En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

senin işin çok.bu kadar işi yetiştirmekte kolay degil.çocuk var mı sende.sana kolay gelsin.bende bugün eşimin yardımıyla evi temizledik.1 haftadır temizlik yapılmadı çok kirliydi.yarım saat önce işim bitti yemegimizi yedik oturdum.
evde hala temizlik istiyor ama ne yapayım yarın işe gidecegim kendimi çok yormamalıyım.
evde bazı işleri daha yapamadım.akşam yapılacak.ütü ve lavabo banyo işine başlamadım.gerçi ütü işini eşim üstlendi.
önümüzdeki ay eve temizlik için bayan çagıracagım camlar kapılar silinecek.temizlik yapıcagım diye ne dışarı çıktım ne de alışveriş yapabildim.buzdolabı falan bomboş.çabuk yoruluyorum temizlik yapınca ben.

Kızlar nerdesiniz bakem
Her hafta sonu yaptıgın gibi yine tatlı yaptım alman pastası bi kere daha denemiştim nefis olmuştu tavsiye ederim

kızlar kanepelerine polar örtü kullanan var mı ? almayı düşünüyorum bi bilene soriyim dedim.kullanışlı mı acaba:26::26::26:

kızlar kanepelerine polar örtü kullanan var mı ? almayı düşünüyorum bi bilene soriyim dedim.kullanışlı mı acaba:26::26::26:

ben kullanıyorum çok memnunummm kaymıyorlar kolay kolay iyice sıkıştırıyorum ben çok memnunumyazın ne yapacam onu düşünüyorum valla sıcak tutar çıkarmak gerekecek

afferin bebekimbenim bu gun isim aksadi ya kuzen yuzunden
selinim dikkat et ya hamilesin unutma
loveli canim senin mesajlarini okumak gercekten zevk veriyo bana
Misafir geldi şimdi gitti mutfağı toplayıp camaşır serecem
bu ne ayol bu gun tum topige misafir gelmis tanemim
Kızlar nerdesiniz bakem
Her hafta sonu yaptıgın gibi yine tatlı yaptım alman pastası bi kere daha denemiştim nefis olmuştu tavsiye ederim Eki Görüntüle 660062
ellerine saglik canim

Canım kaymaması dogru ama benimki açık renk oldugundanmı bilmiyorum çok kir topluyo saç kıl ne varsa herşey üstüne yapışıp kalıyo ben memnun kalmadım açıkçası

afferin bebekimbenim bu gun isim aksadi ya kuzen yuzunden

selinim dikkat et ya hamilesin unutma

loveli canim senin mesajlarini okumak gercekten zevk veriyo bana

bu ne ayol bu gun tum topige misafir gelmis tanemim

ellerine saglik canim

Evet canım öyle misafir vardı şimdide camasırlar koydum makkinaya
İykide öğleden önce evi toplamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…