- 8 Aralık 2011
- 45.845
- 167.375
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #11.081
Gunaydin kuzular
bu gun dunun aksine cok erken uyandik 7de
benim kizin bi ayari yok yahu ya erken uyaniyoruz ya da cok gec
neyse uyandik zaten gece de iyi uyumadi kalktik yumurtali ekmek kizarttim balla yedik bi guzel ALLAH olmayanlara da versin insallah
enercim yerinde bu gun buyuk temizlik gunu
sec icinden bi tanesini iste lovelicimselam bayanlar bugün neler yaptım raporumu vereyim
sabah okula gitmedim uyanıca ortalığı topladım oğlana ve kendime kahvaltı hazırladım
bulaşık makinesindeki bulaşıkları yerlerine koydum
baktım tuz göstergesi yanıyor bitmiş dedim koyayım anaaaaaaaa tuz dolu ama ışık yanıyor kurcaladım boş çalıştırdım o arada sağlık ocağına gittim
okula vermek üzre belge aldım bir çay içim eve döndüm açtım süpürgeyi tüm evi süpürdüm sildim toz aldım tekrar okula gittim toplantıma döndüm bir iki lokma yedikten sonra yemeklerimi yaptım
kızlar herkes o kadar çok iş yapıyor ki kimi yazacağımı bilemiyorummmm:26:
bekliyoruk nuryolummerhaba kızlar
hemen günün raporunu veryim
-mutfak toplandı
-ev süpürülldü
-yerler silindi
-wc.banyo yıkandı
-kapı önü silindi
-yemek yapıldı
-oğluş yıkandı,uyutuldu
-çamaşırlar katlanıp yerleştirildi
-oğluşun odası toplandı,dolabı düzeltildi
-bulaşıklar yıkandı
yarın kv ler gelecek ,rabsay ın lokumu tarifini denemeyi düşünüyorum kızlar,foto koyarım yaparsam
he valla bebekim uyuya kaldi ama bu gece kurtlamadiİyi akşamlar hamarat hatunlaaarrrr
ben akşamları yazayım raporumu..oğlum sağolsun bu ara aman vermiyo bana...diş çıkarıyoo
bugün bide aşı oldu 2 koldan bi bacaktan..
Bakalım bu gece uyku tutacakmı beni..sık sık uyanmaz inş...:26:
aşk 1 cnm ne çok iş yapmışın tebrik ediıorum seni..
Sarma saran arkadaşım afiyet olsun cnm inş güzel olur hepsi...sarmada sabır işi yahuu...ben anne olduğumdan beri en üşendiğim yemek oldu...
Oysa üzüm yapraklarım var..
İnş bozulmazlar ...
Cornella cnm f...ook sitesinin adını verdm kızlara şubat annesiyiz biz orda yazdm diye ceza aldım..çok moralim bozuldu..özeldn yazmak gerek...aklınızda olsun...
Azerin demek herif uyudu akşam..anam benmkide hep uyuyor ben ne edeyim.gerçi ben bebek istemiyorum yaa uyusun diye bakıyorum zatenn:97:...bu gidişle aziye kardeş yapamican sen..napsınlar yaa çalışıyolar bütün gün herüflerimizz.. .
Tanem cnm zencefil balda iyi geliyo sık sık iç..bitki çaylarıda iyi gelir..bronşit zatürreye çeviriyoo ilerlerse biliyosundur umarım..
Gelelim bugünkü raporuma:
sabah yine kahvaltımızı yaptık oğlumla...sonra mutfağımı topladım.renklileri makinaya attım
yataklar toplandı
dün ev süpürüldü bugün temizdi zaten..geceden kuruyan beyazlar katlandı yerlerine kondu..çöpler toplandı..
Oğlumun üstünü değiştm
aşı olmaya götürdüm..3 yerindn aşı oldu
sonra markete gittik beraber geldik
hep mızmızdı eve zor geldm..yürümedi aşıdan sonra...
Gelince direk anneme çıktım.sonra anneme börek yaptım
çay demledik oda kısır yaptı..
Eve geldim renklileri astım..
Şimdi oğluma çorba ısıtıcam..
Havalar burda yağmurlu pek ev işi yapamıyorum rahat ama yarın toz alcm...kapıları silicem.
Bu gece inş oğlum rahat uyur...aşı tedirgin ediyo beni..şuan iyi ama...
Neyse bendn böyle
ayrıca azicim sevndm tembel seçilmeyeceğne bu hafta 1 2 3 iyi fikir olmuş...ama hamarat hemen hemen herkes yaa...sadece günlük yapılanlar farklı...
Günayyydın canım
gunaydin fistikli lokumumbu gun nasilsin:26:
ya dun ogrendigimden beri su nil erkoclar aklimdan cikmiyo ya
Uykusuz canımevet canım bende sasırdım
İyi akşamlar canlar
Kusura bakmayın bu gün pek ugrayamadim cadinin huysuzlugu ustundeydi de
O uyuduktan sonra da üstünüze afiyet küçük bi deprem yaşandı nihayet
Çocuk yüzünden pek şiddetli olmuyo bacim ölüm yok ama
gunaydın kızlar bugün yine kociş evde daha uyanmadı uyuyo
bugün yapılacak işlerim dün derin temizlik yapmıştım bugün evi toplıycam,beyazlarımı makinaya atıp beyaz sabunla kaynatıcam,nevresimleri ütüliycem , mutfagı süpürüp silcem ,bulaşık makinasını boşaltcam kahvaltıdan sonra kirlileri dizicem, kapalı balkonumu toparlıycam silicem, banyomu silip ,lavabosunu ovucam o kadar bugün hava burda çok güzel kocişle dışarı çıkarız büyük ihtimal gün böyle biter herkese kolay gelsin
herkese günaydınlarrrrrr...........
ya şu kirçözü ben bualamadım migrosa da baktım yok yok
askitom yine gezmelere mi gidiyosunuzgunaydın kızlar bugün yine kociş evde daha uyanmadı uyuyo
bugün yapılacak işlerim dün derin temizlik yapmıştım bugün evi toplıycam,beyazlarımı makinaya atıp beyaz sabunla kaynatıcam,nevresimleri ütüliycem , mutfagı süpürüp silcem ,bulaşık makinasını boşaltcam kahvaltıdan sonra kirlileri dizicem, kapalı balkonumu toparlıycam silicem, banyomu silip ,lavabosunu ovucam o kadar bugün hava burda çok güzel kocişle dışarı çıkarız büyük ihtimal gün böyle biter herkese kolay gelsin
gunaydin canimgünaydın kızlar hepinize hayırlı,nurlu cumalar dilerim
nil erkoçlar'dan bahsetmişsiniz ben haberi duyduğumdan beri şoktayım,allah ıslah etsin diycem ama artık o kararını vermiş. umarım büyük bir tranva yaşamaz ilerleyen zamanlarda. tamam yadırgamak istemiyorum ama bu haberi okudukça miydem bulanıyor. neyse konuma döniym
bugün yaptıklarım :
kocişle kahvaltı ettik gönderdim onu işe,
yatağımı topladım,
mutfağı topladım
evi yüzeysel olarak topladım,
makinaya renkli attım,
wc'yi çamaşır suyu döktüm bekleticem biraz.
yapıcaklarım:
wc'tekrardan yıkıycam,
banyomu ciflicem,
beyazlar kurudu onları toplayıp renklilerimi sericem
evi kople süpügeye çekicem
yerleri silicem
toz alıcam
mutfağın balkonunu yıkiycam,
aspiratörü yağ sökücü ile temizlicem
tezgahı ciflicem
yemek yapıcam..
bugünde işlerim çok, ama haftasonu kayınvalidemlere gidicez yapamiycam,
geldiğimde yanımda misafirlerim olucak oyüzden evim misss olmalı
hepimze kolay gelsin bakalımm
nerde calisicaksin efloscum:26:günaydın hanımlar; bir yandan kahvalti yapıyor bir yandan da yazdiklarinizi okuyorum. heerkese hayırlı cumalar ve gönlünüzce güzel bir gün diliyorum rabbimden. bana gelince dün çamaşırlar kaldı diğer günlük işleri y aspabildim sadece.bu arada farkindaysaniz ben akşam gelip rapor veremiyorum naapsak bilmemki akşam bizikler gelince benim ne nete girecek vaktim oluyor ne de telefon elime geçiyor .sirads bu gunki işler var
1-her zamanki gibi bütün odalarve yataklar toplanacak.
2-çamaşırlar acilen yikanacak
3-ütü yapılacak
4-evi supursem cok iyi olacak :)
4-yemek yapılacak ama fikre ihtiyacım var.!
bu arada pazartesinden itibaren yarım gün de olsa düzenli olarak ise gitmeyi planlıyorum umarım bizim bey taş koymaz.
cornella bebekim senin heruf bu avatari gorurse seni bosar benden soylemesiherkese günaydınlarrrrrr...........
ya şu kirçözü ben bualamadım migrosa da baktım yok yok
nuryolu canim yaptin mi lokumlarigünaydıııın kızlaarrr....
çooook işim vare bugün,kvler gelecekler
çamaşırlar asıldı,
yataklar toplandı
kahvaltı yapıldı
yemeğin yarısı yapıldı,yarısı kaldı
dün yaptıydım ama yine bugün
evi süpürcem
toz alıcam
kapı önü silinecek
wc,banyo yıkanacak
e tabi yemekler tamamlanacak
eşim yemeğe gelecek ,yemeği verilecek
mutfak toplanacak
hepsi şimdi yapılacak ama ben hala buradayım
vuslatim hosgeldin
Askcım nasılsın tatlım uzun zamandır karşılaşamadık
Canım A101 de var ben oradan aldım
vuslatim hosgeldinya su A101 den bi tane de bizim buralara acsinlar ben de bulamiyorum hic bir sey
en son oyle yapicam galibaHoşbuldum azimYetkili merciye dilekçe yaz tatlım A 101 açın buraya diye olamamıı
Ben kuzularımı okula gönderimdaha sonra uğrarım canlar
Askcım nasılsın tatlım uzun zamandır karşılaşamadık
Canım A101 de var ben oradan aldım
askitom yine gezmelere mi gidiyosunuzdikkat edin her an yagmur yaga bilir
gunaydin canimislerimiz neredeyse ayniymis ben bitirdim hadi sana kolay gelsin
nerde calisicaksin efloscum:26:
cornella bebekim senin heruf bu avatari gorurse seni bosar benden soylemesi
nuryolu canim yaptin mi lokumlari
bu arada kv yatili mi kalacak
selam herkese....nasılsınız?
misafir gelcek demiştim ya yemekli....yemekli gelmiceklermiş vazgecmişler...oturmaya geleceklermiş ölesine....profiterolden vazgecmedim tabi....ama yanına bi tuzlu sart...buzlukta patatesli ve peynirli sigara böreklerim var....onlar olur mu kızlar?
dün cok yoruldum bende...12 gibi girdim yataga...kociş surat yaptı bolcaaa....ilgisiz kaldı cayını cerezini kendi aldı ya
oturma odası-mutfak halılarını sildim...
evi süpür-sil
bulasıkalrı makineye yerlestirdim
yemek yaptım(ıspanak kavurma-peynirli,salcalı makarna-yorutlu sos-tursu)
bugün için zeytinyaglı sarma yapacaktım ya yaprak ıslamıstım...onu sardım...kalan içle de biber doldurdum...eve gidince pişrcem...bugünün yemegi hazır olmus oldu misafirler yemekli gelmese de
bugün eve gidince mutfak-oturma odası-yatak odası toplanacak
süpürülecek-silinecek-
yemek pişirilecek
profiterol yapılacak
wc - banyo temizlenecek
toz alınacak...
sonrasında da ben temizlenirim artık...sacı bası yaparım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?