- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #10.941
oooo hamaratız yanio zaman ne yemek yapacagın kaldı......bence sunumu güzel bir şey olsun.......yani pilavı tabaga koydugunda yemeğinde yanında güzel dursun.....meze olarak yoğurtlu mezeleri tercih edebilirsin......mesela;
rus salatası
havuç tarator gibi....
ayrıca ufak bir salata da yapabilirsin maksat masa boş durmasın
bunlar hem basit hem de vayy ne cok şey yapmış dedirtecek şeyler......
tatlı olarak bu konuda ben de muzdaribim ama şu sıralar sultan lokumu cok yapılıyor ya da tatlıyı eşin dışardan getirsin hıc yorulma.ek olarak misafirlerde eli boş gelmezler heralde....onlarda tatlı tarzı bir şey getıreceklerine göre
evin de meyven,çerezin olsun....olurda kalkmazlarsa ikram edersin........yemeseler bile misafirperver derler......
aklıma gelenler bunlar....çorba olarak da hafif bir şey olsun yani öle köfteli möfteli çorbalar yapma ki yemekleri yesinler.....
su renkli mezeler var ya onlardan yapa bilirsin guzel gorunur hem
ha dana kusbası ha dana antrikottt...aynı et işteeeeee
süpersiniz yaaaaa.....
o zaman aperatif olarak börek ve sarma...
ana yemek ; corba-et sote-pilav-salata
ayrıca 2-3 cesit meze azar azar tabi kalabalık gelmiyolar...yazık olmasın
tatlı ??* kararsızımmm:26::26:
ya da bocuklu demi bebekim
sarma ve böregi bende düsündüm aperatif olarak....meze önerileriizi de söyleyin bakemmmmm canlarımmm
bence ana yemek olarak islim kebabı yapabilirsin nefis oluyo yanına şehriyeli pilav ortaya zeytinyaglı sarma ,meze olarak havuç tarator ,kereviz salatsı yada mor lahanayı yogurtla mayonezleyip salatasını yapabilirsin başlangıçta tabiki en iyi yaptıgın bi çorba olabilir tatlı olarak da bi şerbetli tatlı yapabilirsin revani olabilir bi de tatlı ve tuzlu kurabiye , çerezinide meyvenide sundunmu tamamdır şimdiden kolay gelsin
bence ana yemek olarak islim kebabı yapabilirsin nefis oluyo yanına şehriyeli pilav ortaya zeytinyaglı sarma ,meze olarak havuç tarator ,kereviz salatsı yada mor lahanayı yogurtla mayonezleyip salatasını yapabilirsin başlangıçta tabiki en iyi yaptıgın bi çorba olabilir tatlı olarak da bi şerbetli tatlı yapabilirsin revani olabilir bi de tatlı ve tuzlu kurabiye , çerezinide meyvenide sundunmu tamamdır şimdiden kolay gelsin
bana da misafir gelecegınde elim ayagıma dolanır.....mantı da olabılır yoğurtlu ohhhh......gelenler en çok bunu yer tabi[/B]
ay pardon ya ben onu ahtapot dolma anlamisim
kesinlikle canım abartmaya gerek yok herkes aksam yemegınde benzer menuler yapar ve doyar sen ekstradan meze ve salata yaparsınn zıyan olmasın..
tatlı olarak
pasa lokumu,tiramisu,yalancı profiterol,hashaslı revanı yapabılırsın hepsi lezzetlidir tabı bana goreeesec begen yap bırınıı
cornella ve rabyas cok guzel fikirler sunuyo acep yemek istediginiz seyler mi bunlar bacilar
cornella ve rabyas cok guzel fikirler sunuyo acep yemek istediginiz seyler mi bunlar bacilar
yan yemek olarak
sarma
börek
çekez tavuğu
mantar dolma gibi aperatifler yaparak hem çeşidi bol tutup hem sofranı zenhin gösterebilirsin
meze olarak
rus salatası
domates çanağı
patates salatası
közlnmiş kırmızı biber sarma
alinazik veya haydari gibi mezeler yapabilirsin canım
çaktırma 5. takım duymasın
aaaaaaaa ne alaka yaaa maksat arkadasımıza yardım olsun dimi tugbişşş??
neyse ben kacar kuzular yemek yapicigim
bu arada tanemim hala ugramadi:26:
cok teşekkür ederim gercekten cok yardımcı oldunuz.....yalnız islim kebabını hiç yapmadım daha....kendime güvenirim yaparım tabi söle güzel bi tarif veren olursaaa...
mantıyı benim uyuz kocam yemezzz
hazır profiterol karısımı alıp onu yapsam...olur mu canım?:26::26:
jujuya bi ozel msj atam ben en iyisiçaktırma 5. takım duymasın
al iste basildinizŞşşşşşşşş ne oluyor bakem burada, yenecek bişey varda ben mi çağırılmıyorum heee
.
Şşşşşşşşş ne oluyor bakem burada, yenecek bişey varda ben mi çağırılmıyorum heee
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?