En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
tanemim ara sira ugruyorum:18:
corni sen napcan ya hamile olunca tek basina banyoyugebeleri ne zann ediyon bacim senbirak yikiversin duvari iste

len dalga gecme benımle banyo acayıp ufak bacım mecbur genısletmek lazım.annem geldı nefes alamadım ben burda dedı kadın gıdene kadar yıkanmadı bıdaha

kızlar
benimde halıları alalı 2 yıl oldu
ya bi halı yürüdükçe yumak yumak tüylenir mi
kaç kere kendim yıkadım kaç kere yıkamacıya götürdüm
bana mısın demiyo
siz ne dersiniz,ne yapayım
bi de evde sizin de havada uçuşan tüyler var mı özellikle güneş vurunca daha bi belli oluyo
walla kızlar bayağı dertliyim bu konuda

valla bende 2 yıllık evliyim halı yıkamaya verene kadar sürekli benımde tüy problemim oldu ama yıkamaya verince çok şükür hiçbişeyi kalmadı. halılarımda açık renk krem ,beyaz 6 ayda bir vermeye çalışıyorum batıyor hemen

ben de yeni evliyken oluyodu ama 2 yılda geçmesi lazım artık neden geçmediyse
halıların nasıl halı :26:bellki cinsinden falandır ne bileyim
o tozlar her evde oluyo cnm güneş vurunca da tabii ki gün yüzüne çıkıyo
ama bunun temizlikle ilgisi yok rahat ol
kızlar yaaaa hergün iş mi yapıyorsunuz mesella bahar-yaz temizligi denen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu
şu ara bahar temizliği yapan arkadaşlarımız var ama onun dışında da oldukça temizlik yapabilme kapasitesine sahip olan arkadaşlarımız da var

kocacığımı yeni gönderdim işe... vveee yatak keyfi yapmıcaaam bugün ... paçaları sıvadım kolları sıvadımmm... bugün temizlik günüm.... bekle beni ev... geliyorum uleeeyyyyn odalar... motivasyonum çok yükseeek .. bugün beni tembellik engelleyemez temizlik aşkım depreştiiiiiiiiiii....... pırıl pırıl yapıcam evimi koley gessing bağa....

Bu nasıl bi enercidir böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…