- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #10.221
cornellam avatarin super ya benim cadinin en cok sevdigi cizgi kahramani masha
bence taşıma cnm orda işi geyiğe çeviremeyiz sadece tavsiyeler veririz fln
burda daha iyi derim ben
geleceğimi görüp de konuşup,ona hazırlıyorum kendimi
böyle devam edersen zaten işin çoğalmadan biter
yok tanemim sen beni yanlış anladın zaar
ben geniş derken daha hoşgörülü,daha sabırlı demek istedim aslında
disiplin ayrı bişey zaten
yani bi çocuğun olsa dağıttığında arkasından hemen toplarsın
ama 2-3-4 daha fazla çocuk olduğunda hemen toplamazsın
insan daha bi görmezden geliyo onlar da çocuk ne yapsın gibisinden
ya da bişey döktüğünde fln ilk zamanlardaki gibi sinirlenmiyosun
çünkü sinirlensen de geri gelmeyecek
yaşadıkça anlıyosun işte bazı şeyleri ne bileyim çocukla inat etmemeyi öğreniyosun(çok iyi öğretiyolar bunu)
suyuna gitmeyi öğrendiğin zaman(çocuğun her dediğini yapmak değil bu,senin istediğini çocuğa tatlı dille suyuna giderek yaptırtmak) da zaten hoşgörü ve sabır geliyo ardından
Günaydın hatunlaarrr
Bence de taşımayalım çünkü geyik de yapıyoruz, konu dışı felan olmasın :18:
Vuslatcım aynen Estoşun dediği gibi, rahatlıktan kastım tek çocukta olduğu gibi her şeye sinirlenmemekti..
Yengem de mesela çok düzen delisiydi..
Şimdi evin düzeninden çok çocuklarla ilgilenmeyi baz alıyor..
Dediğin gibi hepsi kendi işini yapacak şekilde görev dağılımları falan var..
Maşallah sana ne güzel yetiştirme bilincin var
Benim kuzenler de maşallah namazlarını bile bırakmazlar.. Ki ortancası 4'e gidiyor..
Diğerleri küçük daha ama hep dualar okurlar, öğretir yengem..
Rahatlamak... Aman orası dağıldı, bu döküldü tüh tüh yapmamak anlamında..
Tabii ki yine çok çok titiz.. Ama evde temizlik yapıldı mı çok da yırtınmaya gerek yok der artık..
Çocuklarımla ilgilenmek daha önemli.. Yani senin gibi
Maşallah maşallah diyeyim :))
hangi islerini bitirdin canim:18:selamlar hamarat hanımlarr, güzel anneler yeni bir gün daha merhaba
bugün çok işim var ama dürtülmem lazım listemi şöööyllee bir çıkartamda baktıkça yaparım belkimm yarın yine gezmeye gidicem çünkü, bugünden temizlik yapmam lazım.
mutfak toplanacak
buzdolabının içi temizlenecek
banyo halıları yıkanacak
banyo wc temizlenecek
nevresimler değişecek yıkanacak kurutulacak(hastalık bende 2 günde 1 değiştiriyorum)
ev süpürülecek
silinecek
toz alınacak
yemek yapılacak
ütü yapılacak
aralarda da bebişle ilgilenilecek off off yaz yaz bitmediii
tamam canim gorusuruzben kaçıyorum hatunlar eşim şimdi öğle yemeğine gelecek yemeğini hazır ediyim tekrar gelirim...
evet canim ismi masha cok tatli ya bazen ben de izliyorum rus cizgi filmihadi ya adı masha mıymış:))) öğrendim bak sayende
bu arada 2 saatte bal dök yala yapan kimmiş.ondan bizim eve acil lazım......
1 haftadır dogrudüzgün iş yapmadım.hafif belim agrıdımı üstüne gitmiyorum kötü olmayayım diye......yapılacak tonla işim var......yazmaya korkuyorum.......liste yapayım bakim......
bütün evvv toplanacak
her yer dip köşe süpürülecek,silinecek
tozlar alınacak......
banyo paspasları yıkanacak
ütü yapılacak
mutfak dolapları silinecek
çamaşır zaten Allahın emri....
bir de yemek var tabi......
pofff offfffff.......
her zamanki gibi sadece çamaşırları hallettim.......
hıı bir de mutfagı topladım.....
akşama çok var yaparım herhal.....
Azzii proğramı seyrediyomusun
Ben yanlış anlamışımGenişliği çocuklardan yana sandım, ilgilenmeme gibi anladım. Evet ev işi konusunda aksama oluyor tabiki, ama kendi dağınıklarını onlara toplatıyorum ben alıştılar artık oyuncaklarıyla oynadıktan sonra yatmadan yerlerine koyarlar Benim büyük kızımda kapalı sakuram namazlarını elinden geldiğince kaçırmamaya çalışır Rabbim bozmasın. Ama şu bir gerçek bu devirde çocuk yetiştirmek çok çok zor, Mevlam çocuklarımızı saptırmasın inşallah doğru ahlak güzel huyda daim etsin cümlemizinkini
izliyorum tebiama programa kil oldum bu ev dunku kadar kirli degil ki
su uzun kadini dovecemDemi bende onu farkettim ozaman adil olmazkı
Bende ortalığı topladım sobayı yaktım (1 saat uğraştırdı beni)evi süpürdüm, dün akşamdan yıkanan çamaşır vardı onlar astım, bebemi emzirdim altını değiştirdim şimdi uyutucam sonrada yerleri viledalıcam, toz alıcam, yemek yapıcam, bulaşığımı geceden halletmiştim 1-2 bardak var sadece
su uzun kadini dovecem
hosgeldin vuslatimbenim de bi tek yemek isim kaldi
hangi islerini bitirdin canim:18:
tamam canim gorusuruz
evet canim ismi masha cok tatli ya bazen ben de izliyorum rus cizgi filmiiste bu
ĞаÑа и ĞĞµĞ´Ğ²ĞµĞ´Ñ - ĞаÑа + каÑа - YouTube
Ben yanlış anlamışımGenişliği çocuklardan yana sandım, ilgilenmeme gibi anladım. Evet ev işi konusunda aksama oluyor tabiki, ama kendi dağınıklarını onlara toplatıyorum ben alıştılar artık oyuncaklarıyla oynadıktan sonra yatmadan yerlerine koyarlar Benim büyük kızımda kapalı sakuram namazlarını elinden geldiğince kaçırmamaya çalışır Rabbim bozmasın. Ama şu bir gerçek bu devirde çocuk yetiştirmek çok çok zor, Mevlam çocuklarımızı saptırmasın inşallah doğru ahlak güzel huyda daim etsin cümlemizinkini
hoşgeldin vuslatımşu zamanda çocuk büyütmek,yetiştirmek çok zor. küçüklükten eğitmek, Allah aşkını aşılamak, doğruyu yanlışı anlatmak çok önemli diğer türlü çok zor oluyor hakikaten. maşallah kızın kaç yaşında ? benim miniğim de biz kıldığımız zaman yanımızda eğilip kalkıyor
Demi bende onu farkettim ozaman adil olmazkı
su uzun kadini dovecem
hosgeldin vuslatimbenim de bi tek yemek isim kaldi
bence cok kotu is cikaracakHerhalde yarın onun sırası görecem onukendinden büyük insalar nepiçim konuşuyor
Bende baktım ama Türkçe çevirisi olsaydı güzel olurdu...
Bu arada bende işlerimi bitirdim..
Maşallah barekallah..
İnşallah ben de hakkıyla yetiştirebilirim..
Zaten hep dua ederim Rabbime..
"Senin yolunda yetiştirebileceksem, hayırlı ve sağlıklı dört evlat nasip eyle YaRabbi..."
Kardeşim 11 oldu, yavaştan örtüyor derneğe falan giderken..
Şimdi küçüğüm ama diyor bir iki senem kaldı..
Hayırlısıyla inşallah evlatlarımıza, kardeşlerimize, tüm kızlarımıza nasip olur
Ben de namaz kılarken yanımda duruyor kızım secdeye geliyor falan..
Öyle mutlu oluyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?