En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

evet ya mayısta sınavlar......

olsun olsun yarilamisin istebu arada nuryolu nun da ceza bitmistir herhalde demi

anam ne ugrasiyosun sporla falan benim heruf gibi biberiye sur hos daha ikinciyi surmedi ama olsun

evet cnm onunda bitmiştir.bugun gelır.....kız bı nhbr dedı neye ugradıgımızı şaşırdık

bak iyi ki hatirlattin canim benim kizin dosegi yunden onu acip yikicam yununu kurutup astari falan yikadiktan sonra tekrar doldurucam ama onu anneannem yapar
evet ya onu ben de izledim ne pasakli kadindi yabi de ben yavas yaptim ama temiz yaptim diyoay o sesi neydi oyle
burda hava cok guzel canim ya +22 derecemillet ceketle geziyo

Son düzenleme:
bir şey dikkatımı cekıyor....yemek yarısmalarında ne kadar az kişi oy kullanıyor değil mi? yanı 300.000 kişinin oldugu bir forum....

bir şey dikkatımı cekıyor....yemek yarısmalarında ne kadar az kişi oy kullanıyor değil mi? yanı 300.000 kişinin oldugu bir forum....

e canim uye olup da yillardir girmeyenler var
sonra yeni uyeler var
yemek yarismasindan haberi olmayanlar var
sirf bebek icin ya da sirf kilo icin girenler digerlerine hic bakmayanlar
bi de uzaktan bakip amaaan hic oy falan vererek kendimi yormicam diyenler var

Ben geldimmmmmmm kız çeler napıyonuz bakem

hoşgeldın aşkitom........

dogru dıyorsun valla..........

cezam yenı bitti ya özgurce dolasıyorum kk da......sen nasılsın kusum bu arada markette cif inox bulamadım....carrefour a bakmıstım

Ewet cnm haberleri aldım geçmiş olsun
İyiyim çok şükürde halsizlik var bende bugünlerde hala yataktan kalkamadım
İnox jel her yerde olmuyo dogrudur cnm baska marketelerede bak mutlaka denk geliceksndr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…