En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kızlar günaydın nasılsınız
Yahu bahar temizliğine daha erken degilmi azcık daha beklesek diyorum ben
bencede erken ama...ben çoğu işimi yaptım zaten farkında olmadan..
kızlar dünden beri okuorumm yazıştıklarınızı vallahi imrendimmm..temizlik yapmayı özledimm..3-4 gündür rahatsızımm iyileşeyimm bendee hemen ewi temzilemeye başlıcamm...
valla buraya giren temizlik yapmadan çıkamaz cnm aynen bende öyle.bide samanyolundaki programda sevk ediyo temizlğe ama bugün nefret etirmişti
ben de kacam artik ya estos hadi 15 mart baslayalim temizlige beraber yapinca guzel oluyohem o zamana kadar havalar da duzelirlitfen litfeeeeeeeeeen

azi cnm orda havalar güzelmi burda istblda kış yeni başlayacak..16sı soğuk hava gelecekmiş tekrar kızlar...söylim...erken bence daha mayıs yağmurlarıda var...anca mayıs sonuna doğru...tabi sıcakta yapılması gereken işler kalır ozamana yatak yorgan cam gibi..tül perde her zaman yıkanırda..hva bozuksa cam silinmiyoo..ev havalandırılamıyoo bebekte varsa benm gibi...zor olur...ama isteyenler hava güzelse tabi yapabilirde ufaktan neden olmasın..ben yaptm çoğu işimi...bu ara hava güzelken...

Neyse ben yatar kızlar böyle glderse sabahlarım burda okuyup yazmaktan..ama napayım yaa telim eşimde tüm gün...özlüyorm sizi...yatmadan baktım size...iyi geceler herkese kolay gelsin bu sabah bakalımmm.....

gününüz aydın,keyfiniz bol olsun bakalım

Neyse ben yatar kızlar böyle glderse sabahlarım burda okuyup yazmaktan..ama napayım yaa telim eşimde tüm gün...özlüyorm sizi...yatmadan baktım size...iyi geceler herkese kolay gelsin bu sabah bakalımmm.....

ben de artık eskisi gibi giremiyorum özlüyorum buraları

Günaydın millet.

artık plan program yapmıyorum çünkü hiçbiri olmuyor. bugün temizlikçi gelecekti babası rahatsızlanmış. haftasonu gelecek.
hafta içi gelmesini istemiyordum bu yönden iyi oldu. işte olduğumuzdan evde kimse olmayacaktı kayınvalidem bekleyecekti kadını.
haftasonu ben de evdeyim. yapacaklarımı yaparım bari. haftasonum mahvolacak ama olsun :)

Günaydın kızlar
Dün bir hasta işi çıktı yanına. Gittim sora dotor sordular doktara götürtüm benim işler yatı bugüne
kahvaltıyı hazırlayıp gelip işlerimi yazayım

gunaydin canimolsun ya nolcak sen basinda durursan daha iyi yapar
bu arada sen nick ini degistirdin mi:26:senin eski nickin filizozan miydi:26:
Günaydın kızlar
Dün bir hasta işi çıktı yanına. Gittim sora dotor sordular doktara götürtüm benim işler yatı bugüne
kahvaltıyı hazırlayıp gelip işlerimi yazayım

gunaydin tanemimbirisimi hastaydi:26:

günaydın kızlarr nasılsınız

azerincimm ben bu sıralar pek giremiyorum, gelen giden, bizim gitmemiz gereken yerler, bide spora başladım nette takılamıyorum
dolayısıyla raporlarımıda sağlıklı veremiyorum, bide sınavlar yaklaştıı :18:

neyse bugünkü yapacaklarımı yazayım :

evi kople düzenleyip,süpürüp silicem,
toz alıcam, wc ve banyoyu yıkıycam,
bulaşıklarımı makinadan çıkarıp yerleştiricem,

ve akşama misafirlerim var ışık hızıyla yemek yapıcamm

herkese kolay gelsinn

ben de öyle düşünüyordum zaten. keşke evde olsam diye.

evet canım. ben o'yum :)
Nasıl bildim amaavatardan hatırladımdedektif gibim hatunum harcaniyorum burda

Canim Günaydınne çok misafirin oluyo senin öylene sınavı bu canım:26:

günaydın ne sporu ,sınavı hepsi benı de ilgilendırıyor

Nasıl bildim amaavatardan hatırladımdedektif gibim hatunum harcaniyorum burda

Canim Günaydınne çok misafirin oluyo senin öylene sınavı bu canım:26:

günaydın ne sporu ,sınavı hepsi benı de ilgilendırıyor

evet azi yaa valla eşim artık bukadar sosyal olmayalım diyo yaa
canım kışın evde bol, bol oturduğumdan üzerinize afiyet biraz göbek bağladım onu eritmeye çalışıyorum şimdide
aöf iktisad okuyorum kızlar 3. sınıfım

daha yolun yarısındayım bebişim hedef 60kg.......
olsun olsun yarilamisin istebu arada nuryolu nun da ceza bitmistir herhalde demi

anam ne ugrasiyosun sporla falan benim heruf gibi biberiye sur hos daha ikinciyi surmedi ama olsun

faydasını gördüyse enişte bende sürerim valla
bide spora yormayım kendimi

valla ben burda okumustum 1.5 haftada 5 cm inceltiyomusbi ara ben de surdum ama sadece 2 gun annem izin vermedi gobus mu var sende diye sonra zaten bebek konulari falan girince araya kaynadi gitti
gecen esime surdum cok beklettik sanirim ya da onun teni incebilemicem kizardi baya
istersen srup spora git o daha iyi olur ama kotu kokuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…