En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kolonya dök biraz beklet canıım sonra narin yıkamada yıka

yapılır ya ben de gördüm yapımı çok basit made by nuran tütü yapımı var basit anlatmış kızım olsa yaparım hemen de işte önce küçük parçalarla dene baktın oluyor büyüğünü yaparsın

eve geldikten sonra çamaşırları topladım katladım yerine koydum
ebegümecim vardı onları yıkadım haşladım tuvalet banyonun lavabolarını ovdum toz aldım şimdi gidip havuçlu kabaklı salatamı yapcam

ben de kacam ya kizi uyandiram gece uyumuyo sonra cadi
bu arada estos yok nirde

geçmişi okumadım azii

dün netin kotası bitti bugün de yenilenme zamanıydı saat 3,5 gibi yenilendi

o zmn da ben okuldaydım daha yeni geldim

sizde ne var ne yok :26:

yarın da anneme giderim büyük ihtimal

evini temizlemem lazım

off kıslar gezmekten yoruldum bugün hee çocuk elimde mahvoldum omzum felan tutmuyor bütün evi yalayıp yutsam bu kadar yorulmazdım

kızlar hepinize merhaba iki gündür yoktum ne cok ilerlemiş sayfalar:)
iyisinizdir inş. beni sorsanız o kadar cok yorgunum iki gündür misafirim vardı üniden ev arkadaşımla kardeşi geldi kızda bir titiz sormayın iyi ki evimi temizlemişim sizin gazınızla yoksa beni rezil edecekti elelame...... çarşamba ve perşembe bende kaldılar ayyy onları hem gezdir dışarda hemde eve gel temizlik yemek yap derken canım çıktı çok yorgunum çooookkkk

kimse yok galiba kızlar ben kaçar çok yorgunum dinlenecem biraz öptm sizi canlar:) inş. bişe olmazsa yarın sabah görüşürüz

Kızlar ben doktorda yeni geldim bronşit olmuşum canlarım filim cektiler çok şükür ciğerlerimde bişey yokmuş iğneden yırtık ilaç verdi ilaçları altık geldim

çok geçmiş olsun tanemim:18:... bol bol ıhlamur kaynat iç,bronşit çok kötü yapıyor iyi bilirim:18:

kızlar yarından snra olmayabilirim net gidecekmiş galiba eşim öle sledi ama arada gelmeye çalışcam hoşçakalın

bu arada geçmiş olsun tanem aynı dert bendede var dikkat etmezsen kalıcı olabiliyo öksürük mesela bende kaldı naptıysam geçmedi keşler gibi öksürük gören kaç yıllık sigara içiyon diyo ama kullanmıyom bile tekrar geçmiş olsun dikkat et

çok geçmiş olsun tanemim:18:... bol bol ıhlamur kaynat iç,bronşit çok kötü yapıyor iyi bilirim:18:

Sağolun canlarım yapmaya çalışıyorum inşallah geçer öksürmekten artık gögüs kafesim ağrıyor doktorda sordu bügün sigara içinyormusun diye :26:

temizlik işe yaramış bak hadi iyisin

böyle ev temiz olunca da gafil avlanmıyosun kimseye güzel oluyo

İyi geceler
öncelikle tanem geçmiş olsn geçmişe bakamıyorum şuan oğlum ayakta olduğu için..diş sıkıntısı var yavrumda uyumuyor ama oynamıyorda inş çıkarır yavrum 6 cı yolda..geçen sene bu gece ona sancım vardı..bu sene bu gecede onun sancısı var..ne çabuk geçiyor yıllar:97:...

Yarında çok işim var oğlm 1 yaşını kutlicaz menü belli oldu 6 kişiyiz zaten annemler biz...patates salatası mercimek köftesi bademli kurabiye yeni öğrendiğim kruvasan tipi börek vede çerezler pastamız var..yeter gider sanırım..

Kruvasan tipi börek şöyle 5 tane yufkayı aralarına erimiş tereyağ sürüyoruz en sona sürmüyoruz üst üstte olck hepsi sonra sigara böreği gibi dilimlere ayırız toplamda 20 dilime ayrılcak bıçakla istenilen bi iç koyup sarıp 5 in bir fırında yumurta sarısı sürüp pişiriyoruz ben peynirli maydnzlu yapcm çok kolay ve pratik deneyeceğm yağ ile çok kıyır kıyır oluyormuş...yanlız bendeki tereyağ az kokuyo gibi kızlar kullansammı bilemedm eski yağ biraz köyden gelmişti margarnmi yapsam yerine bilemedm..?....
Onun dışında kızlar benm kaşıklar karacanın çok fazla parlaklığı gitmemiş ama istediğim gibide göz almıyordu baktm internette şunu buldum yaptm ışıl ışıl oldular tavsiye ederm..bi tencereye kaşık çatal bıçak ne varsa koydum üstüne çamaşır deterjanı ekeledm sonra su koyup ısıttım deterjan eridi zaten suyun rengi bile değişti aslında sirkeyle yapacktm bütün ev sirke kokar diye istemedm ama bol suyla duruladım harika oldular...deneyin derm...korkarak yapmıştm ama harika oldular....onun dışında ufak tefek detayları hazırladım yarın balonlar şişecek esad damat gibi olack sonra mamalar yapılacak pasta alınacak yerndn...çay demlenecek falan..sabahtan evi süpürcm esad durursa bide paspas atarım.onu yıkarım...fotoyu unutmamalıyım çok işim var çok..bide oğlum uyusa saat 3 oldu...offf offf inş sabah geç uyanır...:97:...

Kızlar yarışma tam anlamıyla nasıl olck nasıl seçeceğz oy vereceğz anketmi olck ben hala onu anlamadım..bide mesela bn telden girip yazıyorum onda sıkıntı olurmu malum pc başka telf. Başka...bide haftanın pisi seçilen bozulmazmı yaa belki o hafta hasta olur yatak döşek yatar onu nasıl çözeceksiniz...çok sordm ama kafama takıldı..siz yolunu bulursnz tabi..neyse gece kuşunuz olarak oğlumu uyutuırken aklıma takılanları soraym dedm artık yarın sabah bakarm inş...

tatlı uykular...oğlumda uyudu...

bacilar bu gun pek isim yok ama cok uyusuk oldum ben yea
kizim da cildirtii beni zati
neyse bu gunku en buyuk isim kizimi yikamak once onu yapiyim de ciksin aradan
tanemim tekrar gecmis olsun iyi yirttin ilaclarla

kizim siz napiyosunuz su internette hemen de kotasi bitii
yani bu gun de yoksun
evet canım benimm, tanışıyor muyuz kıss yoksaa
yok bebeem nerden tanisicaz guzel hatun dedim ilgimi cekti
bu topik boyle sekerim bazen ben bile yetisemiyorumbak ne iyi olmus evinin temiz olmasi
kızlar yarından snra olmayabilirim net gidecekmiş galiba eşim öle sledi ama arada gelmeye çalışcam hoşçakalın
tamam canim
kuzunun dogum gunu kutlu olsun canim

canim 1 haftanin sonunda bana ozel msj aticaksiniz haftanin en hamaratini ve tembelini yazicaksinizpis degil de tembel ben onu girgirina yazdimhasta olanlara hic bulasmicaz tabi

Son düzenleme:
herkeşe günaydınn, bugün ve yarın bizim evde iş yapılmaz bir ev hanımı olarak kendime tatil veriyorum yemek bile pişirmiyorum haftasonu, bi bebiki besliyorum o kadar

tanem çok geçmiş olsun o kuru öksürüğü bilirim bende kronikleşti bazen astım hastalarının fıs fısını kullandığım bile oluyor.

gunaydin canumoh ne guzel bu gun rahatsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…