- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #10.001
kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin evin nasıl kaç odan var çocuğun var mı
tüm bunlşarın cevabını alırsak daha iyi yardımcı olabiliriz
tabi yaşını meraktan sordum o ayrı
hehe aynen bebekimHoşgeldin canımolurmu hiç bazen gözden kaçabiliyor ara ara bana da oluyor grup falan yok yani
gelen muhabbete dalıyor ben öyle yaptım
sen islerini yaz bizeyaa aslında herşeyi yapabiliyrm biliyorm ama biraz tembelmiyim neyim hep eksik 2yıldır evliyim annemin evinde temizlk adına bişe yapmadık hep okuyoduk şimdide zor mu geliyo biraz ben mi rahat davranıyom anlamıyorm herkesin evi benden daha dagınık bile olsa gözüme cok hoş geliyo temiz geliyo ama benm evm derli toplu olsa bile bi türlü temzmiş gibi gelmiyo gerçi temizlik yapsamda herşeyi yarım yamalak yapıyorum temizlik düzeni nasıl hala onu kavrayamadım.mesela haftasonu çamaşır yıkadım odada askıda asılı ütülenecekler var ama yapamıyom bi türlü
siz bu ay tasiniyodunuz demi kuzuselam kizlar.yeni katilanlardan birinde ben olucam.arada geldim ama o sayilmaz.of ben cok usengec oldum ya.biz tasinacaz neyi nerden baslayalim sasirdik kaldik.buyuk isler bekliyor bizi. gerci kocam sen yapmiycan diyor ama ben yapicam ya tasinicaz hevesliyim calismak istiyorum.
Kızlar nabersiniizzz :))))
Azi dövecem ama heee
Çatladım sayfaları okurken ne soracak ne soracak diye
Cumartesi evi süpürdüm sildim, çamaşırları yıkadım kuruttum...
Pazar akşamı 17:30'da ütüye başladım, 19 - 20 arası kızımla kardeşimi yıkadım uyuttum kızı..
Saat 12:30'da yerleştirip yatmaya hazırlanıyordum artık
Bir haftada bu kadar ütü olur mu yaaa!!!
Biriktirme diyorlar.. biriktirme de her gece mi ütü yapıcam..
Her akşam makine çalışıyor...
Her akşam çamaşır yıka, as, kuruyanı topla ütüle.. Kısır döngü....
Oooooooooooooffffffffff offf!!!!!!!!!!!!
selam kizlar.yeni katilanlardan birinde ben olucam.arada geldim ama o sayilmaz.of ben cok usengec oldum ya.biz tasinacaz neyi nerden baslayalim sasirdik kaldik.buyuk isler bekliyor bizi. gerci kocam sen yapmiycan diyor ama ben yapicam ya tasinicaz hevesliyim calismak istiyorum.
Kızlar konuşmaya daldınız sayfamız 1001olmuş nice 1000 lere
niye ki ne
ne sordun cnm sayfa arasında gözden kaçmış olabilir
Ben kendi adıma şükür diyorum, sen nasılsın tatlım
Hoşgeldin canımaynı dert bende de var hergün makina açıyorum
evet canim.artik yeni evimizi hayal ediyorum.cocuklari filan.hehe aynen bebekim
sen islerini yaz bize
biz sana sirasina gore duzenleyelim ya da mesela su isi de yap diye fikir verelim
bi sure sonra oturtursun yerine
siz bu ay tasiniyodunuz demi kuzuhadi hayirlisi
sordum ya sakurambiraz zayif mi oldu soru ne
Hoşgeldin canımtaşınmak zordur bilirim 2-3 senede bir ev değiştirdiğim için
bugunu ele alırsak sabah kalkıp eşimi gönderdim işe ve içimden hiç bişe yapmak gelmediği için oturdum kaldım öyle katlanacak ve ütülenecek çamaşırlar var wc banyo mutfak var ortalık toparlanacak hiçbişe yapmadım oturdum pc başına öyle nerden başlasamda sıkılmadan yapsam şu temizliği diye şaştım kaldım
cam silme yilda 2 -3 kez silerim hepsi balkona baktigi icin pek kirlenmiyoresimde gördüğüme göre levrege benziyo ama emin olamıyorum . verdiğin tavsiyeler güzel gerçekten uygulamaya çalışacam en azından deneyecem evim mis gibi koksun istiyorum inşallah olacak sayenizde bide sey sormak istiyorum halı,cam ve koltuk silme işlemlerini ne kadar zaman aralığı ile yapıyosunuz
canim sen ordan bula bilirmisin bilmemevet canim.artik yeni evimizi hayal ediyorum.cocuklari filan.bide ben kolkutlari nasil temizleye bilirim.nasil karisimli su hazirliyorsunuz.
kesmedi mi sakuramBalık mı soracaktın Aziiiiii :113:
Ben de birşey soracaksın zannettiydim yaaa
ay ne dimek asil ben size tesekkur ederim
once ortaligi topla daginikligi falanbugunu ele alırsak sabah kalkıp eşimi gönderdim işe ve içimden hiç bişe yapmak gelmediği için oturdum kaldım öyle katlanacak ve ütülenecek çamaşırlar var wc banyo mutfak var ortalık toparlanacak hiçbişe yapmadım oturdum pc başına öyle nerden başlasamda sıkılmadan yapsam şu temizliği diye şaştım kaldım
gorusuruz vuslatimBenim kuzu egg yapmışgidim değiştrim sonrada uyutayım
sonrada saçımı boyucamöptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?