- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #11.881
evet azi yaa valla eşim artık bukadar sosyal olmayalım diyo yaa
canım kışın evde bol, bol oturduğumdan üzerinize afiyet biraz göbek bağladımonu eritmeye çalışıyorum şimdide
aöf iktisad okuyorum kızlar 3. sınıfım
olsun olsun yarilamisin istebu arada nuryolu nun da ceza bitmistir herhalde demi
anam ne ugrasiyosun sporla falan benim heruf gibi biberiye surhos daha ikinciyi surmedi ama olsun
bak iyi ki hatirlattin canim benim kizin dosegi yunden onu acip yikicam yununu kurutup astari falan yikadiktan sonra tekrar doldurucam ama onu anneannem yaparSelam kızlar iyi geceler
sağolsun kocam telime el koydu bozuk telefonuyla kkya giremiyorum gündüz böyle geceye kalıyorum...kusura bakmayın,..
Haftanın birincisi kim acep?bakamadım geçmişe şimdiden tebriklerr...
Liste yapılıyomuş sanırım...benm bu yaz yatak yorgan işim çok var...
Günlenecekler sonra döşşeğim var yünden o yeniden yapılacak..yün yorganım var o yorgancıya verilcek yünü yıkanıp kurutulup..tabi bunlar teee haziranda ancak olur sıcaklar gelince...şuan ufak odadayım salona geçince aynen azi gibi toplu bi temizlikle bahara giriyorum ben ama şuan bütün tüllerm temiz hafta sonu yıkadım astım son kirli olanlarıda...mayısta tekrar başlarım ben baharla beraber....yıkamaya...
Bugünde tek süpürdüm topladım çamaşırları falan...yarında pazar yaparım kocam evde onla gezrim..çarşmba toz almam gerek yerleri silmem gerek..malum oğlum var hep gezeliyoo evde sıpam...
evet ya onu ben de izledim ne pasakli kadindi yaBugün samanyolunu izleyeniniz oldumu bilmiyorum ama annemle hem sinir krizi geçirdik hem gül gül öldük..
evim evim temiz evim programındaki kadın bi temizlik yaptı 3 saati vardı anca tek mutfağa yetti yaa...
Oda yetmez gibi dolapları selpakla sildi yağlı yağlı bulaşıkları yıkadı bıraktı..el bezlerini ıslak ıslak tek bi yer silip sil çöpe attı...çaya su koydu öyle çöpe döktü...bide bi ağır bi yavaşki ne cesaret oraya katılmış anlamadım pasaklıı
bide evlere gidiyorum ben sanatçıyım diyoo....
Islak ıslak sildi bıraktı her yeri mahvetti...anlatamam yaa çok berbattı....koptum gülmekten..yanık tencere vardı bezleri koydu içine çamaşır suyu d0küp hem bezleri hem tencereyi parlatcakmış...atamam tencereyi ev sahibi yapsın dedi...ovmadı cifle falan bıraktı...bozuk yemekleri dolaba koydu..ne zaman pişirdi ev sahbi ben nerdn bilim dökemem dedi ....
burda hava cok guzel canim ya +22 derecebencede erken ama...ben çoğu işimi yaptım zaten farkında olmadan..
valla buraya giren temizlik yapmadan çıkamaz cnm aynen bende öyle.bide samanyolundaki programda sevk ediyo temizlğe ama bugün nefret etirmişti
azi cnm orda havalar güzelmi burda istblda kış yeni başlayacak..16sı soğuk hava gelecekmiş tekrar kızlar...söylim...erken bence daha mayıs yağmurlarıda var...anca mayıs sonuna doğru...tabi sıcakta yapılması gereken işler kalır ozamana yatak yorgan cam gibi..tül perde her zaman yıkanırda..hva bozuksa cam silinmiyoo..ev havalandırılamıyoo bebekte varsa benm gibi...zor olur...ama isteyenler hava güzelse tabi yapabilirde ufaktan neden olmasın..ben yaptm çoğu işimi...bu ara hava güzelken...
evet ya mayısta sınavlar......
evet cnm onunda bitmiştir.bugun gelır.....kız bı nhbr dedı neye ugradıgımızı şaşırdık
hadi kiz okudum ben mesajlarinizio sana sen de mi burdasin qi?demis
sen de kambersiz dugun olur mu demisin
daha ne olsun
cidden şaşırdım ya......konu sahıbıne hakaret yok bişey yok.....kendı aramızda konustuk ,çok saçma buldum
banlarin cesitleri var bebekimyaptiginiz cezaya gore de ban suresi
sizinki konu disi mesajdan oldugu icin 3 gun olmusbi de kufur hakaret etseniz 1 ay falan olurdu
hadi beheralde bacım.......kaç puan olunca üyelık ıptal oluyordu...20 ceza puanım oldu
aziii oy kullandın mı yemek yarısmasında............
ivetsen kullanmadin mi daha:26:
bir şey dikkatımı cekıyor....yemek yarısmalarında ne kadar az kişi oy kullanıyor değil mi? yanı 300.000 kişinin oldugu bir forum....
Ben geldimmmmmmm kız çeler napıyonuz bakem
Ben geldimmmmmmm kız çeler napıyonuz bakem
e canim uye olup da yillardir girmeyenler var
sonra yeni uyeler var
yemek yarismasindan haberi olmayanlar var
sirf bebek icin ya da sirf kilo icin girenler digerlerine hic bakmayanlar
bi de uzaktan bakip amaaan hic oy falan vererek kendimi yormicam diyenler var
hosgeldin kurabiyembilasik bitti yatak odasina daliyorum ben
hoşgeldın aşkitom........
dogru dıyorsun valla..........
Hoşblduk bebem nasılsın
cezam yenı bitti ya özgurce dolasıyorum kk da......sen nasılsın kusumbu arada markette cif inox bulamadım....carrefour a bakmıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?