En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
günün raporunu veriyim hemen
-yataklar toplandı
-bulaşıklar yıkandı,yerleştirildi
-çamaşırlar makineye atıldı,çıkarılıp asıldı
-wc yıkandı
-kapı önü silindi
-halılar süpürüldü
-yerler elle ovulmak sureti ile silindi
-yemek yapıldı
-pencere kenarları silindi
-oğluş doyuruldu
akşam yemeği bulaşıkları dışında işim kalmadı bugünlük

kızlar siz bahar temizliğine ne zaman başlayacaksınıız?ben 10 güne kadar başlayayım diyorum,erken mi olur acep:44::44:

kızlar yerlerı sılerken pcye bakım dedım halıları çırptık çamaşırları astık oğlum uyurken bulaşıkların bıkısmını makıneye attım yıkanıyor oğlumunkılerı elımde yıkadım şimdi yerlerı siliyorum tozda aldım tabı .
işler bıtıncede oğlumu alıp parka gitçez parktan geldığımde yığılır kalırım herhalde hiç dınlenemedım

işlerim daha tam bitmesede rapor vereyim dedim

yataklar toplandı havalandırıldı..
perdeler yıkandı asıldı..
yemekler yapıldı..
mutfak temizlendi ocakları pırıl pırıl..
ev süpürüldü..
yerler silindi..
ve şimdi halımı silicem izninizle

ben bimin tabletini kullanıyorum tuzu parlatıcısı
parlatıcı ya da tuzu bitmiştir canım
maşalllah
bence erken mart sonu gibi havalar az daha ısınsın

[iste bu da lovelinin hediyesiise giderken cocuga giydirsin o gelene kadar kuzu temizler her yeri
[/QUOTE]

ay çok mutlu oldum azerincim beni seçen herkese çok teşekkür ederim hediyeme bayıldımmmmmm işime de yarar giydirirm oğluma

Hemen raporumu verip kaçıyorum...
  • Kızımın çamaşırlarını makineye attım onlar bitince astım..
  • Salonumu toparladım süpürdüm, tozunu aldım..
  • Mutfağımı bir güzel sildim.. Çaydanlığımı yıkadım. ocağımı sildim..
  • Bulaşık makinesini çalıştırdım..
  • Wc, lavabolar ve duşa kabini yıkadım..
  • 2. posta makineye beyazları attım asılmayı bekliyorlar..
  • Sonra bir güzel banyomu yaptım...
  • Kızım uyanınca onun karnını doyurdum..

Son düzenleme:
Selam kızlar iyi akşamlarrr

oyuma gerek kalmamış geç kaldım ama bnm oyum aşk 1e yada act rest e olurdu yanlış yazmadım inş...en çok onların raporlarını okudum bide zamanım olmadı.ama bu hafta daha çok dikkat edeceğm...

Bende dün akşam fındık kırdım sonra evi süpürdm her yere fırladı meret..kavurdm azcık fazla kavruldular ama yeniyor yinede...

Bugünkü raporum şöyle:
yatakları topladım
kahvaltı hazırladm
oğluma mama yaptm.
Bulaşıkları topladım
makinaya koydm
ocağı sildim
yerleri gırgırladım
akşam süpürmüştm zaten
beyazları yılkadım astım
balkonu yıkadım
kalan camlarımı sildim
toz aldım lavaboyu cifledim
fasulye yemeği yaptm buzluktan çıkarmıştm
akşama mantı haşlayacağım
oğluma uyansın yoğurt yedireceğm
beyazlar toplancak yerleşcek
dışarı çıktm kahvaltılık aldm
kocam yarın evde
oğlumun fotolarını çıkardm resimciye gittim geldm
bugünlük böyle
yarında pazara giderz herüfümle kızlar

kolay gelsn herkese...:97:

Makineme fairy kullanıyorm çok memnunum...parlatıcısı yada tuzu bitmiştir su lekesi ondan olur bide kurulamaya geçerken kapağını aç öyle kurut cnm

bugün çok işim yoktu.......

salon,yatak odası toplandı
mutfak temizlendi
bütün ev süpürüldü
ütü yapıldı
yemek yapıldı(tavuklu pilav,yeşil erişte çorbası)

dün yaptıklarımın devamı: mutfağı topladım, makinedekileri çıkarıp astım, yenilerini makineye attım. akşam yemeğini hazırladım, sonra tekrar mutfağı topladım. makinedekileri astım. oğlumu yıkadım. gece de ütü yaptım.

bugün sabah işe gitmeden önce bikaç parça daha ütüledim, ortalığı topladım. akşam gelince yemeğimizi yedik, yine mutfağı topladım. bisküvili pasta yaptım. şimdi de yarının yemeği için ön hazırlık yapıcam.

Gunaydin bacilaryahu bu gun aksilik ustune aksilik yasiyorum simdi de sular kesildi bu gun gelmicek off bulasiklarim kaldibi de bu gun temizlik gunumdu e artik suourge acarim yarin silerim dip kose offf

bugün çok işim yoktu.......

salon,yatak odası toplandı
mutfak temizlendi
bütün ev süpürüldü
ütü yapıldı
yemek yapıldı(tavuklu pilav,yeşil erişte çorbası)
hani isin yoktu bunlar is degil mi corni bacim
hey masallahsaat kacta uyudun ki sen:26:

herkese güzel bir gün diliyorum.3 gündür ayrı kaldım sizden ,gerçi arada girip baktım ama yazacak fırsatım olmadı .Bütün hafta sonum misafir ağırlmakla geçti ,dün de küçük kızımı kontrole götürdüm ama neredeyse bütün günümü aldı, sonrasındaki yorgunluk da bambaşka 1 dakika bile yerinde durmadı bizim ufaklık. bu arada geçen haftanın hamaratı kim seçildi? biraz geçmişi okudum ama topiğin maşallahı var almış başını gitmiş.
bu güne gelince 07.30 da uyandım kahvaltı hazırladım, büyüğü okula yolladım, küçüğü doyurdum .Bir tane gömlek ütüledim ve kahvaltımı yaptım.

yapacaklarım ise şöyle

1-oturma odası ve kp. odası hariç 3 oda toplanacak, yataklar düzeltilecek.

2-mutfak kahvaltı masası kaldırılacak bulaşıklar yerleştirilecek yerleri süpürülüp silinecek.

3-mutfak balkonu silinip düzenlenecek

4-komşum kahveye çağırılacak :) kaç gündür ihmal ediyorum

5-yemek yapılacak ve her zamanki gibi fikre ihtiyacım var

6- 2 wc ve lavabolar temizlenecek

başka da bir şey yapmam heralde .gerçekçi olmak lazım :))

günaydın kızlar nasılsınız?valla ben 2 gündür bi iş yapmıyorum desem yeridir...migrenim cok fenaaa...sadece 2 makine camasır attım...topla katla...3 gömlek ütüledim,2 yastık kılıfı....o kadar

Kızlar bu yatak örtüsü nasıl kaç aydır bakıyorum bi türlü karar veremedim çokmu kararsızım ne:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…