En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

Canım tükenmez kalemde etkili olmayabilir leke çıkkarcı denedinmi:44:
Benim koltugumada . Saç boyası damlamıştı ne denediysem çıkmadı en son amonyak aldım eczaneden seyriltip kullandım çıktı ama tükenmez kalemi geçirirmi bilmem

Bende amonyağın tükenmez kalemi çıkardığını duymuştum ama nerden alındığını bilmiyorum:26:

İyiyim bebeğim çok şükür sen nasılsın

Elhamdulillah bende iyiyim canım.. Kızımı uyuttum şimdi.. cadı çok zor uyudu...

idare edıyorum cnm ya bel fıtıgım var da onun acısını cekıyorum şu sıra sen nasılsın cnm iyisindir inş...

.
Bende iyiyim çok şükür canım.. Geçmiş olsun yaa bel ağrısı çok zor oluyor... İlacın falan varmı?:26:

Bugun banyoyu temızleyıcem
Tum evın camlarını silicem
Balkon yıkıycam
Nevresımlerımı degıstırdım onlar yıkanack

Allahtan kociş nöbetçi geç saate kadar temızlık yaparım

Sizler neler yapacaksınız hanımlar?

ilacım varda klasık ilaçlar...kas gevsetıcı vs..kortızon içerdıgı için fazla içmemeye çalısıyorum....

selam kızlar. :)

temizlikçi gelecekti. herhalde yanlış anlaştık. ben bu c.tesi bekledim herhalde haftaya gelecek :) neyse pazar kalktım. kendi işimi kendim yaptım :) çok detaylı olmamak kaydıyla buyrun

mutfağı toparladım. halıları süpürdüm kapalı balkona çıkardım. açık balkonu bulaşık deterjanıyla yıkadım :))) bütün evi süpürdüm koltukları çekerek. toz aldım. yerleri elle sildim. küçük tuvaleti çamaşır suyu ile yıkadım. banyoda aynayı sildim. lavabosunu cifledim. dolaplarını sildim. asprix sıkarak duşakabini ve klozeti yıkadım. yerlerini de bi güzel yıkadım kuruladım. paspaslarını makineye attım. koltuk kırlentlerini de makineye attım. nevresimleri yıkadım. 2 makine çamaşır yıkadım. halıları serdim. banyo paspaslarını serdim. yatağımın çarşaflarını yeniledim.

camlar perdeler mutfak dolapları haftaya. benden bu kadar

artık mayısa doğru da yaz temizliği yaparım. Listem hazır. :)) oda oda liste hazırladım kendime. bakalım uyabilecek miyim? :)

ben geldim bebeleruykum var ama
  • masa sandalyeleri sildm
  • mutfagin penceresini duvarlarini sildim
  • sinekligini yikadim
  • bu sabah kilimi attim disariya kurudu sanirim
  • bulasik yikadim

Kızlar raporumu vermeye geldim....
  • Salonumu toplarladım, tozunu aldım. Süpürdüm.
  • Salonun yerini ve kapısını sildim...
  • Oturma odasının tozunu aldım süpürdüm, kapısını ve yerini sildim...
  • Kiler olarak kullandığım odanın kapısını sildim..
  • Dış kapıyı sildim..
  • Mutfağımı topladım.. Ocağımı sildim.
  • Mutfağımı süpürdüm, kapısını ve yerini sildim..
  • Makineye çamaşır attım...
  • Banyonun lavabosunu ovdum
Bu günlük benden bu kadar...

Son düzenleme:
Bende evi topladım
Süpürdüm
Oturma odamın tozunu aldım
Wc yi yıkadım
Banyo aynalarını sildim ,küveti ,lavabosunu ovdum yerini sildim
Çamaşır attım makinaya astım
Mutfagı topladım yemek yaptım
Bugünlük bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…