En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Eştosum nasılsın tatlımhiç görmüyon beni
görmem mi annem görüyom da pc başında sürekli oturmuyorum ki arada bakıp mutfaktaki işlerimi hallediyorum
ben de çok emziriyodum geçen yıl pc başında
simdi baktim dogru soyluyosun sanirim levrek
bi mucize gerceklesti su balik yarismasina katilicam ama baligin turkce ismini bulamadim

balık yarışması mı

kız şu çeviri sitelerine fln baktım da bulamadım tam adını

biraz daha bakayım bulursam net yazarım

sen de bi levreğe bak bakalım tanıdık geliyi mi

Kızlar nabersiniizzz :))))
Azi dövecem ama heee
Çatladım sayfaları okurken ne soracak ne soracak diye

Cumartesi evi süpürdüm sildim, çamaşırları yıkadım kuruttum...
Pazar akşamı 17:30'da ütüye başladım, 19 - 20 arası kızımla kardeşimi yıkadım uyuttum kızı..
Saat 12:30'da yerleştirip yatmaya hazırlanıyordum artık
Bir haftada bu kadar ütü olur mu yaaa!!!
Biriktirme diyorlar.. biriktirme de her gece mi ütü yapıcam..
Her akşam makine çalışıyor...
Her akşam çamaşır yıka, as, kuruyanı topla ütüle.. Kısır döngü....
Oooooooooooooffffffffff offf!!!!!!!!!!!!

burda galiba herkes kendi grubunu kurmuş bende yeni katılmstm aranıza belki birileri yardımcı olabilir diye ama kimseden sen cıkmıyo galiba

kızlarr merhabalarrr nasılsınızzzzzz

Ben kendi adıma şükür diyorum, sen nasılsın tatlım

Hoşgeldin canımaynı dert bende de var hergün makina açıyorum

ben su ürünleri okudum arkadaım balığın latince adını söylesen sana yardımcı olabilirim belki

Boyutu ne kadar azim istarvit yada palamut heralda :26:deniz ürünleriyle pek aram yoktur benim aslında

ya gör işte azim ne şartlarda geliyorum size
yok vuslatim bunlar degil sanirim estos dogru soyluyo levrek
ne konuda yardimci olalim canim mesela neleri bilmiyosun sor soyleyelim
kızlarr merhabalarrr nasılsınızzzzzz

merhaba canim

benm tek sorunum temizlk bi türlü tam anlamıyla yapamıyom hep bişeyler eksik kalıyo ve eşim çok şikayetçi benden nasıl ne yapacam bilmiyom yardım almak istedim o yüzden

benm tek sorunum temizlk bi türlü tam anlamıyla yapamıyom hep bişeyler eksik kalıyo ve eşim çok şikayetçi benden nasıl ne yapacam bilmiyom yardım almak istedim o yüzden

canim ben mesela giriyorum buraya sonra etrafima bakarak yaziyorum
sunu yapicam sunu yapicam diye bir bir gozumun ilistigi her seyi yaziyorum
sonra ona bakip yapiyorum oyle yapinca unutmuyorum neler yapicagimi
sen de boyle yapa bilirsin yazarak yani

burda galiba herkes kendi grubunu kurmuş bende yeni katılmstm aranıza belki birileri yardımcı olabilir diye ama kimseden sen cıkmıyo galiba

Hoşgeldin canımolurmu hiç bazen gözden kaçabiliyor ara ara bana da oluyor grup falan yok yani
gelen muhabbete dalıyor ben öyle yaptım

yaa aslında herşeyi yapabiliyrm biliyorm ama biraz tembelmiyim neyim hep eksik 2yıldır evliyim annemin evinde temizlk adına bişe yapmadık hep okuyoduk şimdide zor mu geliyo biraz ben mi rahat davranıyom anlamıyorm herkesin evi benden daha dagınık bile olsa gözüme cok hoş geliyo temiz geliyo ama benm evm derli toplu olsa bile bi türlü temzmiş gibi gelmiyo gerçi temizlik yapsamda herşeyi yarım yamalak yapıyorum temizlik düzeni nasıl hala onu kavrayamadım.mesela haftasonu çamaşır yıkadım odada askıda asılı ütülenecekler var ama yapamıyom bi türlü

kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin evin nasıl kaç odan var çocuğun var mı

tüm bunlşarın cevabını alırsak daha iyi yardımcı olabiliriz

tabi yaşını meraktan sordum o ayrı

selam kizlar.yeni katilanlardan birinde ben olucam.arada geldim ama o sayilmaz.of ben cok usengec oldum ya.biz tasinacaz neyi nerden baslayalim sasirdik kaldik.buyuk isler bekliyor bizi.gerci kocam sen yapmiycan diyor amaben yapicam ya tasinicaz hevesliyim calismak istiyorum.

ilgilendiğin için teşekkür ederm birden cevap gelmeynceüzüldüm asıl siz kusura bakmayın hoşbulduk bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…