En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
24 yaşındayım ankarada yaşıyorum 2 yıllık evliyim çocuğumuz olmadı henüz su ürünlerini bitirdim iş bulamadım evde oturyom akşama kadar :)şimdide stvde ki temizlik programını izliyom bişeler kapmak için. evim 3+1 ama bi aya kadar taşınacaz taşınacmz evde aynı büyüklükte

Hoşgeldin drt47drt..
Ben de hep okudum çalıştım ama annemde fıtık olduğu için babamla yapardık temizliği..
Üstelik 9-4 iş 5-10 okuldu
Çocuktan sonra tembellik baş gösterdi bende
Resmen pislik içinde kaldığım oluyordu
Önce dağınıklığı, yani eşyaları yerleştirmek, kirlileri aıyırıp kirliye atmak, temizlkeri yerlerine düzenlice koymak gerek..
Sonra süpürge aç, heryeri süpür, güzelce de sil.. Ooooh mis..
Bir de toz aldın mı senden misi yok
Çamaşırları makineye atması, yemek yapıp mutfak toplaması bundan sonra olunca daha kolay geliyor bana...

Bunun dışında halı koltuk silme gibi şeyleri de kendine en uygun zamanda planlamalısın..
Mesela bir gün bir odanın halı ve koltuklarını silebilirsin.. Sonra çekip süpürüp siler kapatır, diğer odalara geçersin...
Ya da bir gün koltukları, halıları, bir gün camları siler en son süpürürsün gibi..

Çok pratiğim ya, çok bilmiş gibi yazdım bir de
Yardımcı olmaya çalıştım ama azıcık faydam olursa ne ala

Hoşgeldin canımolurmu hiç bazen gözden kaçabiliyor ara ara bana da oluyor grup falan yok yani
gelen muhabbete dalıyor ben öyle yaptım
hehe aynen bebekim
sen islerini yaz bize
biz sana sirasina gore duzenleyelim ya da mesela su isi de yap diye fikir verelim
bi sure sonra oturtursun yerine
siz bu ay tasiniyodunuz demi kuzuhadi hayirlisi

sordum ya sakurambiraz zayif mi oldu soru ne

Hoşgeldin canımtaşınmak zordur bilirim 2-3 senede bir ev değiştirdiğim için

resimde gördüğüme göre levrege benziyo ama emin olamıyorum . verdiğin tavsiyeler güzel gerçekten uygulamaya çalışacam en azından deneyecem evim mis gibi koksun istiyorum inşallah olacak sayenizde bide sey sormak istiyorum halı,cam ve koltuk silme işlemlerini ne kadar zaman aralığı ile yapıyosunuz

evet canim.artik yeni evimizi hayal ediyorum.cocuklari filan.bide ben kolkutlari nasil temizleye bilirim.nasil karisimli su hazirliyorsunuz.

bugunu ele alırsak sabah kalkıp eşimi gönderdim işe ve içimden hiç bişe yapmak gelmediği için oturdum kaldım öyle katlanacak ve ütülenecek çamaşırlar var wc banyo mutfak var ortalık toparlanacak hiçbişe yapmadım oturdum pc başına öyle nerden başlasamda sıkılmadan yapsam şu temizliği diye şaştım kaldım

selam tatlim.en zor kismi o zaten kalkmakkalka bilsek gerisi gelir zaten

aynen öyle valla önemli olan kalkabilmek. her zaman diyorum ki kendi kendime eşimi gönderince hemen temizliğe başlayım bi saatte bitirip rahat rahat otururum diyom ama her gün sonuç hüsran bi türlü kalkıp yapamıyorum bi adım atamıyorum maalesef asıl sorun orda galiba

cam silme yilda 2 -3 kez silerim hepsi balkona baktigi icin pek kirlenmiyo
halilari koltuklari 1-2 ayda bir silerim
evet canim.artik yeni evimizi hayal ediyorum.cocuklari filan.bide ben kolkutlari nasil temizleye bilirim.nasil karisimli su hazirliyorsunuz.
canim sen ordan bula bilirmisin bilmem
kir coz
aspirin
ve beyaz sabun karisimi yapiyo arkadaslar ben burdan bulamiyorum ama
Balık mı soracaktın Aziiiiii :113:
Ben de birşey soracaksın zannettiydim yaaa
kesmedi mi sakuramdu bi dusunem baska ne sorsam acep
Eki Görüntüle 636896
Aziii kutlama pastasını ben getireyim
Sana çok teşekur ediyoruz
ay ne dimek asil ben size tesekkur ederim
once ortaligi topla daginikligi falan
sonra kirliler makineye
sonra supur sonra sil sonra toz
en son wc lavabo
sonra da 1 fincan kahve ve yaninda utu
Benim kuzu egg yapmış gidim değiştrim sonrada uyutayım
sonrada saçımı boyucamöptüm sizi
gorusuruz vuslatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…