En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

gözlerim belerdi... bu ne ya.. ben bir ayda bitiremem bu kadar işi... hey maşallah... idolüm sensin. nasıl bu hale geldin der misin lütfen tüm ayrıntılarıyla.. ben çekirgeyim sizin gibilere ihtiyacım var. lütfeeeeeeeeeeeen de... bir de şu aspirin ne iş? yanlış mı okduudm?

canim onun yerine ben cevap veremkocis sabah cikiyo aksam geliyo pesinde dolanan bezli aglak sidikli bebek yok e napsin tum gun
kiskancliktan soylemiyorum bi kerem

Hayırlı sabahlar fıstıklar.. Cumamız mübarek olsun...

canim tek tek yapma ya sonra birini yaptiginda digeri tozlanacak falan
`simdi kapiyi siliceksin yarin dip kose temizlikte tozlanacak
evet ben de bu gun baslamayi dusunuyorum

Belki de silmem bacım.. dediğin gibi tozlanabilir..
Ama zaten bana öyle çok gelen giden olmuyor.. Bir tek salonu kullanıyoruz..
Orayı da zaten 2 günde bir süpürüyorum..
Zaten bugün İstanbulda hava yağmurlu..
pek temizlik havası yok...

nuryolu nerdesin
ben yatagi topladim
bulasiklari yikadim
banyoyu temizledim
simdilik ortalik temiz misafir odasinin temizligine hazirim

buradayııııııımmm bende tam hız başlıyorum işlere aziciğim,perdelerim temiz şimdi yıkamayacün, halıları da yıkamayacün malum göbüşüm doluysa boşalmasın dimi ama diğer işler korksun benden

hayırlı sabahlar rabişim, hayırlı cumalar. hava bozuksa temizlik aşkı uçuyor sankim,bende öyle oluyor...güneş çıkınca millet pikniğe gitmek ister,ben balkon yıkayıp halı çırpmak isterim

Mrb cnm öncelikle günaydın nasıl bu hale geldim bende bilmiyorum
Şaka bi yanada temizliği seviyorum iş yaparken zevk alıyorum bide bu topik sayesinde işlerimi planlı yapıyorum birikmiyo yani
Temizlik günümde kocişi gönderir göndermez başlıyorum saat 6 da ee tabi bebişin olmaması avantaj benim için hiç ayak bağım yok rahat rahat yapıyorum
Aspirinde bütün marketlerde satılıyo cnm kırmızı fıs fıslı şişede hemen hemen her yerde kullanılıyo ben halılarda, koltuklarda, derilerde ,mutfak dolaplarında ,toz alırken falan kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim

kız gece yarısının başlangıcı işte daha ne olsun

2,5 yaşındaki bi çocuk dediğin en geç saat 21:00-22:00 arası zıbarıp yatar

nerenin saati olduğu farketmez

ahhhh nerede... acaba görecek miyim o saatlerde yattığını... azo senin çocuk 2,5 yaşında mı? benim de 2 olacak 10 gün sonra... ve gece 12-1 allah ne verdiyse o saatlerde uyuyoruz...

kendni bildin bileli mi böylesin yani? ben nasıl böyle olacağım pekii.. biraz daha takılayım.. 3 gündür ütü bana ben ütüye bakıyorum.. kartlaştılar resmen.. ben de normal aspirini eritiyorsunuz sandım.. diyorum bir yanlışlık var.. tamam bir daha ki gidişime daha dikkatli bakayım..

Ayy alemsin aspirinn olayına çok güldüm
Ewet bekarkende böyleydim evde fır fır dönüyodum hattaa haftaya annemme gitcem evi yine aşagı indirmeyi düşünüyorum
Şu ütüyle bakışıcagınıza kalkıp hemen baslamayı denesen çünkü erteledikçe işler birikiyo kaldır totoyu sende işlere giriş

o dedigin normal cocuklar icin estos
hehe dedigim gibi oglen fazla uyuyo aslinda 1 saat uyutsam yeterli olur ama isime geliyo napiyim
azii var ya talha küçükken en az 4 saat uyurdu akşam 9 da da yatardı
ama azra hiç abisine benzememiş
evet yaaa hiç temizlik havası yok
bize de bahane lazımdı zaten rabiş
benim de 25 aylık bi kızım var cnm akşam ortalama 10 gibi uyutmaya çalışıyorum

hepinize slm ederım canlar........şu cocukların nedır sızden cektıklerı acebeeeeeeee.biizm burda bır çift var......ilk basta cok yadırgamıstım ama sanırım iyi bır sistem kurmuslar.....şöyle;

her ıkısıde çalısıyor,çocuk bakıcıda,öğlen uyuyor mu bılmıyorum ama her akşam o cocuk ılık duş aldırılır ve 8-8.30 arası da uyur...ılık dusun onu uyuttugunu söyluyorlar....

aaaahhhhhhhh corni aaaaaahhhhhhhhhhhh

benim oğlum sabah 6-7 gibi kalkardı öğlen 1 gibi uyurdu 4-5 gibi kalkardı

akşam da 9 gibi uyurdu hiç anlamazdım nasıl büyüdü fln

ben de rahat ederdim akşamları

amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bizim cimcimeyi bi sor

sabah 7-8 gibi kalkar öğlen 2 gibi uyuturum 4 gibi kalkar

eğer öğle uykusunu kaçırmadan bu saatlerde uyutursam akşam 9-10 arası o da uyur

ama öğle uykusunun saati pek düzenli olmuyo okula git gel derken bölük pörçük uyuduğu için

akşam uyku saati de değişiyo

mesela dün öğlen uykusunu uyumaya vaktimiz yoktu akşam 5 te geldik eve yatırdım ama abisi de okuldan yeni geldiği için

kalktı geldi uyumadı oynadılar ee saat 7 gibi de alışverişe gittik

9 gibi geldik gelirken yolda uyudu daha fazla dayanamadı hemen yatırdım

sabah kadar uyudu

anamm bi rahatlık varmış ki vızırtısız bi akşam geçirdim

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım benin

saol tanemm, birazdaha iyi oldum bugünn
sen nasılsın canım

a evet ola bilir ama benim dedigim ilac kirmizi:26:
yarin basliyorum temizlige

kiz sen buralarda mi dolaniyosun

askitom senle temizlik gunlerimiz hic denk gelmiyo

gunaydin tanemim lokumum

dediğimiz ilaçlar aynı deil ozaman azicimm,
demek bugünn bahar temizlik günün hadi kolay gelsinn

temizlik raporum :

yaptıklarım:
bulaşıklarımı makinaya attım,
yatağımı düzenledim,
evi havalndırdım,

şiimdide evi komle süpürüp silicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…