En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
günaydın sevgili hanımlar bende erkenciyim dün akşam kileri temizlerken bi sürü kurufasulye buldum hepsini ıslamaya bıraktım şimdide iki ayrı tencerede haşlanıyor haşlandıktan sonra b. poşetlerine ayarlıyıp dogru buzluğa:)

günaydın kızlar... sizlerden duyduğum asprini gittim aldım. bugün kullanacağım.. nerelerde kullanıyorsunuz?
bir de çocuklu bayanlar, ben koltuklarıma polar/yazlık kumas örtmüyordum ve evimiz küçük olduğu için salonda oturuyoruz her daim. kızım koltukları çizdi tükenmez kalemle.. çıkmasının bir yolu var mı?

Günaydın corniiiii nasılsın?

idare edıyorum cnm ya bel fıtıgım var da onun acısını cekıyorum şu sıra sen nasılsın cnm iyisindir inş...

cnm aspirini her yerde deneyebılırsın.ama en çok aşk kullanıyor galıba o yazar şimdi.......

slm kızlar uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum ve sonunda ben de katılddııımmmm :)) daha çok yeniyim yardımcı olursanız sevinirim.

Canım ben aspirini her yerde kullanıyorum hemen koltuklarda ,halılarda ,mutfak dolaplarında ,koltuk derilerinde ,masa sandalyelerde ,toz alımında

Canım ben aspirini her yerde kullanıyorum hemen koltuklarda ,halılarda ,mutfak dolaplarında ,koltuk derilerinde ,masa sandalyelerde ,toz alımında

nıye ben daha once duymamısım bu kadar etkiliymiş de.. hadi hemen başlıyorum o halde

tükenmez kalemine çare bulamadınız değil mi??.. ben koltuklarımı çok seviyordum hiç de örtü kullanmayı düşünmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…