- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #10.381
canim haftanin en pisini tembelini ve hamaratini secicezMedıne birinci oldu evlere temizliğe giden bi kadın galiba bana öyle geldi..günermiş aynaya su tutan kendi o bembeyaz evinide öylemi yıkıyor acabainanamadım 4 cü oldu...haftaya kimler olck bakalım..
Kızlar ne yarışması bu detayları paylaşsanız...
zuluuuu acil bu corbanin tarifini bana versene.kizima yyapiyim.kendimde iciyim. super gozukuyor.
evet sakuram hatta her kes kendi yorumlarini sonda alintilayip koyarsa hic bi sey gozumuzdn kacmaz
baskalarinin evini temizliyolar
o kadin beni cildirtti zaten
bana da oyle geldi bi ara sey dedi beni evlere temizlige cagiracaklar ordan anladimMedıne birinci oldu evlere temizliğe giden bi kadın galiba bana öyle geldi..günermiş aynaya su tutan kendi o bembeyaz evinide öylemi yıkıyor acabainanamadım 4 cü oldu...haftaya kimler olck bakalım..
Kızlar ne yarışması bu detayları paylaşsanız...
canim haftanin en pisini tembelini ve hamaratini secicez
canim hosgeldin
1 tane sogan
1 tane patates
1 tane havuc
hepsini dograyip atiyorum tencereye ardindan ustunu gececek sekilde su ve birazcik yag tuz
onlar pistikten sonra catalla eziyorum bezelye ve makarna da ilave etip ister et suyu ister normal su dokup corba halinde pisriyorum
ilk defa izliycem yeniimi başladı bu proğram
sagol canikom.yapiyim bugun.bende ne yapsam diyordum
bide krepi aksamdan yapsam olurmu yoksa sabahmi yapiyim :26::26::26:
Gel gel yarışacağız
Nasıl oldun dr gitmişsin canım
hosbulduk adasımm. cok sukur ıyıyımm sen nasılsın?? sonucları bugun alcam saat 3 te...Oooo fikirler süper yaaa..Anket olayı iyi olurdu aslında ama Azinin dediği gibi yeni birini eklemek zor olur herhalde.. :26:
Eeee ne zaman başlıyoruz....
Adaşım hoşgeldin:13: nasılsın bakalım? sonuçlar nasıl çıktı..
nasilsin rabyasimaa ben kustum ya sana
evet canim yeni samanyolunda basladi ama bitti bu gunluk
'Evim Evim Temiz Evim - 3. Bölüm dizisi izle
tesekkur ederım canımm. dun gıttım doktora tahlıl sonuclarını bugun alıcam. saat 3 te hastaneye gıdıcem bakalım sonuc ne olacak ne dıcek doktorr...
hosbulduk adasımm. cok sukur ıyıyımm sen nasılsın?? sonucları bugun alcam saat 3 te...
cok sukur ıyım canım sen nasılsınn?? aaaa neden kustunn ki banaaaaa??:26::26:
kızlar salonun tozunu aldım sandalyeydı konsol ayna falan konsoluın bosaltım tekrar duzenledım falan.
bısı sorcam benım orta sehpa ortum boncuklu ortuler var ya ondan esım sagolsun cay doktu tul olan kısımdan cıkardım ama ıplı olan yerınden cıkaramadım yaa ne yapmam lazım bılen varmı??
sabah yap canim en fazla 5 dakikani aliyo
ben kactim isimin besina
dun bizim topige gelmedin ya o yuzden kustum
canim ortun ne renk:26:deterjanli suda bekletsen aksamdan belki cikar
kızlar salonun tozunu aldım sandalyeydı konsol ayna falan konsoluın bosaltım tekrar duzenledım falan.
bısı sorcam benım orta sehpa ortum boncuklu ortuler var ya ondan esım sagolsun cay doktu tul olan kısımdan cıkardım ama ıplı olan yerınden cıkaramadım yaa ne yapmam lazım bılen varmı??
Hayırlı haberler alırsın canımtesekkur ederım canımm. dun gıttım doktora tahlıl sonuclarını bugun alıcam. saat 3 te hastaneye gıdıcem bakalım sonuc ne olacak ne dıcek doktorr...
hosbulduk adasımm. cok sukur ıyıyımm sen nasılsın?? sonucları bugun alcam saat 3 te...
cok sukur ıyım canım sen nasılsınn?? aaaa neden kustunn ki banaaaaa??:26::26:
Aziii gelsin konuşalım canım yoksa böyle olmuyacak
Mesala yarışmaya cevirelim şunu yaptık bunu kim
daha önce bitirecek diye aynı zayıflama yarışması gibi
Haftanın hamaratını secelim tabi benim fikrim uygulamayı siz karar verelim
evet kuzu cok isim yok senin de oyle:13:
anaaam ben bunlari hep gaza getiriyorum bunlar bana otur diyi ya
ooohooo baya isin varmis bebekim hadi yapta gel
bu arada bacim ben 1990 20 eylul dogumluyum sen de eylul dogumlusun sanirim kaci:26:
oh ohh mis gibi ev gibisi de yoktur heene zamandir soracam unutuyorum su fotoda senin kuzuyu kucaginda tutan senmisin ilkcim:26:
ne kusecem sakuram
demi ya
ola bilir tanemim her kes onerilerini yazsin bi dusunlemi topikce
ben de bi de soyle bi sey dusundum gece uyurken
haftanin hamarati
haftanin tembeli(kusmek yok ama egleniyoruz surda dimi)
haftanin en cok pc de takilani
vs iste digerlerini hep birlikte dusunelim kategorileri
bi de bi sey soracam su ustekki anketi degisip yerine haftanin hamarati diye bi anket acsam her hafta yenilesek nasil olur sizce:26:
Kızlar yaa tütü diktiniz mi hiç kızınıza falan?
Kolay böyle dikmeden yapılan modeller gördüm ama el işi özürlü olduğum için cesaret edemiyorum..
Tülleri kesip böyle saç bandından geçirip falan yapmışlar..
Becerebilir miyim sizce yaa, yapan var mııı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?