- 23 Temmuz 2012
- 4.653
- 11
- 158
- 34
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #11.361
günaydın kızlar nasılsınız ?
bugün netim kesikti girip rapor veremedim, işlerimi bitirip geldim.
yaptıklarım :
evi dün dip bucak temizlediğim için bugün yüzeysel temizledim.
yatağımı düzenledim,
mutfağımı temizledim, bulaşıklarımı makinaya attım,
evi havalandırdım,
wc'yi yıkadım,
evi düzenledim,
sadece yemeğim kaldı
canim merhabaislerini yaptiktan sonra da rapor verirsen sevinirim
gecmis olsun bacim:26:
askitom cok guzel de odayi bogar sanki:26:
selcoooooooooooosnirelerdesin ya ask meskin iyi gitmesine sevindim biz yeni basladik 2.cocuk calismalarina
rabyasim nasilsindun de pek isin yoktu sanki gozumden kacmadi
bu gun dogum gunum mu canimiyi ki dogdun yas kac
Azim ytak odamda beyaz daha çogunlukta o yuzden siyah uyumlu olur diye düşündüm bide beyazlık falan istemiyorum çok çabuk kirleniyorlarbide bunu buldum azim bu nasıl halımda da kırmızılıklar var nasıl olur daha mı basit Eki Görüntüle 648368 :26:
kadin guzel temizliyo da baya konusuyo yakonustukca da eli yavasiyo
digeri daha guzeldi sanki askitom:26:
oh oh alin askitomla sana kahve yaptim yorgunlugunuzu alir
kadin guzel temizliyo da baya konusuyo yakonustukca da eli yavasiyo
aa gecmis olsun canim neyin var agri kesiciyi yine fazla almadin dimi
ne yani yalan mi soyleseydimSanada bişey begendiremiyoruz azi benden betersin
ohh elerinize sağlık valla çok makbule geçti bacılar tşkr ederim, bende yarın sizi 5 çayına davet etsem olur mu ?
evet bende onu izliyorum sizin sayenizde, kadının eli hızlı arkadan konuşan kadınlar ne gıcıklar yaa
kızlar allah başkına kimin evinde yemek yiyip tapağıda masanın altına atıyonuz, karının evi ölee
ne yani yalan mi soyleseydim
geliriz tabi dimi askitom
he ya kadinlardan biri de eltisi
hadi hayirlisi askitom kotu bi sey cikmaz korkma:26:bu arada ben hala regl olmadim yarin bi test alsam mi:26:Çok cnm walla bi tane aldım haftaya konrolüm var bakalım inş. Kötü bişey çıkmaz
kızlar allah aşkına kimin evinde yemek yiyip tapağıda masanın altına atıyonuz, karının evi ölee
hadi hayirlisi askitom kotu bi sey cikmaz korkma:26:bu arada ben hala regl olmadim yarin bi test alsam mi:26:
yok canim bu evler kendi evleri degil baskalarinin evini temizliyolar
burasi bekar erkeklerin evi
selcoooooooooooosnirelerdesin ya ask meskin iyi gitmesine sevindim biz yeni basladik 2.cocuk calismalarina
Cnm bu evde bekar gençler kalıyomuş o yuzden erkeklerden herşey beklenr yaparlar onlar
hadi hayirlisi askitom kotu bi sey cikmaz korkma:26:bu arada ben hala regl olmadim yarin bi test alsam mi:26:
yok canim bu evler kendi evleri degil baskalarinin evini temizliyolar
burasi bekar erkeklerin evi
biz yaparuk askitomOooo öylemihangi ara yaptınız kız bebeyi yap tabi azerinim belki hamişsindir
insallah selcosum valla siz olmayinca fafengin de tadi yok eskisi gibioooooo size kolay gelsininsallah basarili olursunuz bu sefer
haa ben kendi evleri sandım, bekar erkeklerin eviyse yine bu en temiz halidir eminim
bu arada slm canım tanışmadık ben esra
şimdi anladım canım ilkez izliom, sen nasıl oldun canım dr gidip geliyodun sonuçların iymi ?
iyi iyi cok sukurtemizlenmis mikrop
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?