En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
canim haftanin en pisini tembelini ve hamaratini secicez
zuluuuu acil bu corbanin tarifini bana versene.kizima yyapiyim.kendimde iciyim.super gozukuyor.

canim hosgeldin
1 tane sogan
1 tane patates
1 tane havuc
hepsini dograyip atiyorum tencereye ardindan ustunu gececek sekilde su ve birazcik yag tuz
onlar pistikten sonra catalla eziyorum bezelye ve makarna da ilave etip ister et suyu ister normal su dokup corba halinde pisriyorum

bana da oyle geldi bi ara sey dedi beni evlere temizlige cagiracaklar ordan anladim

sagol canikom.yapiyim bugun.bende ne yapsam diyordum
bide krepi aksamdan yapsam olurmu yoksa sabahmi yapiyim :26::26::26:

Gel gel yarışacağız
Nasıl oldun dr gitmişsin canım

tesekkur ederım canımm. dun gıttım doktora tahlıl sonuclarını bugun alıcam. saat 3 te hastaneye gıdıcem bakalım sonuc ne olacak ne dıcek doktorr...
hosbulduk adasımm. cok sukur ıyıyımm sen nasılsın?? sonucları bugun alcam saat 3 te...
nasilsin rabyasimaa ben kustum ya sana

cok sukur ıyım canım sen nasılsınn?? aaaa neden kustunn ki banaaaaa??:26::26:

kızlar salonun tozunu aldım sandalyeydı konsol ayna falan konsoluın bosaltım tekrar duzenledım falan.
bısı sorcam benım orta sehpa ortum boncuklu ortuler var ya ondan esım sagolsun cay doktu tul olan kısımdan cıkardım ama ıplı olan yerınden cıkaramadım yaa ne yapmam lazım bılen varmı??

dun bizim topige gelmedin ya o yuzden kustum

canim ortun ne renk:26:deterjanli suda bekletsen aksamdan belki cikar

dun bizim topige gelmedin ya o yuzden kustum

canim ortun ne renk:26:deterjanli suda bekletsen aksamdan belki cikar

canım dun bı ara baktım kımse yoktu topicte kasıtlı degıl yanı dun cok canım sıkkındı kusura bakmayın lutfenn kusmee olurmuu
ortum krem rengı canım aksamdan bekleteyım bakalım 1 saat falan beklettım olmadı bıde geceden bekletımm...

kosla leke çıkarıcısının içine yatır biraz beklet sonra sert olmayan başka bi bezle orayı çitile cnm

Kızlar yaa tütü diktiniz mi hiç kızınıza falan?
Kolay böyle dikmeden yapılan modeller gördüm ama el işi özürlü olduğum için cesaret edemiyorum..
Tülleri kesip böyle saç bandından geçirip falan yapmışlar..
Becerebilir miyim sizce yaa, yapan var mııı?

Hayırlı haberler alırsın canım

çok iyi fikir

aaaa dime qı...bende 21 eylül 1990 lıyım...

aayy bayılırım tütüye... o kadar seviyorum kızım olmadığına opluma yapasım geliyor bi arkadaşın topiğinde paylaşmıştın kolay tütü yaapımını,yapması ççooook basiit.ben yapmadım ama yapılmış halini gördüm çok hoş oluyor gerçekten

Kızlar ben doktorda yeni geldim bronşit olmuşum canlarım filim cektiler çok şükür ciğerlerimde bişey yokmuş iğneden yırtık ilaç verdi ilaçları altık geldim [SUB][/SUB]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…