En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
iste bu yarismada da kil oldugum bayan mavili hatun

Hahaaazim aynı şeyi düşünmüşüz senin yorumu okurken kızımda aynı anda aynı şeyi söyledi mavili kadın çok sinir diyobirde eli iş yaparken çok yavaş olacakmış gibi bir izlenim verdi bana:44:konuşuken bile üşenerek konuşuyor sanki

elimde bi kupa çay netin karşısında odalarr darma duman çocuk uyuyooo :) bi anne atasözü der ki çocuk uyumuşken kalk işlerini görrr ay içimden gelmiyor üstüne üstlükk yaramazım oturma odasının halısına bi demlik çay devirdi simsiyah ben ona bakıyorum o banaa

Hazir reklam arasi vermisken neler yaptigimi yaziyim
  • bulasiklari yikadim
  • yataklari topladim odayi havalandirdim
  • banyoyu temizledim
  • kapinin onunu supurdum sildim
  • supurge actim
  • toz aldim
  • copleri topladim
  • camasir katladim
  • iki makine camasir yikandi astim
bu kadar bi tek yemek kaldi
her zaman alisveris yaptigimiz market dun hediye cekilisi yapmis kiyma makinesi ve elektrik supurgesi kazandik kizlarelektrik supurgesi kucuk ama olsun gunluk kullanirim buyugu de buyuk temizlik icin kullanirim.bu aralar ne hikmetse her sey belese geliyor

hehe kalp kalbe karsi vuslatim
anam kiz kalkip silsene sonra kalicak leke:18::18::18::18:

Her zamanki gibi süpersin azim, işler bitmişgüle güle kullan hediyelerini tatlım

azii şansınız açık olsun canım gülegüle kullan

Bu arada ben yavaştan ek besinlere başladım kuzuma alışsın diye, gerçi sebzede suratını buruşturuyor ama kaçarı yok alışcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…