- 23 Temmuz 2012
- 4.653
- 11
- 158
- 34
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #12.441
günaydın kızlar
benim bahar temizliği bitti sayılır,perdeler ,halılar ve yatak dolabı dışındaki işlerimi bitirdim. bugün anneme gidecm, hepinize kolay gelsin
günaydın canım.geçmiş olsun, aman dkkat et bu havanın sağı-solu hiç belli olmuyor,sıcak soğuk derken fena çarpıyor insanı, güzel bi elma çayı iyi geliyor boğaza,tavsiye ederim
bol bol cay ic cnm. inanirim kim bütün gün agrilar icinde yatmaktan hoslanir ki....
iyi yine esin yardim ediyor az cok. bazi kocalar onu bile yapmiyor.
valla boyuna yükleniyorum tarçınlı çaya, bide az önce nuryolunun tarifini denicem bakalım.
evet saolsun eşim yardım eder. yemeğe, işlere işe gitmeyim yanında kalim dedi, zorla gönerdim işe.
yok kuzu ya biter mibir hızla başladıydık ne güzel işlerimizi yapıyoduk, kesin nazar değdi azerin
sen nasılsın canım bittimi temizliğin ?
sana da gecmis olsun bebekim yine fitigin tutmus:26:valla herkes hasta
günaydın kızlar
benim bahar temizliği bitti sayılır,perdeler ,halılar ve yatak dolabı dışındaki işlerimi bitirdim. bugün anneme gidecm, hepinize kolay gelsin
günaydın canım.geçmiş olsun, aman dkkat et bu havanın sağı-solu hiç belli olmuyor,sıcak soğuk derken fena çarpıyor insanı, güzel bi elma çayı iyi geliyor boğaza,tavsiye ederim
ayyyrabbim bozmasin. hep sana öyle deger verir insallah.
yok kuzu ya biter mi
bu aksam herufe hali yikatacam banyoda
sana da gecmis olsun bebekim yine fitigin tutmus:26:
elma cayi nasil oluyor canim:26:
yok kuzu ya biter mi
aminnnnn canım inş..
sen evlimisin canım ?
yok kuzu ya biter mi
yıkat balım, yıkatt ohhhh sefan olsun azii
banyoya sığıyomu halılarınız ?
Neeeeeherufe halımı yıkatcan ahhhh ahhh ne kocalar var bizimki yanındaki suyu almaya bile aciz herşeyi benden bekliyoo
Neeeeeherufe halımı yıkatcan ahhhh ahhh ne kocalar var bizimki yanındaki suyu almaya bile aciz herşeyi benden bekliyoo
yok ben evli degilim :) bekarim
banyomuzun eni 1 metre uzunlugu 1.5 metre falan haliyi ikiye katlayip yikiyo
Canım hasta olduğumda benimde üstüme titrer bende kalp hastalığı var ama normal zamanlarda herşeyi benden beklercızım alıştırırsan öyle olur tabi........benim kocacımda sağolsun bana yardım eder..zaten şuan bana o bakıyorama fıtıgım olmasa yapar mıydı bılmıyorum:44::44::44:
kiz bi tek hali yikiyo o da sevdigi icinayaklari yikaniyomus
acamiyorum corni benim kiz tv yi esir aldi keloglani izliyostar ı ac.......kızına yaparsın..............
hayırlısı olsun balım, umarım seni mutlu edecek hayırlı birini bulursun en yakın zamanda
adama ikikat eziyet yaniiii valla harikaymış bendemi yıkatsam napsamm
Canım hasta olduğumda benimde üstüme titrer bende kalp hastalığı var ama normal zamanlarda herşeyi benden bekler
Ayyy çok güldüm ayaklarımı yıkanıyomuş ee banyo yapsın bacım ordada ayakları yıkanıverir boşuna yormsın kendini o kadar nese iyi ya buda senin işine yaramış
Canım hasta olduğumda benimde üstüme titrer bende kalp hastalığı var ama normal zamanlarda herşeyi benden bekler
Ayyy çok güldüm ayaklarımı yıkanıyomuş ee banyo yapsın bacım ordada ayakları yıkanıverir boşuna yormsın kendini o kadar nese iyi ya buda senin işine yaramış
acamiyorum corni benim kiz tv yi esir aldi keloglani izliyo
yikat yikat bi de ay sen cok guzel yikiyosun ben senin gibi yapamam dedin mi tamamdir
hahahahahahahahahahaaha azi senin bu kocanin yorumlarina bayiliyorum yaaaakiz bi tek hali yikiyo o da sevdigi icinayaklari yikaniyomus
hayırlısı olsun balım, umarım seni mutlu edecek hayırlı birini bulursun en yakın zamanda
adama ikikat eziyet yaniiii valla harikaymış bendemi yıkatsam napsamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?