En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

aminn.güzel temennilerin için teşekkürler ayy gömlek işi zor ya inş bi sıkıntı çıkmaz canım:18::18::18: bende bi defasında gömlekleri ütülerken yakıvermiştim yeni bi gömleğini hatırlamak istemediğim bi anıdır

mrb kızlar akşamları girebiliyorum bu aralar
geçmişi biraz okudum bitmedi ama

toz alma konusu olmuş, ben toz almak için kova yapıyorum, amway loc çok amaçlı temizleyici damlatıyorum suya köpük köpük oluyo
bez ise bimden aldığım mikrofiber bezlerim var süperler hiç iz yapmıyor
tabi benim yaşadığım yer çok isli bu şekilde toz almak zorundayım yoksa nemli bez de yeterli olabilirdi

makyaj konusunda da benim favorim allık ve ruj, esmer olduğum için göz makyajını günlük yapma ihtiyacı duymuyorum
daha doğrusu göz makyajını temizlemeye üşeniyorum
gezme havamda olursam pudra, göz kalemi, rimel ekliyorum
gece makyajı ise far ekliyorum tabi bu çok nadir oluyor düğünlerde falan

bugün yaptıklarıma gelince
mutfak dolapları silindi o kadar
annem yanımda tabi onunla boşalttık sildik yerleştirdik
arada yemek çay vakit alıyo
buzdolabı kaldı bir tek onu da birazdan halledicem inşallah

bir de ev acayip kirleniyo kalabalık olduğumuz için kalabalık dediğim sadece annem ve babam var ama çok farketti
yerlerde hemen kırıntılar pürçük pürçük birşeyler birikiyo yetişemiyorum
yemekti çaydı uzuyo bu işler saolsun annemde pis değildir ama benim gibi titizlenmez incelemez
örgü örmeyi seviyor en çok
güya doğumdan önce yardıma geldi bizimkiler ama ben daha çok yoruluyorum

kızlar işlerim daha yeni bitti gözümden uyku akıyo resmen ayaklarımı hissetmiyorum belim kırılmak üzere resmen gidip hemen yatıcam sabahda erken kalkıcam

aziii nassııııınnnnn yivruuummm

dünn aradı mı kocişin ne almış sana

dr a gidip testlerini tekrarladın mı sonuç ne :44:

ne pastası bun yaa yine yarışma mı var linki atsana özelden

ee bütün bunların bi özetini geçiverirsen fena olmaz

kızlar işlerim daha yeni bitti gözümden uyku akıyo resmen ayaklarımı hissetmiyorum belim kırılmak üzere resmen gidip hemen yatıcam sabahda erken kalkıcam

hani erken kalkacaktın gıızzzz saat kaç oldu

atı alan Üsküdar'ı geçti

bugün hafta sonu da değil ama kimseler yok

nerde bu millet nerde bu devlet

ben de gideyim bari

hepimizin cuma'sı mübarek ve hayırlara vesile olsun inşAllah(AMİN)

günaydın kızlar, halılarımı silicem sildikten sonra hem parlasın hem yumuşacık olsun istiyorum önerileriniz var mı ?

Buralar çok sesiz bugün neden acaba
ben yokum ya tanemim ondan
iyi yapmisiniz canim dogumdan once dip kose temizle bebek olduktan sonra en az 6 ay dip kose temizlik yok
su makyaj konusunda bu tek benmiyim ya boya kutusuna batip cikandisari ciktigimda muhakkak fondoten allik rimel kalem ruj far hepsini kullanirim
gunduzse acik kahve krem rengi far kullanirim geceyse daha koyuannemlere bile makyajsiz gitmem
askitom kv bu gun mu gelii:18::18:

dun annemin dogum gunuydu estos pastayi ona yaptim
kocis aramadi ilk kez kendi almis cok guzel bi abajur almis bayildimdun telim annemlerde kaldi bu gun kardesim getirecek fotosunu cekerim
aslinda bi sepet temizlik malzemesi de alsa fena olmazmis hani

tam çıkıyodum son bi bakem didim geldin uğur böcüğüm

ama benim kahvaltı yapmam lazım gitsem yarım saat sonra gelsem olma mı annem
olur tabi estosumben de o sirada yataklari topliyim bari
günaydın kızlar, halılarımı silicem sildikten sonra hem parlasın hem yumuşacık olsun istiyorum önerileriniz var mı ?

canim halilari icin cok guzel bi karisimimiz var
aspirin
kir coz
beyaz sabun
bunlari karistirip sil halilarini tertemiz oluyo haliyikamanin bile cikaramadigi lekeyi cikartti denenmistir

harika yaa çokk ii olur böle bişey arıyodum çok saol canım..
peki ölçüleri nasıl oluyor ki şuan yazıyorumda

kuzu ne yaptin ya ben de bikeresinde herufun beyaz gomlegini yikarken araya corap kacmis turuncu renk olmustu gomlekbaya bi konustu ama en son camasir suyuna bastim acildi rengi

Son düzenleme:
Günaydın herkese nasılsınz benim bu akşam son iğnem ama totomun üstüne oturamıyorum

mrb. günaydın geçmiş olsun bende yeni katıldım aranıza tabi kabul ederseniz.

canim bu karisim ask diye bi arkadasimizin kesfisanirim hepsinden esit miktarda ekliyosun

anladım canım hepsini eşit miktarda katıcam zaten sabun suyun içinde sağlam olarak kalıcak..
peki bez olarak ne olmalı havlu gibi mi ? :26:

aziiiii kızın nasıl ya merak ettm hiç bahsetmiyon
ben bu mesajlari kacirmisim ya kizim iyi askitom cin gibi kafamiz davul gibi geziyoruz evdehabire bagiriyo cok agresiflesti dili pabuc gibi olduannem bile artik duramiyo bizde
evde işi hiç bitmeyenlerdenim 3 tane bıcırım var :) 5,4 ve 2 yaşındalar ev kreş havasında pratik bilgilere ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz ?

hosgeldin canimbize takilirsan yavas yavas pratik bilgiler ala bilirsinaslinda on sayfamizda da pratik bilgilerimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…