- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #10.581
geçmiş olsun canım ALLAH şifa versin.. sen uzun zamandır hastasın herhalde ilaçlarını düzenli içmiyomusun?
oooooooo ben çayı çoktan koymuştum sen geç kalktın
aaaa ben almıyım alana da mani olmıyım cicim
bu hafta pek bi yoğun olcem şikerim bi boşlukta anlatırım
hoşgeldin cnm kendini tanıtır mısın biraz
limon suyu fln damladıysa onlar öyle leke bırakıyo cnm
merhaba kendimi tanitayim bari biraz zaten bsska bir iş yaptığım da yok .32 yaşında ve 11 yıllık evliyim ,biri 9,5 yaşında diğeri 22 aylık 2 kızım var aslen avukat im ama 2yıldır daha cok evde takılıyorum :) uzun zamandır kk uyesiyim ama cok etkin kullandigim söylenemez topigide bir kaç aydır uzaktan takip ediyorum .sizlerle tanışmak bu güne kismetmis.benim aklıma gelenler şimdilik bunlar .herkese kolay gelsin...
Hoş geldim canım yarışmadan haberin varmıSelam canlar
Bugün işim yok haftasonu ablası bebişle ilgilenirken bende işlerimi yaptım.
Mutafaka dip köşe elden geçtidolaplar slindi, mutfakta kullandığım üçlü koltuk var onu sildim aspirin+kirçöz+birazda yumuşatıcı ekledim misler gibi koksun diye, duvarlarını sildim, buzdolabını boşaltıp içini dışını bir güzel sildim, mutfak masasının sandalyelerini sildim. Bir günüm mutfakta geçti, pazar da diğer odaları hallettim büyük iş mutfaktaydı zaten Bugün wc banyo temizliği dışında işim yok,evi süpürdüm bir de toz alırım, yemeğim de var dünden şimdi pamuk şekerimi uyutucam evim temiz evimi seyrederken
Bacilar ben geldimnoruyonuz
Hoş geldin canım benimde 22 aylık kızım var32yaşıdayım 15senelik evliyim 3çoçuğum var
Taam tanemim sen kendine iyi bak o yeter bizeAaa yarışma başlamışama beni buhafta maruz görün n olur geceleri öksürükten uyuyamıyorum bu hafta izinli olayım gelecek hafta başlarım bu hafta sizi teftiş etecem işleri kaytarmayın tamammı hadi hayırlısı
Kız 11 e kadar uyulurmugünaydın kızlar
yarışma varmış ohh,çok güzelde ben almım bu hafta,sizi takip edip gaza gelim belki haftaya katılırım.
ben uykuyu çok seviyorum ya nolcak böyle bilmiyorum 8,de kalktım kızı okula bıraktım, geldim, kahvaltı yaptım
ama hala sersemim uyumadımya 11,e kadar ondan,elim kolum kalkmıyo, gözlerim kapanıyo,kafamda sepet gibi, ben niye böyleyimya üff
evde dağınık toplayıp temizlik yapmam lazım ama bu şekilde zor
Yok yok bu yarışma çok zor geçecekgünaydın kızlar nasılsınız
haftasonu ev için alışveriş yaptım, hasta ziyaretleri vardı oralara gittik, temizlik olarakta derleme ve toplama yaptım sadece eşim evde olduğu için..
bugünkü işlerim :
bütün ev toplanacak ve komle süpürlenecek,
viledayla yerler silinecek,
tv'nin, dolapların, aynaların tozları alınıcak,
wc ve bonyo yıkanacak,
bulaşıklar makinaya atılıp yıkanacak, yerleiştirilecek.
çamaşırlar makinaya atılıp yıkanacak kurutucuya asılıcak.
fırın ve tezgah ciflenecek,
mutfak balkonu yıkanacak..
üstüne bide 3-4 çeşit yemek yapılacak çünkü misafirlerim gelecek :18:
anamm işlerime bakkk
böyle kızlar ve bu işleri saat 4-5 gibi bitirmem lazımm
herkeslere kolay gelsinn
Hoş geldim canım yarışmadan haberin varmı
Sen ne yaptın azzi
Hoş geldim canım yarışmadan haberin varmı
Selam canlar
Bugün işim yok haftasonu ablası bebişle ilgilenirken bende işlerimi yaptım.
Mutafaka dip köşe elden geçtidolaplar slindi, mutfakta kullandığım üçlü koltuk var onu sildim aspirin+kirçöz+birazda yumuşatıcı ekledim misler gibi koksun diye, duvarlarını sildim, buzdolabını boşaltıp içini dışını bir güzel sildim, mutfak masasının sandalyelerini sildim. Bir günüm mutfakta geçti, pazar da diğer odaları hallettim büyük iş mutfaktaydı zaten Bugün wc banyo temizliği dışında işim yok,evi süpürdüm bir de toz alırım, yemeğim de var dünden şimdi pamuk şekerimi uyutucam evim temiz evimi seyrederken
Canım burdaki arkadaşların gönlüçok geniş hepimze yer var ilk başta bendesenin gibi hisetim zamanla sende anlıyacaksıncok memnun oldum tanem .bir arsa dedimki topiktekiler hep çıtır heralde bir ben ablayim :) diğer çocuklarin büyük herhalde senin .
Taam tanemim sen kendine iyi bak o yeter bize
Kız 11 e kadar uyulurmuben aksine çok uyudugumda başım ağrıyor
Yok yok bu yarışma çok zor geçecek
Canım burdaki arkadaşların gönlüçok geniş hepimze yer var ilk başta bendesenin gibi hisetim zamanla sende anlıyacaksın
Sağol canımyapanların notunu alıyorum ona göre :26:
vuslatim hosgeldin ben de programi izliyorum bu hatun cok yavas
hem ben salonu pek pis bulamadim:26:
Ben proğramı unutum hemen açıyorum
vuslatim hosgeldin ben de programi izliyorum bu hatun cok yavas
hem ben salonu pek pis bulamadim:26:
Bu testen başlamış temizliğe
Hoşbuldum azimEvet ya hem yavaş hemde saçma yapıyor yerler süpürülmeden toz alınırmı yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?