En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ağlıyorum koltuktan kalkamıyorum ama diyorum ya temizlik deyince gözü bişi görmüyo ayrılmaya bile kalktık ...

ya hasta ama caresine bakmalı...anlasılan konusulmuyo da seninkiyle bu konuda...bence bi daha bi konusmayı dene...bu kadar olmaz yaa...sana bişey olursa napacak?sen mi önemlisin temizlik mi?cok üzüldüm yaa

yoksa eşin asker mi? bu anlayış genelde askeriye de varda o bakımdan canım.

ağlıyorum koltuktan kalkamıyorum ama diyorum ya temizlik deyince gözü bişi görmüyo ayrılmaya bile kalktık ...

hoşgeldin canım... kendine bi yardımcı tut,hem eşinin gönlü olsun hem senin, temizlik takıntısı durumunu iyi bilirim,yorumayı bırak insan manen kendini kötü hissediyor

hoşgeldin canım... kendine bi yardımcı tut,hem eşinin gönlü olsun hem senin, temizlik takıntısı durumunu iyi bilirim,yorumayı bırak insan manen kendini kötü hissediyor

temizlikçi mi en son yapacagı sey belki haberi olmadan gizli yaparsam öyle onuda sakasına söledim temizlikçi işi yapacakmışta bnm evde işim neymiş çalışan kadın alırmış nie ev hanımı almışş..

ehheemmmm tamda düşündüğüm gibi disiplin sağlamaya çalışıyor zor bir memlekette görev yapıyor haliyle anlamak lazım bazı çatlaklıklarını, sende çok yorma kendini rapor al doktordan, olduğu kadar de, bu tipler raporlara falan güvenirler sesini çıkartmazlar bana güven

gittik tatlım doktorada fizik tedavi verdi ama bn buraya yabancı olduğum için gidemedim cok zorlama dedi doktor kendini ama iştee napalımm...

oooooo işin zor canım o zaman... hani şimdi iki kişisiniz belki çok fazla iş olmaz ama bi bebeğiniz olduğunda veya bi misafir falan geldiğinde iş çok daha zorlaşır, eşini bu konuda daha anlayışlı olması gerekir. ev hanımıyız diye ölümüne çalışıp iş yapacak değiliz ya...madem senin kıymetini bilmiyor sen kendi kıymetini bil,bak zaten belinden rahatsızmışsın.herşey yerine gelir ama sağlık gitti mi artık geri gelmiyor, yardımcıya izin vermiyorsa sana yardım etmesini teklif et,sana da yazık gülüm daha 20 yaşındasın

cnm buradaki evleri han gibi yapmıişalr bi gün silip süpürüyosun hemen toz çöküyo oda beni temizlik yapmıyo sanıyo anlatamıyorum valla bu işin içindenn nasıl cıkarım bilmiyorum yaranamıyoruz herseyi yapıyoruz da bi ömür nasıl yürür bilmiyorum mutfakta yemek yeriz sofraya bakmaz yere göğe bakar dolaplara bakar pis bi yer var mı diee iyice hastalık olmuşş..

kızlar annemle teyzemler geliyomuş ne güsel bugün işim yok demiştim ama napalım otururuz artık kalkıp hazırlık yapayım görüşürüz sonra

canım işin zormuş ya..Allah kolaylıklar versin ne diyeyim

Ben geldim baya kaynatmışsınız ben yokken geçmişi okuyamadım üşedim ne yallan söleyeyim

hoşgeldin tanemim,nasıl oldun:26::26: daha iyisindir inş:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…