En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kızlar sizce hangi kahvaltılık daha güzel,karar veremedim:44::44::44:
Eki Görüntüle 643477 Eki Görüntüle 643478 Eki Görüntüle 643479
bence ortadaki
benim 2 oğlum var biri 1 e diğeri 3 sınıfa gidiyor.ama ailece bir bebek daha istiyoruz İnşallah..:)
insallah canimALLAH bagislasin canim
ayyyyyyy kıyamam 27 günlük mü evlisin sen

bence et sote basit kalır ya...yani ben hıc et sote yapmadım misafirlere....ama nasıl yaptıgına baglı tabi

bence de et sote basit kalir

ayyyyyyy kıyamam 27 günlük mü evlisin sen

bence et sote basit kalır ya...yani ben hıc et sote yapmadım misafirlere....ama nasıl yaptıgına baglı tabi

evet canım 27 gün oldu

aynı seyi bende söyledim eşime..o zamn ne istiyorsan onu yap diye de azar işittim hatta

ne yapmalıyım o zaman....:26::26:

canim dolap yagliysa dedigim gibi yap bulasik deterjani ve cilit bang i karistir oyle sil
önceden hazırlanacak bi şey yok ki kuzum....

çorba-et sote-pilav yap dedi eşim....

salata yapsam...yanına bi kaç meze yapsam....tatlı börek tarzı ne yapsam?

ilk misafirim bu aradaa

canim benim mayasiz pogacamdan
askitomun ay coreklerinden
rabyasin lokumlarindan yap
hadi kizlar tarifleri yazalim
salata olarak havuc salatasi yapa bilirsin
bu arada misafir yatili mi

bence en güzel hangı yemegı yapıyorsan onu yap.....sen söle bakım neler yapıyorsun?

canım benim herseyi yaparım çok şükür ama misafire ne gider onu kestiremiyorum...yeniyim daha hak verirsinnn

antrikot dolma nasıl olur:26::26:

ayy bi fikirrr....karın agrısı ya bu misafir agırlamaaa:18::18::18::18::18:

hayır tatlım yatılı değil....aksam yemege oturmaya geliyolar..hayırlı olsuna yani...

tarifleri de bekliyorum sabırsızlıklaaaa

Son düzenleme:
önceden hazırlanacak bi şey yok ki kuzum....

çorba-et sote-pilav yap dedi eşim....

salata yapsam...yanına bi kaç meze yapsam....tatlı börek tarzı ne yapsam?

ilk misafirim bu aradaa

bence de ana yemek et sote ise başlangıç olarak,börek,sarma gibi aperatifler yap, değişik mezeler var hem görsel hem lezzet bakımından yüksek ayrıca onlardan deneyebilirsin canım

ben ilk bastakini begendim ama kullanis acisindan sanirim sondaki daha kullanisli cunku diger ikisi butun sekilde konulacagi icin dolaba cok yer kaplayabilir ama sondakini parca parca koyabilirsin:26:

bende öyle düşündüm ama ortadaki de - beni de al - diyor sanki

evet canım 27 gün oldu

aynı seyi bende söyledim eşime..o zamn ne istiyorsan onu yap diye de azar işittim hatta

ne yapmalıyım o zaman....:26::26:
et sote basit olmayabilir guzelce sunarsan o bile guzel olabilir bide 27 gunluk evlisin kimse senden oturup kaburga dolma yapmani beklemez:26:elossa ve nevreste nin topiklerine bak guzel tarifler var belki isine yarayacak sana fikir verecek birseyler bulabilirsinyada bizim balik tariflerine bak ordanda birsey yapabilirsinhunkar begendi yapabilirsin yada firinda sebzeli tavuk olabilir yine pilav ile yada firinda kofteli patetes yada patates oturtma yada patlican tava(bu arada en sevdigimdir patlican benim)hic olmadi klasik yemegimiz karniyarik pilav cacik yap..bide kabak tatlisi ohhhh

canım hiç stres yapma oncelıkle evın temız olsun mutfagın pırıl pırıl olsun
guzel karsıla guler yuz onemlı bencee
yemege
corba
1 et turu bı yemek
yanına pure yada pılav
salata ve meze yap zaten sofra salata mezelerle dolar ole cok cesıt yemek yapmaya gerek yok ama sunumların guzel olsun
cayla beraber de
2 cesıt tatlı 2 cesıt tuzlu yapsan yeter benceee

sarma yap bence bu aksamdan sar at dolaba

sarma ve böregi bende düsündüm aperatif olarak....meze önerileriizi de söyleyin bakemmmmm canlarımmm

oooo hamaratız yani o zaman ne yemek yapacagın kaldı......bence sunumu güzel bir şey olsun.......yani pilavı tabaga koydugunda yemeğinde yanında güzel dursun.....meze olarak yoğurtlu mezeleri tercih edebilirsin......mesela;
rus salatası
havuç tarator gibi....

ayrıca ufak bir salata da yapabilirsin maksat masa boş durmasın

bunlar hem basit hem de vayy ne cok şey yapmış dedirtecek şeyler......

tatlı olarak bu konuda ben de muzdaribim ama şu sıralar sultan lokumu cok yapılıyor ya da tatlıyı eşin dışardan getirsin hıc yorulma.ek olarak misafirlerde eli boş gelmezler heralde....onlarda tatlı tarzı bir şey getıreceklerine göre

evin de meyven,çerezin olsun....olurda kalkmazlarsa ikram edersin........yemeseler bile misafirperver derler......

aklıma gelenler bunlar....çorba olarak da hafif bir şey olsun yani öle köfteli möfteli çorbalar yapma ki yemekleri yesinler.....

süpersiniz yaaaaa.....

o zaman aperatif olarak börek ve sarma...

ana yemek ; corba-et sote-pilav-salata

ayrıca 2-3 cesit meze azar azar tabi kalabalık gelmiyolar...yazık olmasın

tatlı ??* kararsızımmm:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…