden esit miktarda ekliyosun
tanemimnasilsin son igne mi ohh kurtuldun
benim de bu gun yarin tekrar kan tahlili yaptirmam gerek
ben bu mesajlari kacirmisim yaaziiiiikızın nasıl ya merak ettm hiç bahsetmiyon
evde işi hiç bitmeyenlerdenim 3 tane bıcırım var :) 5,4 ve 2 yaşındalar ev kreş havasında pratik bilgilere ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz ?
mrb. günaydın geçmiş olsun bende yeni katıldım aranıza tabi kabul ederseniz.
anladım canım hepsini eşit miktarda katıcam zaten sabun suyun içinde sağlam olarak kalıcak..
peki bez olarak ne olmalı havlu gibi mi ? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?