En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ya bende temizlik yapmak istiyorum ama yapamıyorum sizleri okudukça boş durmak içime sinmiyo

Ozaman senle şimdi kalkıyoruz ben mutfağı toplayacam yemek yapacam kendime 2 saat veriyorum senin için uygunmu sonra geliyoruz bitti diye rapor veriyoruz bakkalım kim önce mj yazacak

Ozaman senle şimdi kalkıyoruz ben mutfağı toplayacam yemek yapacam kendime 2 saat veriyorum senin için uygunmu sonra geliyoruz bitti diye rapor veriyoruz bakkalım kim önce mj yazacak

ya evim çok dağınık değil yarım saatlik iş ama temizlik yapamıyorum yani süpürüp silemiyorum
5-6 haftalık hamileyim ve bişey olacak die korkuyorum çok pimpirikliyim.herkes tutunmadı daha düşer falan dio bende oturuyorum öle

Hııııı canım tabiki kontorollu hareket et ama hareketsizliğe mani degil canımtabi ciddi bişey yoksa

Son düzenleme:
bu hafta yeni kararlar aldım 2 gün arayla temizlik yapıyordum artık 1 gün bekleyip yapacağım. evleneli 1 yıl oldu ama hala halıların tüyleri bitmedi. sanırım benimde başım ev işleriyle dertte

bu hafta yeni kararlar aldım 2 gün arayla temizlik yapıyordum artık 1 gün bekleyip yapacağım. evleneli 1 yıl oldu ama hala halıların tüyleri bitmedi. sanırım benimde başım ev işleriyle dertte

Ewt canım halı tüyü biraz uzun sürer haftalık nemli bi bezle alaman lazım silmek bideğil toz almak gibi kimin degilki ama prağlamlı calışırsan toplıypsun benimde bu aralar ddüzenim şaştı

ciddi bişey yok çok şükür ama ilk olunca herhalde fazla abarttıyorum işte....siz daha tecrübelisinizdir,bişey olmaz değilmi yapsam:26:

Canım 3 cocuk annesiyim yanı çok agır işler hariç herseyi yaptım dediğim gibi biraz dikkat edeceksin ev süpürme yer silmek toz gibi seyler den bi zarar gelmez kovana hezamankiden biraz az su koyarsın bisey olmaz inşallah

ay ben haftasonu ii bi temizlik yapayım bari.içim rahatladı
teşekkür ederimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…