En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
araya reklam girmisken yaptiklarimi yazam
  • yataklar
  • bulasik
  • caydanligimi demligimi ovdum mis gibi
  • kizima corba yaptim
  • yemek yaptim
  • salonu mutfagi supurdum
  • toz aldim
  • camasir katladim
iste ana yemek

bu da kizimin corbasi

• yataklar
  • bulasik
  • kizima corba yaptim
  • yemek yaptim
  • toz aldim
  • camasir katladim
iste ana yemek

bu da kizimin corbasi

Yok ben bu yarışmada sizlerin yanında sonuncu olacam elerine sağlık o corba yı bana ver boğazıma iyi gellir belki

Tam bunu diyecektim ki, yazmışsın
H. içi yapın yapın benim cumartesi totom tutuşsun dimi

Selam kızlar bende evim evimi izliyorum şuan siz sırık kadın diye bu yarışanamı diyordunuz...şu siyahlı taclı kadın adı neyse geçmişi gösterdi mobilya banyo aynasını dolabını su tutmuş fıskiye ile yıkamış inanamadım çürütecek dolabı şok geçirdm resmen..aynalık suyla yıkanırmı aman yarabbim yaa şok oldum..bugünkü kadın fena değl ama unuttuğu şeyler ister istemez olacaktır 3 saat yetmezki zaten yaa...

Mmr rumuzlu kardeşim hamileymişin allah yardımcın olsn hamileyken kimyasal çamaşır suylarıyla sakın yaklaşma bebeğe çok zararlı..soluğunla ona ulaşıyor bence eltindn yardım alsan yada bi arkadaşına rica etsen biriniz camları silse biriniz mutfağı o zamana kadar çoğu işin biter cnm ama hamilesn fazla zorlma sakın uzağa uzanma dolaplara falan yükseğe çıkma olduğu kadar yap..milet madalya takacak değlya sana..kaynanan çok biliyor yeni gelin yardımcı almaz diye bi kanunmu var ne geri düşünce bunlar..eşinde annesine uymuş neden seni düşünmedi 160 m kare ev kolay kolay temizlenirmi bide hamilesn bence ikna et kadın çağır doğum sonra özellikle daha çok lazm olck sana...

Medıne birinci oldu evlere temizliğe giden bi kadın galiba bana öyle geldi..günermiş aynaya su tutan kendi o bembeyaz evinide öylemi yıkıyor acaba inanamadım 4 cü oldu...haftaya kimler olck bakalım..

Kızlar ne yarışması bu detayları paylaşsanız...

• yataklar
  • bulasik
  • kizima corba yaptim
  • yemek yaptim
  • toz aldim
  • camasir katladim
iste ana yemek

bu da kizimin corbasi
zuluuuu acil bu corbanin tarifini bana versene.kizima yyapiyim.kendimde iciyim.super gozukuyor.

Kızlar h.içi tüm yapılanları mı göz önünde bulunduracağız peki?
evet sakuram hatta her kes kendi yorumlarini sonda alintilayip koyarsa hic bi sey gozumuzdn kacmaz
ilkkez açtım napıyo kız bunlar.....kimin evini temizliyorlar........
baskalarinin evini temizliyolar

o kadin beni cildirtti zaten

Bu arada soylemeyi unutmusum mutfak perdem 3 tane stor perde..onlari silmenin pratik yolu var mi acaba?

benim mutfak perdelerimde stor kullanımı rahat ama temizliği zor bencede onu bulaşık sabunu ile sil eyer beyaz yada krem rengiyse birazda kalıp sabun kullan daha iyi parlar ben öyle yapıyorum ama onu sık sık temizlemelisin kirleri çok çabuk içine kırılıyo benim ilk evim cadde üstündeydi inanamazsın resmen grileşti ama sile sile bi ucundan kurtardım gerçi hala renk farkı var ama yapıcak bişey yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…