- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #9.981
simdi baktim dogru soyluyosun sanirim levrek
bi mucize gerceklesti su balik yarismasina katilicam ama baligin turkce ismini bulamadim
görmem mi annem görüyom da pc başında sürekli oturmuyorum ki arada bakıp mutfaktaki işlerimi hallediyorumEştosum nasılsın tatlımhiç görmüyon beni
simdi baktim dogru soyluyosun sanirim levrek
bi mucize gerceklesti su balik yarismasina katilicam ama baligin turkce ismini bulamadim
niye ki neben cezalıyım estoşşşş
burda galiba herkes kendi grubunu kurmuş bende yeni katılmstm aranıza belki birileri yardımcı olabilir diye ama kimseden sen cıkmıyo galiba
kızlarr merhabalarrr nasılsınızzzzzz
Kızlar nabersiniizzz :))))
Azi dövecem ama heee
Çatladım sayfaları okurken ne soracak ne soracak diye
Cumartesi evi süpürdüm sildim, çamaşırları yıkadım kuruttum...
Pazar akşamı 17:30'da ütüye başladım, 19 - 20 arası kızımla kardeşimi yıkadım uyuttum kızı..
Saat 12:30'da yerleştirip yatmaya hazırlanıyordum artık
Bir haftada bu kadar ütü olur mu yaaa!!!
Biriktirme diyorlar.. biriktirme de her gece mi ütü yapıcam..
Her akşam makine çalışıyor...
Her akşam çamaşır yıka, as, kuruyanı topla ütüle.. Kısır döngü....
Oooooooooooooffffffffff offf!!!!!!!!!!!!
yok vuslatim bunlar degil sanirim estos dogru soyluyo levrekBoyutu ne kadar azim istarvit yada palamut heralda :26:deniz ürünleriyle pek aram yoktur benim aslında
ya gör işte azim ne şartlarda geliyorum size
ne konuda yardimci olalim canim mesela neleri bilmiyosun sor soyleyelimslm kızlar aaayy benimde başım temizlikle dertte aslında önceden cok agınıktım ama eşimin sayesinde biraz toparlandım ama hala şikayetçi nasıl ne yapacam bilmiyorum hiç temizlik yapamıyom bana bi akıl verin neyi nasıl yapmalıyım( eşimle bu konuda tartışmakdan bıktım valla
kızlarr merhabalarrr nasılsınızzzzzz
burda galiba herkes kendi grubunu kurmuş bende yeni katılmstm aranıza belki birileri yardımcı olabilir diye ama kimseden sen cıkmıyo galiba
benm tek sorunum temizlk bi türlü tam anlamıyla yapamıyom hep bişeyler eksik kalıyo ve eşim çok şikayetçi benden nasıl ne yapacam bilmiyom yardım almak istedim o yüzden
benm tek sorunum temizlk bi türlü tam anlamıyla yapamıyom hep bişeyler eksik kalıyo ve eşim çok şikayetçi benden nasıl ne yapacam bilmiyom yardım almak istedim o yüzden
ben su ürünleri okudum arkadaım balığın latince adını söylesen sana yardımcı olabilirim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?