- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #10.401
kolonya dök biraz beklet canıım sonra narin yıkamada yıkacanım dun bı ara baktım kımse yoktu topicte kasıtlı degıl yanı dun cok canım sıkkındı kusura bakmayın lutfenn kusmee olurmuu
ortum krem rengı canım aksamdan bekleteyım bakalım 1 saat falan beklettım olmadı bıde geceden bekletımm...
Kızlar yaa tütü diktiniz mi hiç kızınıza falan?
Kolay böyle dikmeden yapılan modeller gördüm ama el işi özürlü olduğum için cesaret edemiyorum..
Tülleri kesip böyle saç bandından geçirip falan yapmışlar..
Becerebilir miyim sizce yaa, yapan var mııı?
ben de kacam ya kizi uyandiram gece uyumuyo sonra cadi
bu arada estos yok nirde
oh ohh mis gibi ev gibisi de yoktur heene zamandir soracam unutuyorum su fotoda senin kuzuyu kucaginda tutan senmisin ilkcim:26:
Kızlar ben doktorda yeni geldim bronşitolmuşum canlarım filim cektiler çok şükür ciğerlerimde bişey yokmuş iğneden yırtık ilaç verdi ilaçları altık geldim
çok geçmiş olsun tanemim:18:... bol bol ıhlamur kaynat iç,bronşit çok kötü yapıyor iyi bilirim:18:
bu arada geçmiş olsun tanem aynı dert bendede var dikkat etmezsen kalıcı olabiliyo öksürük mesela bende kaldı naptıysam geçmedi keşler gibi öksürük gören kaç yıllık sigara içiyon diyo ama kullanmıyom bile tekrar geçmiş olsun dikkat et
kızlar hepinize merhaba iki gündür yoktum ne cok ilerlemiş sayfalar:)
iyisinizdir inş. beni sorsanız o kadar cok yorgunum iki gündür misafirim vardı üniden ev arkadaşımla kardeşi geldi kızda bir titiz sormayın iyi ki evimi temizlemişim sizin gazınızla yoksa beni rezil edecekti elelame...... çarşamba ve perşembe bende kaldılar ayyy onları hem gezdir dışarda hemde eve gel temizlik yemek yap derken canım çıktı çok yorgunum çooookkkk
kizim siz napiyosunuz su internette hemen de kotasi bitiigeçmişi okumadım azii
dün netin kotası bitti bugün de yenilenme zamanıydı saat 3,5 gibi yenilendi
o zmn da ben okuldaydım daha yeni geldim
sizde ne var ne yok :26:
yarın da anneme giderim büyük ihtimal
evini temizlemem lazım
yok bebeem nerden tanisicazevet canım benimm, tanışıyor muyuz kıss yoksaa
bu topik boyle sekerim bazen ben bile yetisemiyorumkızlar hepinize merhaba iki gündür yoktum ne cok ilerlemiş sayfalar:)
iyisinizdir inş. beni sorsanız o kadar cok yorgunum iki gündür misafirim vardı üniden ev arkadaşımla kardeşi geldi kızda bir titiz sormayın iyi ki evimi temizlemişim sizin gazınızla yoksa beni rezil edecekti elelame...... çarşamba ve perşembe bende kaldılar ayyy onları hem gezdir dışarda hemde eve gel temizlik yemek yap derken canım çıktı çok yorgunum çooookkkk
tamam canimkızlar yarından snra olmayabilirim net gidecekmiş galiba eşim öle sledi ama arada gelmeye çalışcam hoşçakalın
kuzunun dogum gunu kutlu olsun canimİyi geceler
öncelikle tanem geçmiş olsn geçmişe bakamıyorum şuan oğlum ayakta olduğu için..diş sıkıntısı var yavrumda uyumuyor ama oynamıyorda inş çıkarır yavrum 6 cı yolda..geçen sene bu gece ona sancım vardı..bu sene bu gecede onun sancısı var..ne çabuk geçiyor yıllar:97:...
Yarında çok işim var oğlm 1 yaşını kutlicaz menü belli oldu 6 kişiyiz zaten annemler biz...patates salatası mercimek köftesi bademli kurabiye yeni öğrendiğim kruvasan tipi börek vede çerezler pastamız var..yeter gider sanırım..
Kruvasan tipi börek şöyle 5 tane yufkayı aralarına erimiş tereyağ sürüyoruz en sona sürmüyoruz üst üstte olck hepsi sonra sigara böreği gibi dilimlere ayırız toplamda 20 dilime ayrılcak bıçakla istenilen bi iç koyup sarıp 5 in bir fırında yumurta sarısı sürüp pişiriyoruz ben peynirli maydnzlu yapcm çok kolay ve pratik deneyeceğm yağ ile çok kıyır kıyır oluyormuş...yanlız bendeki tereyağ az kokuyo gibi kızlar kullansammı bilemedm eski yağ biraz köyden gelmişti margarnmi yapsam yerine bilemedm..?....
Onun dışında kızlar benm kaşıklar karacanın çok fazla parlaklığı gitmemiş ama istediğim gibide göz almıyordu baktm internette şunu buldum yaptm ışıl ışıl oldular tavsiye ederm..bi tencereye kaşık çatal bıçak ne varsa koydum üstüne çamaşır deterjanı ekeledm sonra su koyup ısıttım deterjan eridi zaten suyun rengi bile değişti aslında sirkeyle yapacktm bütün ev sirke kokar diye istemedm ama bol suyla duruladım harika oldular...deneyin derm...korkarak yapmıştm ama harika oldular....onun dışında ufak tefek detayları hazırladım yarın balonlar şişecek esad damat gibi olack sonra mamalar yapılacak pasta alınacak yerndn...çay demlenecek falan..sabahtan evi süpürcm esad durursa bide paspas atarım.onu yıkarım...fotoyu unutmamalıyım çok işim var çok..bide oğlum uyusa saat 3 oldu...offf offf inş sabah geç uyanır...:97:...
canim 1 haftanin sonunda bana ozel msj aticaksiniz haftanin en hamaratini ve tembelini yazicaksinizKızlar yarışma tam anlamıyla nasıl olck nasıl seçeceğz oy vereceğz anketmi olck ben hala onu anlamadım..bide mesela bn telden girip yazıyorum onda sıkıntı olurmu malum pc başka telf. Başka...bide haftanın pisi seçilen bozulmazmı yaa belki o hafta hasta olur yatak döşek yatar onu nasıl çözeceksiniz...çok sordm ama kafama takıldı..siz yolunu bulursnz tabi..neyse gece kuşunuz olarak oğlumu uyutuırken aklıma takılanları soraym dedm artık yarın sabah bakarm inş...
tatlı uykular...oğlumda uyudu...
herkeşe günaydınn, bugün ve yarın bizim evde iş yapılmaz bir ev hanımı olarak kendime tatil veriyorum yemek bile pişirmiyorum haftasonu, bi bebiki besliyorum o kadar
tanem çok geçmiş olsun o kuru öksürüğü bilirim bende kronikleşti bazen astım hastalarının fıs fısını kullandığım bile oluyor.
yok bebeem nerden tanisicazguzel hatun dedim ilgimi cekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?