- 31 Temmuz 2011
- 10.134
- 17.417
- 298
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #11.321
iste askitomun hediyesikova kova Camasir suyuuuuuuuuuuu
artik heruf sana camasir suyu almaktan kurtuldu
iste bu da lovelinin hediyesiise giderken cocuga giydirsin o gelene kadar kuzu temizler her yeri
kuzular nerdesiniz bizim program basladi
ben bimin tabletini kullanıyorum tuzu parlatıcısıKızlar uzun zamandır topikten uzağım ama tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Bulaşık makinesi aldık Ariston'un fakat hangi bulaşık deterjanını kullanacağıma henüz karar veremedim. Sizler ne kullanıyosunuz? Memnun olduğunuz ürünler hangisi bi diyverin bana :)
parlatıcı ya da tuzu bitmiştir canımmerhaba ben de fairy kullanıyorum.daha önce pril,finish falan denemdım ama memnun kalmadım....fairy nin de sarı-mavi olanından memnun kaldım.......
bu arada bacılar....benım bardaklar çok kötü çıkıyor ya makineden yanı bırakın parlaklıgı hep su lekesi ...ne yapmam lazım? özellikle desensız bardaklarda.....
maşalllahgünün raporunu veriyim hemen
-yataklar toplandı
-bulaşıklar yıkandı,yerleştirildi
-çamaşırlar makineye atıldı,çıkarılıp asıldı
-wc yıkandı
-kapı önü silindi
-halılar süpürüldü
-yerler elle ovulmak sureti ile silindi
-yemek yapıldı
-pencere kenarları silindi
-oğluş doyuruldu
akşam yemeği bulaşıkları dışında işim kalmadı bugünlük
kızlar siz bahar temizliğine ne zaman başlayacaksınıız?ben 10 güne kadar başlayayım diyorum,erken mi olur acep:44::44:
ütü odasını yerleştirdim, fekat akşam beni bi dünya ütü bekliyo. antre ve holü dün süpürmüştüm, fekat silememiştim, bugün bi daha süpürdüm, sildim, halılarını serdim. hazır elim değmişken salonu ve mutfağı da bi daha süpürdüm, mutfağı tekrar sildim. makineye oğlumun renklilerini attım. şimdi kahvemi içip mutfağı toplicam.
oy verme işlemiyle ilgili hiç bilgim yok. ne oyu veriyoruz, kime neye veriyoruz :44: ben yeniyim daha, bilmiyorum.
hani isin yoktu bunlar is degil mi corni bacimbugün çok işim yoktu.......
salon,yatak odası toplandı
mutfak temizlendi
bütün ev süpürüldü
ütü yapıldı
yemek yapıldı(tavuklu pilav,yeşil erişte çorbası)
hey masallahdün yaptıklarımın devamı: mutfağı topladım, makinedekileri çıkarıp astım, yenilerini makineye attım. akşam yemeğini hazırladım, sonra tekrar mutfağı topladım. makinedekileri astım. oğlumu yıkadım. gece de ütü yaptım.
bugün sabah işe gitmeden önce bikaç parça daha ütüledim, ortalığı topladım. akşam gelince yemeğimizi yedik, yine mutfağı topladım. bisküvili pasta yaptım. şimdi de yarının yemeği için ön hazırlık yapıcam.
Gunaydın hatunlar nerdesiniz gelnde accık sohbet edelm yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?