- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #11.341
Eki Görüntüle 648176
Kızlar bu yatak örtüsü nasıl kaç aydır bakıyorum bi türlü karar veremedim çokmu kararsızım ne:44:
çook güzel bence , burdan kadife gibi gözüküyor .ama renk olarak siyah mı düşünüyorsun.biraz kullanması zor olabilir. bu na benzer bordo yatak örtüm vardı benimde .çamaşır makinesine atma gafletinde bulundum. benimki kötü oldu .umarım seninki daha kullanışlıdır .
Ewet cnm kadife olması benide endişelendiriyor:44: ama görüntü olarak hoşuma gitti yatak odam siyah beyaz o yuzden siyah olsun istedim
Bide bu tür yatak örtüleri makinaya atılmıyo diye biliyorum canım kuru temizlemeye veriliyor seninki o yuzden öyle olmuş olabilir:26:
evet .ama ben bunu biraz geç öğrendim ve bana bir yatak örtüsüne maloldu
ama kadin guzel temizliyor
Ewet bu kadın dünkü gibi degil dünkü kadın tam bi fiyaskoydu
canim merhabaherkese güzel bir gün diliyorum.3 gündür ayrı kaldım sizden ,gerçi arada girip baktım ama yazacak fırsatım olmadı .Bütün hafta sonum misafir ağırlmakla geçti ,dün de küçük kızımı kontrole götürdüm ama neredeyse bütün günümü aldı, sonrasındaki yorgunluk da bambaşka 1 dakika bile yerinde durmadı bizim ufaklık. bu arada geçen haftanın hamaratı kim seçildi? biraz geçmişi okudum ama topiğin maşallahı var almış başını gitmiş.
bu güne gelince 07.30 da uyandım kahvaltı hazırladım, büyüğü okula yolladım, küçüğü doyurdum .Bir tane gömlek ütüledim ve kahvaltımı yaptım.
yapacaklarım ise şöyle
1-oturma odası ve kp. odası hariç 3 oda toplanacak, yataklar düzeltilecek.
2-mutfak kahvaltı masası kaldırılacak bulaşıklar yerleştirilecek yerleri süpürülüp silinecek.
3-mutfak balkonu silinip düzenlenecek
4-komşum kahveye çağırılacak :) kaç gündür ihmal ediyorum
5-yemek yapılacak ve her zamanki gibi fikre ihtiyacım var
6- 2 wc ve lavabolar temizlenecek
başka da bir şey yapmam heralde .gerçekçi olmak lazım :))
gecmis olsun bacim:26:günaydın kızlar nasılsınız?valla ben 2 gündür bi iş yapmıyorum desem yeridir...migrenim cok fenaaa...sadece 2 makine camasır attım...topla katla...3 gömlek ütüledim,2 yastık kılıfı....o kadar
askitom cok guzel de odayi bogar sanki:26:Eki Görüntüle 648176
Kızlar bu yatak örtüsü nasıl kaç aydır bakıyorum bi türlü karar veremedim çokmu kararsızım ne:44:
selcoooooooooooosSIZleri coooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk Özledimmmmmmmmmm
eskisi kadar ugrayamiyorum artiksinavlarim yaklasti 29.04. - 10.05. tarihleri arasinda sinavlarim var. cok ders calismam gerek o yüzden giremiyorum fazla.
bende hersey yolunda: ask mesk süper gidiyor, ailemle aram iyi, is süper gidiyor hatta meslegim bittikten ve sinavlarimi aldiktan sonra burada devam calismami istiyorlar :) ,
allahin izniyle bu sinavlari basariyla gecsem üstümden büyük bir yük kalkicak.
azerinnn kuzum sen nasilsin? coluk cocuk nasil? azerin büyümüstüryenilik var mi? 2. cocuk falan?
Estalmus gülüm senden naber? umarim cocuklar iyidir :)
sende bir yenilik var mI?
rabyasim nasilsinherkese gunaydınn kızlar nasılsınızz?
bugun cok ısım yok
yatak odası toparlancak
ortalık toparlancak
mutfak duzenlenecek yemek yapılacakkk
benimde bgn pek işim yok..
dünden yemeğimi yapmıştım..
e temizlikte dip köşe yapıldı..
yataklar havalandırıldı bgn her zamanki gibi
birazdan dışarı çıkıp kendime bişeyler alıp şımartıcam dgünüm sebebiyle hakediyorum
sonra eve gelip bi pasta yaparım..
o fırındayken ortalığın tozunu aldım mı tamamdır işim bitti
herkese kolay gelsiiiiinn
Blmiyorumki tatlım kimsecikler yok bugün
Benimde bugün temizlik günümdü ama sabahtan beri göğsümde bi agrı var yapamadım
Sadece evi topladım , çamaşırları katladım yerleştirdim , temiz bulaşıkları dizdim, yemek yaptım bide wc yi ovdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?