Selam kızlar bende evim evimi izliyorum şuan siz sırık kadın diye bu yarışanamı diyordunuz...şu siyahlı taclı kadın adı neyse geçmişi gösterdi mobilya banyo aynasını dolabını su tutmuş fıskiye ile yıkamış
inanamadım çürütecek dolabı şok geçirdm resmen..aynalık suyla yıkanırmı aman yarabbim yaa şok oldum..bugünkü kadın fena değl ama unuttuğu şeyler ister istemez olacaktır 3 saat yetmezki zaten yaa...
Mmr rumuzlu kardeşim hamileymişin allah yardımcın olsn hamileyken kimyasal çamaşır suylarıyla sakın yaklaşma bebeğe çok zararlı..soluğunla ona ulaşıyor bence eltindn yardım alsan yada bi arkadaşına rica etsen biriniz camları silse biriniz mutfağı o zamana kadar çoğu işin biter cnm ama hamilesn fazla zorlma sakın uzağa uzanma dolaplara falan yükseğe çıkma olduğu kadar yap..milet madalya takacak değlya sana..kaynanan çok biliyor yeni gelin yardımcı almaz diye bi kanunmu var ne geri düşünce bunlar..eşinde annesine uymuş neden seni düşünmedi 160 m kare ev kolay kolay temizlenirmi bide hamilesn bence ikna et kadın çağır doğum sonra özellikle daha çok lazm olck sana...