- 27 Mayıs 2011
- 6.949
- 12.556
- 448
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #12.101
İvet kızlar ben geldim
Hemen geçelim rapora
Ev toplandı
Mobilyalar çekildi altları süpürüldü silindi
Toz alındı
Balkon yıkandı
Makinaya çamaşır atıldı,asıldı
Salon koltukları bi güzel süpürüldü koltukların derileri arap sabunuyla silindi
Kapıların toZu alındı
Ütü yapıldı
Mutfak dolapları , masa sandalyeleri aspirinle bi güzel siindi
Beyaz esyalar silinip parlatıldı
Ocak demirleri yag çözle temizlendi
Buzdolabının üstü siindi
Bulaşık makinanın altı temizlendi
Ocak silindi ,lavabosu tezgahı domestosla cifle ovuldu
Çöpler çıkartıldı çöp kovası çamaşır suyuyla temizlendi
Wc domestosla bi güzel yıkandı
Banyo rafları aynaları silindi
Lavabosu küveti domestosta bekletilip ovuldu durulandı
Bnyo kovaları bi güzel ciflendi
Yerler fırçalandı durulandı silindi
Ee işler bittii bende bittim tabi
Ama evim miss oldu miss temizlik gibi yok walla
Dünden yemegim var içli köfte bu günü böyle kapatırız
canim onun yerine ben cevap veremgözlerim belerdi... bu ne ya.. ben bir ayda bitiremem bu kadar işi... hey maşallah... idolüm sensin. nasıl bu hale geldin der misin lütfen tüm ayrıntılarıyla.. ben çekirgeyim sizin gibilere ihtiyacım var. lütfeeeeeeeeeeeen de... bir de şu aspirin ne iş? yanlış mı okduudm?
zaten kendisi nerden ogrenmis bilmiyorum dandini dandini dastana diyip geziyo evde tanemim
nerde bizim saat estos sizin saatle
yani bizim saatle 12
ne diyosuuuuunnnnn
kız gece yarısına kadar nasıl duruyo bu çocuk
o saattte benim totomda bilem pireler uçuşiyi gııızzzz
kiz 12 nerden gece yarisi oluyo
oglenleri 2 saat hatta bazen 3 saat uyuyo estos ondan
kız gece yarısının başlangıcı işte daha ne olsun
2,5 yaşındaki bi çocuk dediğin en geç saat 21:00-22:00 arası zıbarıp yatar
nerenin saati olduğu farketmez
canim tek tek yapma ya sonra birini yaptiginda digeri tozlanacak falan
`simdi kapiyi siliceksin yarin dip kose temizlikte tozlanacak
evet ben de bu gun baslamayi dusunuyorum
nuryolu nerdesin
ben yatagi topladim
bulasiklari yikadim
banyoyu temizledim
simdilik ortalik temiz misafir odasinin temizligine hazirim
Hayırlı sabahlar fıstıklar.. Cumamız mübarek olsun...
Belki de silmem bacım.. dediğin gibi tozlanabilir..
Ama zaten bana öyle çok gelen giden olmuyor.. Bir tek salonu kullanıyoruz..
Orayı da zaten 2 günde bir süpürüyorum..
Zaten bugün İstanbulda hava yağmurlu..
pek temizlik havası yok...
gözlerim belerdi... bu ne ya.. ben bir ayda bitiremem bu kadar işi... hey maşallah... idolüm sensin. nasıl bu hale geldin der misin lütfen tüm ayrıntılarıyla.. ben çekirgeyim sizin gibilere ihtiyacım var. lütfeeeeeeeeeeeen de... bir de şu aspirin ne iş? yanlış mı okduudm?
kız gece yarısının başlangıcı işte daha ne olsun
2,5 yaşındaki bi çocuk dediğin en geç saat 21:00-22:00 arası zıbarıp yatar
nerenin saati olduğu farketmez
Mrb cnm öncelikle günaydın nasıl bu hale geldim bende bilmiyorum
Şaka bi yanada temizliği seviyorum iş yaparken zevk alıyorum bide bu topik sayesinde işlerimi planlı yapıyorum birikmiyo yani
Temizlik günümde kocişi gönderir göndermez başlıyorum saat 6 da ee tabi bebişin olmaması avantaj benim için hiç ayak bağım yokrahat rahat yapıyorum
Aspirinde bütün marketlerde satılıyo cnm kırmızı fıs fıslı şişede hemen hemen her yerde kullanılıyo ben halılarda, koltuklarda, derilerde ,mutfak dolaplarında ,toz alırken falan kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
gözlerim belerdi... bu ne ya.. ben bir ayda bitiremem bu kadar işi... hey maşallah... idolüm sensin. nasıl bu hale geldin der misin lütfen tüm ayrıntılarıyla.. ben çekirgeyim sizin gibilere ihtiyacım var. lütfeeeeeeeeeeeen de... bir de şu aspirin ne iş? yanlış mı okduudm?
Ayy alemsin aspirinn olayına çok güldümahhhh nerede... acaba görecek miyim o saatlerde yattığını... azo senin çocuk 2,5 yaşında mı? benim de 2 olacak 10 gün sonra... ve gece 12-1 allah ne verdiyse o saatlerde uyuyoruz...
kendni bildin bileli mi böylesin yani? ben nasıl böyle olacağım pekii.. biraz daha takılayım.. 3 gündür ütü bana ben ütüye bakıyorum.. kartlaştılar resmen.. ben de normal aspirini eritiyorsunuz sandım.. diyorum bir yanlışlık var.. tamam bir daha ki gidişime daha dikkatli bakayım..
azii var ya talha küçükken en az 4 saat uyurdu akşam 9 da da yatardıo dedigin normal cocuklar icin estos
hehe dedigim gibi oglen fazla uyuyo aslinda 1 saat uyutsam yeterli olur ama isime geliyo napiyim
evet yaaa hiç temizlik havası yokHayırlı sabahlar fıstıklar.. Cumamız mübarek olsun...
Belki de silmem bacım.. dediğin gibi tozlanabilir..
Ama zaten bana öyle çok gelen giden olmuyor.. Bir tek salonu kullanıyoruz..
Orayı da zaten 2 günde bir süpürüyorum..
Zaten bugün İstanbulda hava yağmurlu..
pek temizlik havası yok...
benim de 25 aylık bi kızım var cnm akşam ortalama 10 gibi uyutmaya çalışıyorumahhhh nerede... acaba görecek miyim o saatlerde yattığını... azo senin çocuk 2,5 yaşında mı? benim de 2 olacak 10 gün sonra... ve gece 12-1 allah ne verdiyse o saatlerde uyuyoruz...
kendni bildin bileli mi böylesin yani? ben nasıl böyle olacağım pekii.. biraz daha takılayım.. 3 gündür ütü bana ben ütüye bakıyorum.. kartlaştılar resmen.. ben de normal aspirini eritiyorsunuz sandım.. diyorum bir yanlışlık var.. tamam bir daha ki gidişime daha dikkatli bakayım..
hepinize slm ederım canlar........şu cocukların nedır sızden cektıklerı acebeeeeeeee.biizm burda bır çift var......ilk basta cok yadırgamıstım ama sanırım iyi bır sistem kurmuslar.....şöyle;
her ıkısıde çalısıyor,çocuk bakıcıda,öğlen uyuyor mu bılmıyorum ama her akşam o cocuk ılık duş aldırılır ve 8-8.30 arası da uyur...ılık dusun onu uyuttugunu söyluyorlar....
Geçmiş olsun canım benin
a evet ola bilir ama benim dedigim ilac kirmizi:26:
yarin basliyorum temizlige
kiz sen buralarda mi dolaniyosun
askitom senle temizlik gunlerimiz hic denk gelmiyo
gunaydin tanemim lokumum
Canlarımm Ben Geldimm
Çokk Özledim sizi
Kimlerr Burdaaa ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?