En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Eki Görüntüle 648176
Kızlar bu yatak örtüsü nasıl kaç aydır bakıyorum bi türlü karar veremedim çokmu kararsızım ne:44:

çook güzel bence , burdan kadife gibi gözüküyor .ama renk olarak siyah mı düşünüyorsun.biraz kullanması zor olabilir. bu na benzer bordo yatak örtüm vardı benimde .çamaşır makinesine atma gafletinde bulundum. benimki kötü oldu .umarım seninki daha kullanışlıdır .

Ewet cnm kadife olması benide endişelendiriyor:44: ama görüntü olarak hoşuma gitti yatak odam siyah beyaz o yuzden siyah olsun istedim
Bide bu tür yatak örtüleri makinaya atılmıyo diye biliyorum canım kuru temizlemeye veriliyor seninki o yuzden öyle olmuş olabilir:26:

evet .ama ben bunu biraz geç öğrendim ve bana bir yatak örtüsüne maloldu

SIZleri coooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk Özledimmmmmmmmmm

eskisi kadar ugrayamiyorum artik sinavlarim yaklasti 29.04. - 10.05. tarihleri arasinda sinavlarim var. cok ders calismam gerek o yüzden giremiyorum fazla.

bende hersey yolunda: ask mesk süper gidiyor, ailemle aram iyi, is süper gidiyor hatta meslegim bittikten ve sinavlarimi aldiktan sonra burada devam calismami istiyorlar :) ,

allahin izniyle bu sinavlari basariyla gecsem üstümden büyük bir yük kalkicak.

azerinnn kuzum sen nasilsin? coluk cocuk nasil? azerin büyümüstür yenilik var mi? 2. cocuk falan?

Estalmus gülüm senden naber? umarim cocuklar iyidir :)
sende bir yenilik var mI?

Son düzenleme:
herkese gunaydınn kızlar nasılsınızz?
bugun cok ısım yok
yatak odası toparlancak
ortalık toparlancak
mutfak duzenlenecek yemek yapılacakkk

benimde bgn pek işim yok..
dünden yemeğimi yapmıştım..
e temizlikte dip köşe yapıldı..
yataklar havalandırıldı bgn her zamanki gibi
birazdan dışarı çıkıp kendime bişeyler alıp şımartıcam dgünüm sebebiyle hakediyorum
sonra eve gelip bi pasta yaparım..
o fırındayken ortalığın tozunu aldım mı tamamdır işim bitti
herkese kolay gelsiiiiinn

ben de yaptiklarimi yaziyim bari
su geldi bu arada
  • bulasiklari yikadim
  • tezgahlari sildim
  • copleri topladim balkona biraktim
  • mutfak dolaplarinin ustunu sildim
  • lavaboyu wc yi temizledim camasir suyuyla
  • supurge actim dip kose supurdum bi guzel
  • sildim her yeri
  • toz da aldim
bi tek yemek kaldi gerisi de yarina kalsin

canim merhabaislerini yaptiktan sonra da rapor verirsen sevinirim
günaydın kızlar nasılsınız?valla ben 2 gündür bi iş yapmıyorum desem yeridir...migrenim cok fenaaa...sadece 2 makine camasır attım...topla katla...3 gömlek ütüledim,2 yastık kılıfı....o kadar
gecmis olsun bacim:26:
Eki Görüntüle 648176
Kızlar bu yatak örtüsü nasıl kaç aydır bakıyorum bi türlü karar veremedim çokmu kararsızım ne:44:
askitom cok guzel de odayi bogar sanki:26:
selcoooooooooooosnirelerdesin ya ask meskin iyi gitmesine sevindimbiz yeni basladik 2.cocuk calismalarina
herkese gunaydınn kızlar nasılsınızz?
bugun cok ısım yok
yatak odası toparlancak
ortalık toparlancak
mutfak duzenlenecek yemek yapılacakkk
rabyasim nasilsindun de pek isin yoktu sanki gozumden kacmadi

bu gun dogum gunum mu canimiyi ki dogdunyas kac

Blmiyorumki tatlım kimsecikler yok bugün
Benimde bugün temizlik günümdü ama sabahtan beri göğsümde bi agrı var yapamadım
Sadece evi topladım , çamaşırları katladım yerleştirdim , temiz bulaşıkları dizdim, yemek yaptım bide wc yi ovdum

aa gecmis olsun canim neyin var agri kesiciyi yine fazla almadin dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…