- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #10.421
günaydın kızlar...bende bi taze gelin ve calısan biri olarak ev işlerinden şikayetçiyim...ne zormus hem calısıp hem ev işleriyle ugrasmak....cocuk olunca naparım bilemiyorummm:44::44::44:
gunaydin yaren cimgünaydınnn kızlarr...
günaydın kızlar...bende bi taze gelin ve calısan biri olarak ev işlerinden şikayetçiyim...ne zormus hem calısıp hem ev işleriyle ugrasmak....cocuk olunca naparım bilemiyorummm:44::44::44:
bebekte olursa yandığındırr valla =)) bnde 5 aydır evliyim eşim cok titiz sürekli ev temizliği =((
gunaydin yaren cim
hosgeldin canim kac aylik evlisin
off zordur aşırı titiz adamla uğraşmak yaa bişey beğendiremezsin, benim kocam kendine çok titiz manikürüne kadar yaparama gel gelelim evi afedersiniz pok götürür adamın umrunda değil, misafir çağırır derim ne misafiri evi temizlemem lazım ne var evde tertemiz deyip geçiştirir
haklısın valla.senin işin de zormus...benimkide bana cok karısır...annesinden gördü dicem ama o da yok
hosbuldum canımmm...23 gün oldu canım evleneli...daha ay olmadıı
bnmkinin vücut temiliği titizliğini gectim o ayrı bi dert ama eve geldiğinde bakar bugün temizledin mi bugün nereyi sildin misafir geleceği zamann deli olur orayı düzelt burayı siler bnle birliktee=))
bnmkinin vücut temiliği titizliğini gectim o ayrı bi dert ama eve geldiğinde bakar bugün temizledin mi bugün nereyi sildin misafir geleceği zamann deli olur orayı düzelt burayı siler bnle birliktee=))
Allah yardımcın olsun sinir bozucu yaaa
benimkide şimdilik kıyamıyo bana temizlik yaparken bişeyin ucundan tutuyo yardım ediyo....inşallah böyle devam eder
Allah yardımcın olsun sinir bozucu yaaa
benimkide şimdilik kıyamıyo bana temizlik yaparken bişeyin ucundan tutuyo yardım ediyo....inşallah böyle devam eder
anammm dur kız ağır geldi sabah sabah bi gözümüzü açalım
valla öylee cnmm artık arklı bi kaç yöntem buldum öylee gciçtiriyorum birde bnim yasım 20 ve fıtığım bel kireçlenmem var temizlik aptığım zaman yerimden kalkamıyorum yatıp kalıyorummm onu bile anlamıyoo..
valla öylee cnmm artık arklı bi kaç yöntem buldum öylee gciçtiriyorum birde bnim yasım 20 ve fıtığım bel kireçlenmem var temizlik aptığım zaman yerimden kalkamıyorum yatıp kalıyorummm onu bile anlamıyoo..
nasıl anlamıyo yaaa...ayy bak iyice sinir oldum....bence biraz tavrını koymalısın burda....memnun kalmadıgı zaman kendisi yapsın...canına yazık ama dikkat et kendine...daha genceciksin
bacilar bu gun pek isim yok ama cok uyusuk oldum ben yea
kizim da cildirtii beni zati
neyse bu gunku en buyuk isim kizimi yikamak once onu yapiyim de ciksin aradan
tanemim tekrar gecmis olsun iyi yirttin ilaclarla
annesi çok mu titizmişki, sorsaydın ilk ay kendine eş mi temizlikçi mi almış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?