- 27 Mayıs 2011
- 6.949
- 12.556
- 448
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #12.121
hepinize slm ederım canlar........şu cocukların nedır sızden cektıklerı acebeeeeeeee.biizm burda bır çift var......ilk basta cok yadırgamıstım ama sanırım iyi bır sistem kurmuslar.....şöyle;
her ıkısıde çalısıyor,çocuk bakıcıda,öğlen uyuyor mu bılmıyorum ama her akşam o cocuk ılık duş aldırılır ve 8-8.30 arası da uyur...ılık dusun onu uyuttugunu söyluyorlar....
Hoşgeldin bebikim nasılsın
Canım Benim İyiyim Çok Şükürr
Sen nasılsın ?? Nasıl gidiyorr hayat ??
Bend e iyiyim canım bildiğin gibi ev işleriyle cebelleşiyoruz
Sen ne yaptın ehliyetten aldınmı
Canlarımm Ben Geldimm
Çokk Özledim sizi
Kimlerr Burdaaa ???
Evet Canım aldım. 2 Hafta Oldu alalı
*mutfak dolapları döküldü,içi dışı silidi
*erzaklar düzenlendi yerleştirildi
*misafir çatal-kaşık-bıçak takımı parlatıldı
*küçük ev aletlerinin tümü silindi,parlatıldı
*bulaşık m ve çamaşır makinesinin etrafı,üstü,yerleri silindi
*mutfak masa,sandalyesi silindi,demirli kısımlar cifle ovuldu
*dağ gibi bulaşık yıkandı
*alet kutusu düzenlendi
*ekmek kutusu(içinde ekmek dışında heşey var)düzenlendi silindi
şimdi
*mutfak kapısı silincek
*pencere silineck
*yerler elle silinecek
fırın twmizlenecek
*buzdolabı temizlenecek,üstü silineck
*fayansı silinecek
hadi ben kaçar işlerimi biritince gelirim tekrar
Canım ikiçi fikir daha matıklı gedi benim ablamda öyle yaptı hem makınaya yer hemde fazla eşyaların ütü masası süpürgesini koydu. hata dolap bile var. Ama niye su için kırıyosunuz bonyoda zaten var giderde var :26:kızlar benım evımle ılgılı bır sorunum var.....evde ki banyolar cok küçük.özellıkle dusakabın yerlerını bır görsenız ben burda yıkanamam dersınız o kadar küçük yapmıslar.....2 banyo wc var ama ıkısı de öle.......bırınde mutfak tezgahı kadar tezgah var...altında çamaşır makınesı var.....bu tezgahın tam önunde de klozet var yanı alan dar.....düşünuyorum düşünuyorum ne yapsam dıye.eşmle işin içinden cıkamadık.....evebeyn de kı klozetı kaldıralım dıyor eşim orda kı banyoyu buyultelım dıyor ,ama ben de ilerıyı düşünuyorum gebelık gıbı durumlarda orayı yalnız ben kullanırım dıye.....
mutfagımda ankastre fırın yerim boş..çamaşır makinesını oraya koyup dıger banyoyu büyültelim dedik...1 cm ile makıne oraya sıgmadı.....ancak dolap kesılır kapaklar kucultulur ise makıneye yer acılır....
bir diğer fıkır ise yatak odamızın balkonunu kapattırıp oraya dolap yaptıracagız ,kalabalıkları koymak için....ben düşündm çamaşır makınesını de oraya koyalım diye....ancak nasıl olacak? yanı su hattı falan vs bu konuları hıc bılmıyorum eşime sordum duvarlar hep kırılacak falan dedi.....bazen ona ınanmıyorum benı fıkrımden vazgecırmek ıcın abartıyor olabılır....bununla ugrasana kadar mutfakda ki dolabı mı kestırsek?
Canım ikiçi fikir daha matıklı gedi benim ablamda öyle yaptı hem makınaya yer hemde fazla eşyaların ütü masası süpürgesini koydu. hata dolap bile var. Ama niye su için kırıyosunuz bonyoda zaten var giderde var :26:
cnm banyo da varda balkonda yok ki! nasıl olacak? nasıl yaptırdılar.
ben balkonu banyo diye okumuşum
Ben zannetim yatak odasında ebeyin bonyosu var onu camaşır odasına cevireceksin benim ablal yatak odasındaki banyoyu camaşır odasına cevirdi ben onu söyledim bence sen bi tesisatçı gedir baksın çünkü onlar enkısa yoldan bakar olaya kusura bakma yanlış okumuşum
ben geldim kuzular rapor virem
misafir odam bitti
- pencereler camlar silindi
- perde yikandi
- vitrindeki kap kacak indirildi silindi yerine konuldu(annem sagolsun magazada ceyizlik tabak canak koymamis)
- dolaplardaki esyalar silindi tekrar dizildi
- avize silindi
- duvarlar silindi
- hali silindi
- toz alindi
- cicegim silindi
- sandalyeler silindi
- oda silindi
bende sevınmıstımyatak odasında banyo varda orası da kucuk ıste.....yanı çamasır odası olur ama ben hamılelıkte orda ki klozetı tek kullanmak ıcın orayı yıktırmak ıstemıyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?