En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Selam kardeşler
Uykusuzum 2 gecedir 3-4 te uyuyor cadıcıkuyuklaya uyuklaya çocuk sallıyorum, uykumu alamadan kalkıyorumNeyse bugün ne yaptım;ilk iş olarak cadımı emzirdim alt bakımını yaptım sonra sobayı yaktım bu arada topikte sobalı evde oturan bir benim heralde ne güzel eviniz doğalgazlı benim neredeyse 2 saatim sobayı temizleyip yakmakla geçiyorsonra salonu topladım küçüklerin odasını, büyük kızın odasını topladım, yatka odasını topladım, arada çocuklarıda hazırlayıp okula yolladımMutfak kilimini atmıştım makinaya kurudu onu serdim, makinaya beyazları attım, kuruyan çamaşırları yerleştirdim. Süpürme kaldı bir de toz alıcam, az bulaşığım var hımm birde wc banyo, yemeğim var çok şükürUnuttum birde kuzumu yıkıyacağım ev biraz daha ısınsında

Hoşbuldum azimBu arada program başladı ilk yorum benden gelsin bu bayannın eli çok yavaş gibi geldi bana

Hayırlı Günler kızlar... Raporumu vermeye geldim...

Evimi toparladım.. Ama süpürmedim..
Mutfağımı toparladım güzelce temizledim...
Nevresimi ütüledim ve diğeriyle değiştirdim... Kirliyi sepete attım..
Çamaşırları toparladım katlanacaklar..

Yemek derdim yine yok...

merhaba kızlarrrrr
bugün cok ısım yoktu rutin işler yapıldı
yatak odası toparlandı
ortalık toparlandı
bulasık makınesıne kırlıler koyuldu
2 saat ders anlatıldı....

Evi süpürdüm, dün elektrik süpürgem bozulmuştu unutmuşum açtım niye çalışmıyo bu diyorum bir de televizyon açık elektrikmi gitti diye bakıyorumbir koşu bime gelen süpürgeyi aldım geldim öyle süpürdüm, toz aldım, bulaşığı yıkadım, wc lavoboyu cifledim aynasını sildim, arada miniğimi emzirdim altını değiştirdim, şimdi holdeki sobayı yakıcam,birazdan çocuklar gelecek okuldan onlara yemek hazırlıcam, sonrada miniğimi bıcı bıcı yaptırıcam

selam bayanlar bugün neler yaptım raporumu vereyim
sabah okula gitmedim uyanıca ortalığı topladım oğlana ve kendime kahvaltı hazırladım
bulaşık makinesindeki bulaşıkları yerlerine koydum
baktım tuz göstergesi yanıyor bitmiş dedim koyayım anaaaaaaaa tuz dolu ama ışık yanıyor kurcaladım boş çalıştırdım o arada sağlık ocağına gittim
okula vermek üzre belge aldım bir çay içim eve döndüm açtım süpürgeyi tüm evi süpürdüm sildim toz aldım tekrar okula gittim toplantıma döndüm bir iki lokma yedikten sonra yemeklerimi yaptım

kızlar herkes o kadar çok iş yapıyor ki kimi yazacağımı bilemiyorummmm:26:

merhaba kızlar
hemen günün raporunu veryim
-mutfak toplandı
-ev süpürülldü
-yerler silindi
-wc.banyo yıkandı
-kapı önü silindi
-yemek yapıldı
-oğluş yıkandı,uyutuldu
-çamaşırlar katlanıp yerleştirildi
-oğluşun odası toplandı,dolabı düzeltildi
-bulaşıklar yıkandı

yarın kv ler gelecek ,rabsay ın lokumu tarifini denemeyi düşünüyorum kızlar,foto koyarım yaparsam

merhaba kızlarrrrr
bugün cok ısım yoktu rutin işler yapıldı
yatak odası toparlandı
ortalık toparlandı
bulasık makınesıne kırlıler koyuldu
2 saat ders anlatıldı....

yarın senin lokum tarifini deniycem rabiş, inş tuttururum kıvamını,:18::18::18::18: biraz rulo yapma özürlüyümde üzerine afiyet

İyi akşamlar hamarat hatunlaaarrrr
ben akşamları yazayım raporumu..oğlum sağolsun bu ara aman vermiyo bana...diş çıkarıyoo
bugün bide aşı oldu 2 koldan bi bacaktan..
Bakalım bu gece uyku tutacakmı beni..sık sık uyanmaz inş...:26:

aşk 1 cnm ne çok iş yapmışın tebrik ediıorum seni..
Sarma saran arkadaşım afiyet olsun cnm inş güzel olur hepsi...sarmada sabır işi yahuu...ben anne olduğumdan beri en üşendiğim yemek oldu...
Oysa üzüm yapraklarım var..
İnş bozulmazlar ...

Cornella cnm f...ook sitesinin adını verdm kızlara şubat annesiyiz biz orda yazdm diye ceza aldım..çok moralim bozuldu..özeldn yazmak gerek...aklınızda olsun...

Azerin demek herif uyudu akşam.. anam benmkide hep uyuyor ben ne edeyim.gerçi ben bebek istemiyorum yaa uyusun diye bakıyorum zatenn:97:...bu gidişle aziye kardeş yapamican sen..napsınlar yaa çalışıyolar bütün gün herüflerimizz...

Tanem cnm zencefil balda iyi geliyo sık sık iç..bitki çaylarıda iyi gelir..bronşit zatürreye çeviriyoo ilerlerse biliyosundur umarım..

Gelelim bugünkü raporuma:
sabah yine kahvaltımızı yaptık oğlumla...sonra mutfağımı topladım.renklileri makinaya attım
yataklar toplandı
dün ev süpürüldü bugün temizdi zaten..geceden kuruyan beyazlar katlandı yerlerine kondu..çöpler toplandı..
Oğlumun üstünü değiştm
aşı olmaya götürdüm..3 yerindn aşı oldu
sonra markete gittik beraber geldik
hep mızmızdı eve zor geldm..yürümedi aşıdan sonra...
Gelince direk anneme çıktım.sonra anneme börek yaptım
çay demledik oda kısır yaptı..
Eve geldim renklileri astım..
Şimdi oğluma çorba ısıtıcam..
Havalar burda yağmurlu pek ev işi yapamıyorum rahat ama yarın toz alcm...kapıları silicem.
Bu gece inş oğlum rahat uyur...aşı tedirgin ediyo beni..şuan iyi ama...

Neyse bendn böyle

ayrıca azicim sevndm tembel seçilmeyeceğne bu hafta 1 2 3 iyi fikir olmuş...ama hamarat hemen hemen herkes yaa...sadece günlük yapılanlar farklı...

İyi akşamlar canlar
Kusura bakmayın bu gün pek ugrayamadim cadinin huysuzlugu ustundeydi de
O uyuduktan sonra da üstünüze afiyet küçük bi deprem yaşandı nihayet

Gunaydin kuzular
bu gun dunun aksine cok erken uyandik 7de
benim kizin bi ayari yok yahu ya erken uyaniyoruz ya da cok gec
neyse uyandik zaten gece de iyi uyumadi kalktik yumurtali ekmek kizarttim balla yedik bi guzel ALLAH olmayanlara da versin insallah
enercim yerinde bu gun buyuk temizlik gunu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…