En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

günaydın canım saol. evet benide fena carptı, havalar biara güzel gittiydi, ozaman kombiyi kıstım,tişörtle felan gezmeye başladım evde,
tabi ben yaz geldi sanırken ertesi gün kar yağdı, saol canım tekrardan, deniycem elma çayını

bol bol cay ic cnm. inanirim kim bütün gün agrilar icinde yatmaktan hoslanir ki....

iyi yine esin yardim ediyor az cok. bazi kocalar onu bile yapmiyor.

valla boyuna yükleniyorum tarçınlı çaya, bide az önce nuryolunun tarifini denicem bakalım.
evet saolsun eşim yardım eder. yemeğe, işlere işe gitmeyim yanında kalim dedi, zorla gönerdim işe.

bir hızla başladıydık ne güzel işlerimizi yapıyoduk, kesin nazar değdi azerin
sen nasılsın canım bittimi temizliğin ?
yok kuzu ya biter mi
bu aksam herufe hali yikatacam banyoda
valla herkes hasta
sana da gecmis olsun bebekim yine fitigin tutmus:26:

elma cayi nasil oluyor canim:26:

yok kuzu ya biter mi
bu aksam herufe hali yikatacam banyoda

sana da gecmis olsun bebekim yine fitigin tutmus:26:

elma cayi nasil oluyor canim:26:

Neeeee herufe halımı yıkatcan ahhhh ahhh ne kocalar var bizimki yanındaki suyu almaya bile aciz herşeyi benden bekliyoo

Neeeee herufe halımı yıkatcan ahhhh ahhh ne kocalar var bizimki yanındaki suyu almaya bile aciz herşeyi benden bekliyoo

cızım alıştırırsan öyle olur tabi........benim kocacımda sağolsun bana yardım eder..zaten şuan bana o bakıyor ama fıtıgım olmasa yapar mıydı bılmıyorum:44::44::44:

cızım alıştırırsan öyle olur tabi........benim kocacımda sağolsun bana yardım eder..zaten şuan bana o bakıyor ama fıtıgım olmasa yapar mıydı bılmıyorum:44::44::44:
Canım hasta olduğumda benimde üstüme titrer bende kalp hastalığı var ama normal zamanlarda herşeyi benden bekler

kiz bi tek hali yikiyo o da sevdigi icin ayaklari yikaniyomus

Ayyy çok güldüm ayaklarımı yıkanıyomuş ee banyo yapsın bacım ordada ayakları yıkanıverir boşuna yormsın kendini o kadar nese iyi ya buda senin işine yaramış

star ı ac.......kızına yaparsın..............
acamiyorum corni benim kiz tv yi esir aldi keloglani izliyo
hayırlısı olsun balım, umarım seni mutlu edecek hayırlı birini bulursun en yakın zamanda

adama ikikat eziyet yaniiii valla harikaymış bendemi yıkatsam napsamm

yikat yikat bi de ay sen cok guzel yikiyosun ben senin gibi yapamam dedin mi tamamdir

yikiyo da deterjanli su gibi olmuyomus

öle mi cnm çok gecmiş olsun......

acamiyorum corni benim kiz tv yi esir aldi keloglani izliyo

yikat yikat bi de ay sen cok guzel yikiyosun ben senin gibi yapamam dedin mi tamamdir

hımm o zaman acamazsın kadının biri çocuklar için çok guzel şeyler yapıyor.....kumpirden bebek pusetı yapacak şimdi.......puantiyeli elma yaptı

uzun zamnda andır giremiyordum kk ya .sonunda şeytanın bacağını kırdım.umarım herşey yolundadır görüşmeyeli. bu arada topikte baya hasta var galiba hepsine geçmiş olsun diyor acil şifalar diliyorum.

bana gelince yavaş yavaş işe başladım .ısınma turları atıyorum. sabah da bir koşu duruşmaya girdim geldim .öğleden sonra tekrar okula gidecem . bakalım 13.00 a kadar hangi işleri yapabileceğim.Bu arada bahar temizliği dedinizde ben daha hiç gündemime almadım onu .Bu gidişle kadın alırım eve bahar temizliği için galiba . benim ev işleri de iyice sarpa sardı zaten bir çıkış yolu bulmam lazım acilen . haydi şimdilik kaçıyorum herkese kolay gelsin ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…