En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

ılık duşla bizimkinin uykusu açılıyor.. bizler 00/30-01/30 cıvarlarında uyuyoruz malesef... hıc bebıs gıbı degıl

hanimlar yardiminiza ihtiyacim var.

bir ara burada yazmistim sevgilim oldugunu ve bana havuzda cikma teklifi ettigini falan. hersey güzel giderken birden sorunlar basladi:

benim sevgilimin ikiz kardesi var. 2. ayda evlendi. evlendigi kizda benim eskiden tanidigim bir arkadasim. zaten onlarin nikahinda tanismistik sevgilimle.

biz cikmaya basladigimizda emin olmadan kimseye söylemeyecegimizi kararlastirmistik. söylemedikte zaten.

aradan 1 ay gecti beraber büyüdügüm arkadas okulda bana laf atmaya basladi "nezaman cikmaya baslicaniz? haftaada kac kez görüsüyorsunuz?" gibi. bende zamana birakicamizi söyledim.

neyse bu arkadas kocasini da arkasina almis, o beni kocasi da ikiz kardesini sorguya cekiyorlar.

bir gün okulda bana degilde sevgilime (yani kaynina) mesaj atmis "zarifinci ile cikiyormusunuz?" diye. benimki de bana mesaj atti bölye bölye yaziyor "hayir cikmiyoruz" dicem dedi. bende "tamam sen nasil uygun görüyorsan öyle söyle" dedim.

bi baktim benimkinden haber yok. mesaj etiyorum cvp vermiyor. bekledim kac saat sonra aradim bana tek söyledigi sey "iliskimiz hakkinda konusmamiz gerek" iyi dedim. bütün gün benimle konusmadi. zaten ondan önce benden bikere ayrildi yengesi (benim arkadas) ona olur olmicak seyler söyledigi icin benim hakkimda.

o gün ta gece yazdi bana "yengem, herkese benimle yazdigin mesajlari gösterdigini söyledi" dedi. bende tabiki dogru olmadigini ve bunlari uydurdugunu söyledim.

neyse bu konuyu hallettik. 1 hafta sorun cikmadi.

ertesi hafta arkadas herkesin icinde bana "sizi pazartesi günü nasil yakaladik ama" diyrek güldü. (pazartesi günü bulusmustuk o sirada ikiz kardesi aradi ve sevgilim yalniz oldugunu söyledi benimle oldugunu degil)

bende hayir bulusmadik dedim. sonra bana mesaj atti neden yalan atiyorsun diye. bende "neden bukadar meraklisin" dedim.
böyle devam etti bana tehdit etti. ayni anda sevgilime de tehdit etmis "kizin ailesine söylerim bulustugunuzu" diye.

neyse okul bitti ben sevgilimle bulustum ablasida geldi. konustuk ettik zaten ablasida sevgilimde "gelinlerini" sevmiyorlar. sonra ben eve gittim. gittigim gibi sevgilim yazdi bana"babama söyledim gelinin bizi tehdit ettigini. eve cagirdi konusacakmis onlarla" konusmus ve bu hafta okulda sorun cikmadi. fakat arkadas benimle konusmuyor. tahminim kayinbabasi onunla bu konuyu konustu ve bunun arkadasinda benim oldugumu düsündügü icin konusmuyor gibi geliyor bana.

bir araya gelmemizi istemiyor. halbuki ben sevgilimle tanismadan önce bana "elti olsak ne güzel olurdu" diyordu. ve simdi bizi ayirmak icin elinden geleni yapiyor. hatta ablasi söyledi kocasinin ailesine cevresindeki bütün herkesi kötülüyormus aileye tanidik gelin gelmesin diye.

arkadasin amaci ne? bu arada ona ve esine ciktigimizi söylemedik.

nasil davraniyim? haftaya konusmalimiyim onunla?

hem carsamba gününden beri sevgilim bana karsi soguk davraniyor. bugün ablasinla bulusucam bakalim ne olucak...

en kötüsü de sevgilime karsi hoslanmam gitti sevmeye basladim. onu kaybetme korkusu olusuyor icimde. ama bu aciya arkadasimin böyle yapmasina dayanamiyorum artik. bir baskasi yüzünden de sevgilimden ayrilmak istemiyorum.

azerin senin hep iyi fikirlerin oluyor kuzum :) hele bi el ati ver :*

Son düzenleme:
*mutfak dolapları döküldü,içi dışı silidi
*erzaklar düzenlendi yerleştirildi
*misafir çatal-kaşık-bıçak takımı parlatıldı
*küçük ev aletlerinin tümü silindi,parlatıldı
*bulaşık m ve çamaşır makinesinin etrafı,üstü,yerleri silindi
*mutfak masa,sandalyesi silindi,demirli kısımlar cifle ovuldu
*dağ gibi bulaşık yıkandı
*alet kutusu düzenlendi
*ekmek kutusu(içinde ekmek dışında heşey var)düzenlendi silindi
şimdi
*mutfak kapısı silincek
*pencere silineck
*yerler elle silinecek
fırın twmizlenecek
*buzdolabı temizlenecek,üstü silineck
*fayansı silinecek

hadi ben kaçar işlerimi biritince gelirim tekrar

Maşallah nekadar hamaratsınben supurge yapıcam bır kalkıp yapamadım daha yemekte yapmadımyarın mutfak dolaplarımı sılıcem pazar gunude camları silicem inş. Ben bahar temılıgı yapmıycam tayınımız cıkacak 3 ay sonra tasınıcaz zaten yormayım kendımı

kızlar benım evımle ılgılı bır sorunum var.....evde ki banyolar cok küçük.özellıkle dusakabın yerlerını bır görsenız ben burda yıkanamam dersınız o kadar küçük yapmıslar.....2 banyo wc var ama ıkısı de öle.......bırınde mutfak tezgahı kadar tezgah var...altında çamaşır makınesı var.....bu tezgahın tam önunde de klozet var yanı alan dar.....düşünuyorum düşünuyorum ne yapsam dıye.eşmle işin içinden cıkamadık.....evebeyn de kı klozetı kaldıralım dıyor eşim orda kı banyoyu buyultelım dıyor ,ama ben de ilerıyı düşünuyorum gebelık gıbı durumlarda orayı yalnız ben kullanırım dıye.....
mutfagımda ankastre fırın yerim boş..çamaşır makinesını oraya koyup dıger banyoyu büyültelim dedik...1 cm ile makıne oraya sıgmadı.....ancak dolap kesılır kapaklar kucultulur ise makıneye yer acılır....
bir diğer fıkır ise yatak odamızın balkonunu kapattırıp oraya dolap yaptıracagız ,kalabalıkları koymak için....ben düşündm çamaşır makınesını de oraya koyalım diye....ancak nasıl olacak? yanı su hattı falan vs bu konuları hıc bılmıyorum eşime sordum duvarlar hep kırılacak falan dedi.....bazen ona ınanmıyorum benı fıkrımden vazgecırmek ıcın abartıyor olabılır....bununla ugrasana kadar mutfakda ki dolabı mı kestırsek?

Canım ikiçi fikir daha matıklı gedi benim ablamda öyle yaptı hem makınaya yer hemde fazla eşyaların ütü masası süpürgesini koydu. hata dolap bile var. Ama niye su için kırıyosunuz bonyoda zaten var giderde var :26:

cnm banyo da varda balkonda yok ki! nasıl olacak? nasıl yaptırdılar.

cnm banyo da varda balkonda yok ki! nasıl olacak? nasıl yaptırdılar.

ben balkonu banyo diye okumuşum
Ben zannetim yatak odasında ebeyin bonyosu var onu camaşır odasına cevireceksin benim ablal yatak odasındaki banyoyu camaşır odasına cevirdi ben onu söyledim bence sen bi tesisatçı gedir baksın çünkü onlar enkısa yoldan bakar olaya kusura bakma yanlış okumuşum

bende sevınmıstım yatak odasında banyo varda orası da kucuk ıste.....yanı çamasır odası olur ama ben hamılelıkte orda ki klozetı tek kullanmak ıcın orayı yıktırmak ıstemıyorum.....

ben geldim kuzular rapor virem
  • pencereler camlar silindi
  • perde yikandi
  • vitrindeki kap kacak indirildi silindi yerine konuldu(annem sagolsun magazada ceyizlik tabak canak koymamis)
  • dolaplardaki esyalar silindi tekrar dizildi
  • avize silindi
  • duvarlar silindi
  • hali silindi
  • toz alindi
  • cicegim silindi
  • sandalyeler silindi
  • oda silindi
misafir odam bitti

Son düzenleme:
ohhh mis gibi

kusura bakmayin bebekler bu gun ihmal ettim sizi imdi kocis gelecek kizi da doyurmadim daha cikmak zorundayim
ama corni ve selcos konulariniza aksam mutlaka cevap yazicam:26:

bende sevınmıstım yatak odasında banyo varda orası da kucuk ıste.....yanı çamasır odası olur ama ben hamılelıkte orda ki klozetı tek kullanmak ıcın orayı yıktırmak ıstemıyorum.....

Sen bilirsin canım ama tesisatcı daha iyi anlar sen bi onu dile sora karar ver ablam evde iki kişiler zatten 3 banyo var ondan cevirdi tek banyo kullanıyolar yukardakinide çoçuklar gelince misafire kullanıyolar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…