En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Selam canlar
Bugün işim yok haftasonu ablası bebişle ilgilenirken bende işlerimi yaptım.
Mutafaka dip köşe elden geçtidolaplar slindi, mutfakta kullandığım üçlü koltuk var onu sildim aspirin+kirçöz+birazda yumuşatıcı ekledim misler gibi koksun diye, duvarlarını sildim, buzdolabını boşaltıp içini dışını bir güzel sildim, mutfak masasının sandalyelerini sildim. Bir günüm mutfakta geçti, pazar da diğer odaları hallettim büyük iş mutfaktaydı zatenBugün wc banyo temizliği dışında işim yok,evi süpürdüm bir de toz alırım, yemeğim de var dündenşimdi pamuk şekerimi uyutucam evim temiz evimi seyrederken

merhaba kendimi tanitayim bari biraz zaten bsska bir iş yaptığım da yok .32 yaşında ve 11 yıllık evliyim ,biri 9,5 yaşında diğeri 22 aylık 2 kızım var aslen avukat im ama 2yıldır daha cok evde takılıyorum :) uzun zamandır kk uyesiyim ama cok etkin kullandigim söylenemez topigide bir kaç aydır uzaktan takip ediyorum .sizlerle tanışmak bu güne kismetmis.benim aklıma gelenler şimdilik bunlar .herkese kolay gelsin...

Hoş geldin canım benimde 22 aylık kızım var 32yaşıdayım 15senelik evliyim 3çoçuğum var

Hoş geldim canım yarışmadan haberin varmı
Bacilar ben geldimnoruyonuz

Sen ne yaptın azzi

Taam tanemim sen kendine iyi bak o yeter bize
Kız 11 e kadar uyulurmuben aksine çok uyudugumda başım ağrıyor
Yok yok bu yarışma çok zor geçecek

vuslatim hosgeldin ben de programi izliyorum bu hatun cok yavas
hem ben salonu pek pis bulamadim:26:

cok memnun oldum tanem .bir arsa dedimki topiktekiler hep çıtır heralde bir ben ablayim :) diğer çocuklarin büyük herhalde senin .
Canım burdaki arkadaşların gönlüçok geniş hepimze yer var ilk başta bendesenin gibi hisetim zamanla sende anlıyacaksın
Taam tanemim sen kendine iyi bak o yeter bize

Kız 11 e kadar uyulurmuben aksine çok uyudugumda başım ağrıyor

Yok yok bu yarışma çok zor geçecek

Sağol canım yapanların notunu alıyorum ona göre :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…