- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #10.561
ahhhhhh arkadasim ah
ben hergun yarin sunu yapacam diyorum ama o yarin hic gelmiyor,bazen tembelligimden, canim istemiyor,haaaaaaaa yeni yil hediyesi henuz 2 aylik bir bebegimde var.tabiki katilirim yarismaya en azindan sonuncu olma ihtimaliniz ortadan kalkar
selam hanımlar beni de aranıza alın lütfen ,yoksa bu ev işleri ile basedemiycem , uzun süredir sizi takipteyim ama yazamadim bir türlü.benimde bu gün isim cok ama yaptıkça yazayim, bu arada sabah 2parça ütü yaptım , kahvalti hazırladım büyük kızı okula yolladım.sonra küçüğü doyurdum,eşimi ve k.p yolladım .şimdi biraz tembellik ediyorum .kalan işleri yaptıkça yazicam.şimdilik byy..
ev hanımlarıyla yarısmak akıllıca değil ama yine de işlerimiz bitmiş olur biraz daha iştahlanırız belkii
Kuzular bu haftadan itibaren haftanin en hamaratini ve en tembelini secicez
bunun icin sadece her gun yaptigimiz isleri yazmamiz yeterli
kurallar ana sayfada
Aaa yarışma başlamışama beni buhafta maruz görün n olur geceleri öksürükten uyuyamıyorum bu hafta izinli olayım gelecek hafta başlarım bu hafta sizi teftiş etecem işleri kaytarmayın tamammı hadi hayırlısı
yok yok oyle deme baksana daha ev hanumlari ortada yok
ya kızlar benım bir sorunum var çözümmmmmmmm istiyorummmmmmm
mesela tezgahı siliyorum hep su lekesi...sanki yogurt suyu -peynır suyu akmısta kurumus gibi beyaz beyaz leke.....neyle silecegımı şaşırdım...yok banamısın demıyor.sular kreçli ondan oluyor sanıırm......tezgahta siyah .......derdime çare............
canım kireç sökücüyle sıkıp sonra silsen belki daha temiz olur
yağ sökücü,aspirin buunlarda olabilir.
günaydııınnn çalışkan hatunlaaarr
bugün geç uyandım,bi an önce işlere başlayayım, haftanın garfield ı olmak istemiyorumm:18::18::18:
bitince günün raporunu veririm
yağ sökücü falan denedim değişen birşey yok ama kreç çözücüyü sulandırıp silebilirm.onda da tezgah delınır dıye tırsarım ama bı deneyım bakalım
oooooooo ben çayı çoktan koymuştum sen geç kalktıngunaydin bacilarestos bi cay koy cadiyi yedirip geliyorum
aaaa ben almıyım alana da mani olmıyım cicimTanemim sen o saatte nasıl girdin kk ya:26:dün ogleden akşama kadar kk açmadi bende
İşte yarismamizin ilk hamaratliga adayı
Yarisacaguk estoshafta sonunda haftanın hamaratini ve tembelini secicez
Günaydın canım
Cornella bebekim haftaya çok güzel bi girisle başladın maşallah
hoşgeldin cnm kendini tanıtır mısın birazselam hanımlar beni de aranıza alın lütfen ,yoksa bu ev işleri ile basedemiycem , uzun süredir sizi takipteyim ama yazamadim bir türlü.benimde bu gün isim cok ama yaptıkça yazayim, bu arada sabah 2parça ütü yaptım , kahvalti hazırladım büyük kızı okula yolladım.sonra küçüğü doyurdum,eşimi ve k.p yolladım .şimdi biraz tembellik ediyorum .kalan işleri yaptıkça yazicam.şimdilik byy..
ya kızlar benım bir sorunum var çözümmmmmmmm istiyorummmmmmm
mesela tezgahı siliyorum hep su lekesi...sanki yogurt suyu -peynır suyu akmısta kurumus gibi beyaz beyaz leke.....neyle silecegımı şaşırdım...yok banamısın demıyor.sular kreçli ondan oluyor sanıırm......tezgahta siyah .......derdime çare............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?