En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

vuslatim hosgeldinya su A101 den bi tane de bizim buralara acsinlar ben de bulamiyorum hic bir sey

ben bu gün nette takıldım kaldım, biraz alişveriş sitelerine bakayım dedim hala da çıkamadım işler öylece duruyor .Bu arada azerinnn ben eşimle birlikte serbest avukat olarak çalışıyorum. 22 aylık kızıma hamileliğimin sonuna doğru işe ara verdim . daha doğrusu sadece nöbetlerde ve bu nöbetlerin uzantısı olan duruşmalara gidiyorum onun dışında evdeyim . ama böyle olunca işler çok aksıyor . duruşma günlerini takip etmekte zorlanıyorum,bazen de kaçırıyorum. ev le iş arasında kalıyorum anlıyacağın .O yuzden diyorum ki kendi kendime pazartesinden itibaren düzenli olarak yarım gün gideyim işe . hiç değilse bir düzene girer. inşallah .

süper avukatımız da var aramızda alanın var mı cnm? yanı boşanma-agırceza vs gibi

benim bugün çok işim yok........

elbise dolabımı toplucam nıhayet
çekmeceleri düzeltirim....
mutfagı toparlarım......
yatagımı toplarım....
wc yi çamaşır suyuna yatıracagım
yemek yapacagım(balık,salata)

işim yok mu demiştim?:44::44::44::44::44:

KIZLAR rapor vermye geldim sonra hemen kaçıcam
evi topladım
süpürdüm
bulaşıları dizdim kirlileri yerleştrdim ocagımı temizledim lavabosunu tezgahını cifledim
mutfagı sildim
çamaşırları makinaya attım çıktılar hemen balkonu yıkayıp astım
nevresimlerimi ütüledim
arka balkonumu topladım
banyoyu sildim lavabosunu ovdum bu kadar allahtan dün derinlemesine yapmıştım ama yine bir sürü iş çıktı
şimdide saçımı fönledim makyajımı yaptım dışarı çıkıcaz kocişle bahar havası var burda herkese kolay gelsin

Ooo vuslatim supersintarifini yazarsın artık

Teşekkürler azimArtık eskisi kadar yapamıyorum tatlıydı böreği çöreği pratik tarifler yapıyorum genelde

Tarifi;
1 paket kakaolu bisküvi
15 yemek kaşığı şeker(isteğe bağlı arttırılabilirmiş ama bana göre kafi geldi)
12 yemek kaşığı irmik
1 kg süt
1 yemek kaşığı margarin
ben tarifte değişiklik olarak yarım yemek kaşığı pirinç unuda ekledim güzel oldu
Yapılışı;
Sütü tencereye koyup bütün malzemeleri ekliyoruz (bisküvü hariç)kaynayana kadar karıştırıyoruz muhallebi kıvamında olacak süresi yazmıyodu ben 5 dak. karıştırarak pişirdim. Sonra kare borcama muhallebinin yarısını döküyoruz üzerine bisküvüleri diziyoruz kalan muhallebiyi bisküvilerin üzerine döküyoruz
soğuması için buzdolabına postalıyoruzÜzerine bisküvi ufalıyoruz isteğe bağlı fındık vs. olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…