En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

cok teşkkür ederim gercekten....salı gnü pazara gittim meyvem tamam....4 cesit meyve hazır...hangisini yerlerse artık...çorba mercimek dsünüyorum ki burda kendimi düsündüm en sevdigim corbadır....

bi çeşit tatlı yaparım yaaaa..fazlasına gerek yok sanırım...tuzlu zaten börek var

su renkli mezeler var ya onlardan yapa bilirsin guzel gorunur hem

bunlar cok güzelmiş yaaaa.....olabilir canım benimmm

bence ana yemek olarak islim kebabı yapabilirsin nefis oluyo yanına şehriyeli pilav ortaya zeytinyaglı sarma ,meze olarak havuç tarator ,kereviz salatsı yada mor lahanayı yogurtla mayonezleyip salatasını yapabilirsin başlangıçta tabiki en iyi yaptıgın bi çorba olabilir tatlı olarak da bi şerbetli tatlı yapabilirsin revani olabilir bi de tatlı ve tuzlu kurabiye , çerezinide meyvenide sundunmu tamamdır şimdiden kolay gelsin

süpersiniz yaaaaa.....

o zaman aperatif olarak börek ve sarma...

ana yemek ; corba-et sote-pilav-salata

ayrıca 2-3 cesit meze azar azar tabi kalabalık gelmiyolar...yazık olmasın

tatlı ??* kararsızımmm:26::26:

kesinlikle canım abartmaya gerek yok herkes aksam yemegınde benzer menuler yapar ve doyar sen ekstradan meze ve salata yaparsınn zıyan olmasın..
tatlı olarak
pasa lokumu,tiramisu,yalancı profiterol,hashaslı revanı yapabılırsın hepsi lezzetlidir tabı bana goreee sec begen yap bırınıı

sarma ve böregi bende düsündüm aperatif olarak....meze önerileriizi de söyleyin bakemmmmm canlarımmm

yan yemek olarak
sarma
börek
çekez tavuğu
mantar dolma gibi aperatifler yaparak hem çeşidi bol tutup hem sofranı zenhin gösterebilirsin

meze olarak

rus salatası
domates çanağı
patates salatası
közlnmiş kırmızı biber sarma
alinazik veya haydari gibi mezeler yapabilirsin canım

bende çok yaparım islim kebabını.....karnıyarık da sunumu güzel bir yemek bence....

cok teşekkür ederim gercekten cok yardımcı oldunuz.....yalnız islim kebabını hiç yapmadım daha....kendime güvenirim yaparım tabi söle güzel bi tarif veren olursaaa...

bana da misafir gelecegınde elim ayagıma dolanır.....mantı da olabılır yoğurtlu ohhhh......gelenler en çok bunu yer tabi[/B]

mantıyı benim uyuz kocam yemezzz

ay pardon ya ben onu ahtapot dolma anlamisim

hazır profiterol karısımı alıp onu yapsam...olur mu canım?:26::26:

közlenmiş kırmızı biber sarma ve haydari...bayılırımmm..kesin yapıyorummmmm

valla canım hazır karısım hıc yapmadım bilmiyorum nasıl olur. gercek profiterolde hıc yapmadım benimki yalancı olannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…