En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Ewet cnm haberleri aldım geçmiş olsun
İyiyim çok şükürde halsizlik var bende bugünlerde hala yataktan kalkamadım
İnox jel her yerde olmuyo dogrudur cnm baska marketelerede bak mutlaka denk geliceksndr

sağol cnm sana da çok gecmiş olsun:26::26: havalar cok kötu bahar bı gelseydı rahatlasaydık.......gerçi hemen gelmesın daha zayıflayamadım

sağol cnm sana da çok gecmiş olsun:26::26: havalar cok kötu bahar bı gelseydı rahatlasaydık.......gerçi hemen gelmesın daha zayıflayamadım

Saol cnm ewet havalardan olsa gerek bi agırlık var üstümde
Kız yeter da mankenmi olicen sen baya zayıflamışsın maşşalah hedefin ne bakem kurutma kendini çok

Saol cnm ewet havalardan olsa gerek bi agırlık var üstümde
Kız yeter da mankenmi olicen sen baya zayıflamışsın maşşalah hedefin ne bakem kurutma kendini çok

sağol cnm ama bende bır kemık var her bırı soba borusu mübarek.....o yuzden hala tombişim:/ hedefım 60 kg......

sağol cnm ama bende bır kemık var her bırı soba borusu mübarek.....o yuzden hala tombişim:/ hedefım 60 kg......

Soba borusunu ayy allah iyiliğini versin benzetmene çok güldüm
Tamam sende istediğin kiloya ulaş birlikte hamiş kalalım

Canım sormuşdun kim hasta diye görümcemim kızı canım pazar günü acile götürmüşler karın ağrısı var diye yumutasında kistler cıkmı 1 cok büyümüş dün yanına gittik benden dr sordular bende gödürtüm oda 10sm yakınmış bu günkü tahliler sonuçu amelyat tedavinin ne olacığı ortaya cıkacak canım bu günde gideceğiz kız 16yaşında dün çok ağladı ben çok üzüldüm bilmiyorum şimdi bi konu açsamı diye düşündüm benzer konulardan amelyat olup sonra hamile kalan varmı diye

Ay canım ya daha gencecik çok üzüldüm Allah yardımcısı olsunkonu aç bencede tanemim

Askitom sen acayip derecede bebek istiyosun dimigeçen yine senin hamislerin topiginde bastımhastaneye pijama aldiniz mı gibi bi konuda

Ewet azim ya son 2 Aydır acayip bi istek bastı beni annemin kaynanamın baskısındanmı bilmiyorum. Ama hevesleniyorum artık inş. Bu yıl borcumuz biter bitmez çalışmalara başlıycaz
Walla dogrudur basmışsındır bütün hamiş topiklerine bakıyorum şimdiden lohusa pijama geceliğimi bile seçtim
Bu arada sen benimi gözetliyon bakim

Soba borusunu ayy allah iyiliğini versin benzetmene çok güldüm
Tamam sende istediğin kiloya ulaş birlikte hamiş kalalım

bende istiyorum evet bıran önce zayıflamam lazım

Kızlar bizim burda hava muhteşem bahar geldi bileceketler dolaplardan çıktı+22 derece tüm kapı pencereler açık

yaaa ne güzel ............

çok geçmiş olsun tanem:26::26::26::26::26: konu ac mutlaka bır bılen cıkar......

Ben hepinizi gozetliyorum bi kerem
Kız siz şimdiden başlayın tutmasiydi hamislikti derken bir yılı bulur zaten

ya sorma psikolojım bozuldu kız kk yuzunden bu ay adetım gecıkıyor hala olmadım....her wc ye gıdısımde hayal kırıklıgı,düzenlı adet olmak da önemli......

Bakayımda nerye açsam jenekoliyemi yoksa birdetim varami bilemiyorum sanki bdv cok kişi uğruyor:26:

bdv ye ac bence......

Bu yazıda kocişle geçirim şimdi hamiş olursam hiç çekilmem
Kışa dogru inşallah kaynanada garibim bizi kandırmaya çalışıyo torunum olursa gelinime kalın bilezik bebişede tam altın alıcam dedi bizi kocişle bi gülme tuttu çocuk gbi gözümüzü boyuyo

Sen de şey deseydin benim kv bana bilezikler alsın bak ben ona nasıl torunlar doguruyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…