- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #10.921
canim bu aksamdan bi seyler hazirlayip atsan dolaba:26:
ellerine saglik askitom
ellerine saglik canimkocisin evde olmamasinin tek iyi yani yemek yapmamak galiba
bence ortadakikızlar sizce hangi kahvaltılık daha güzel,karar veremedim:44::44::44:
Eki Görüntüle 643477 Eki Görüntüle 643478 Eki Görüntüle 643479
insallah canimbenim 2 oğlum var biri 1 e diğeri 3 sınıfa gidiyor.ama ailece bir bebek daha istiyoruz İnşallah..:)
ayyyyyyy kıyamam 27 günlük mü evlisin sen
bence et sote basit kalır ya...yani ben hıc et sote yapmadım misafirlere....ama nasıl yaptıgına baglı tabi
ayyyyyyy kıyamam 27 günlük mü evlisin sen
bence et sote basit kalır ya...yani ben hıc et sote yapmadım misafirlere....ama nasıl yaptıgına baglı tabi
evet canım 27 gün oldu
aynı seyi bende söyledim eşime..o zamn ne istiyorsan onu yap diye de azar işittim hatta
ne yapmalıyım o zaman....:26::26:
canim dolap yagliysa dedigim gibi yap bulasik deterjani ve cilit bang i karistir oyle siltşk ederim aşk. aspirini daha önce tavsiye etmişlerdi daha denemedim.A101 de varsa alayım.bende mikrofiber ile siliyorum şuan elimde silit bang ve cif power var onlarda fena sayılmaz.ocağımın sztündeki dolap biraz fazla yağlanmış bir kaç kez silsem iyi olur sanırım:)
önceden hazırlanacak bi şey yok ki kuzum....
çorba-et sote-pilav yap dedi eşim....
salata yapsam...yanına bi kaç meze yapsam....tatlı börek tarzı ne yapsam?
ilk misafirim bu aradaa
bence en güzel hangı yemegı yapıyorsan onu yap.....sen söle bakım neler yapıyorsun?
canim dolap yagliysa dedigim gibi yap bulasik deterjani ve cilit bang i karistir oyle sil
canim benim mayasiz pogacamdan
askitomun ay coreklerinden
rabyasin lokumlarindan yap
hadi kizlar tarifleri yazalim
salata olarak havuc salatasi yapa bilirsin
bu arada misafir yatili mi
canım benim herseyi yaparım çok şükür ama misafire ne gider onu kestiremiyorum...yeniyim daha hak verirsinnn
antrikot dolma nasıl olur:26::26:
ayy bi fikirrr....karın agrısı ya bu misafir agırlamaaa:18::18::18::18::18:
antrikot dolmasi mibilmem ki kuzu her kes yermi ki onu
önceden hazırlanacak bi şey yok ki kuzum....
çorba-et sote-pilav yap dedi eşim....
salata yapsam...yanına bi kaç meze yapsam....tatlı börek tarzı ne yapsam?
ilk misafirim bu aradaa
ben ilk bastakini begendimama kullanis acisindan sanirim sondaki daha kullanisli cunku diger ikisi butun sekilde konulacagi icin dolaba cok yer kaplayabilir ama sondakini parca parca koyabilirsin:26:
hayır tatlım yatılı değil....aksam yemege oturmaya geliyolar..hayırlı olsuna yani...
tarifleri de bekliyorum sabırsızlıklaaaa
et sote basit olmayabilir guzelce sunarsan o bile guzel olabilir bide 27 gunluk evlisin kimse senden oturup kaburga dolma yapmani beklemez:26:elossa ve nevreste nin topiklerine bak guzel tarifler var belki isine yarayacak sana fikir verecek birseyler bulabilirsinevet canım 27 gün oldu
aynı seyi bende söyledim eşime..o zamn ne istiyorsan onu yap diye de azar işittim hatta
ne yapmalıyım o zaman....:26::26:
bence de ana yemek et sote ise başlangıç olarak,börek,sarma gibi aperatifler yap, değişik mezeler var hem görsel hem lezzet bakımından yüksek ayrıca onlardan deneyebilirsin canım
bende öyle düşündüm ama ortadaki de - beni de al - diyor sanki
sarma yap bence bu aksamdan sar at dolaba
canım benim herseyi yaparım çok şükür ama misafire ne gider onu kestiremiyorum...yeniyim daha hak verirsinnn
antrikot dolma nasıl olur:26::26:
ayy bi fikirrr....karın agrısı ya bu misafir agırlamaaa:18::18::18::18::18:
sarma ve böregi bende düsündüm aperatif olarak....meze önerileriizi de söyleyin bakemmmmm canlarımmm
sarma ve böregi bende düsündüm aperatif olarak....meze önerileriizi de söyleyin bakemmmmm canlarımmm
et sote basit olmayabilir guzelce sunarsan o bile guzel olabilir bide 27 gunluk evlisin kimse senden oturup kaburga dolma yapmani beklemez:26:elossa ve nevreste nin topiklerine bak guzel tarifler var belki isine yarayacak sana fikir verecek birseyler bulabilirsinyada bizim balik tariflerine bak ordanda birsey yapabilirsin hunkar begendi yapabilirsin yada firinda sebzeli tavuk olabilir yine pilav ile yada firinda kofteli patetes yada patates oturtma yada patlican tava(bu arada en sevdigimdir patlican benim )hic olmadi klasik yemegimiz karniyarik pilav cacik yap..bide kabak tatlisi ohhhh
canım hiç stres yapma oncelıkle evın temız olsun mutfagın pırıl pırıl olsun
guzel karsıla guler yuz onemlı bencee
yemege
corba
1 et turu bı yemek
yanına pure yada pılav
salata ve meze yap zaten sofra salata mezelerle dolar ole cok cesıt yemek yapmaya gerek yok ama sunumların guzel olsun
cayla beraber de
2 cesıt tatlı 2 cesıt tuzlu yapsan yeter benceee
bunlarda cok güzel secenekler yorulmam dersen tabi
böreği de ıspanaklı veya patatesli yapabilirsin ya da karışık......
sam tatlisi super olur bencesüpersiniz yaaaaa.....
o zaman aperatif olarak börek ve sarma...
ana yemek ; corba-et sote-pilav-salata
ayrıca 2-3 cesit meze azar azar tabi kalabalık gelmiyolar...yazık olmasın
tatlı ??* kararsızımmm:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?