En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
cnm bu fıtık yasa bakmıyor kı 27 im ben ilerlemıs bır fıtıgım var.... 2 hafta yatmazsam iyileşemıyorum.......

Canım ya allah şifanı verir inşallah benim annemdede bel fıtıgı var zorluğunu bilirim annemde ev işi yapmakta çok zorlanır
Sende dikkat et canım yorma kendini agır vs kaldırma ki ilerlemesin daha fazla

Bende arkadasın tavsıyesı uzerıne sampuanlı suyla cam bezıyle sıldım temız oldu mıs gıbıde koktubim de cam bezı grmedım bu hafta bende bakınayım bakalım

Al canım tavsiye ederim ben toz alırkende onlardan kullanıyorum hiç tüy bırakmıyo

Canım ya allah şifanı verir inşallah benim annemdede bel fıtıgı var zorluğunu bilirim annemde ev işi yapmakta çok zorlanır
Sende dikkat et canım yorma kendini agır vs kaldırma ki ilerlemesin daha fazla

çok saol cnm ne kadar dıkkat etsemde cok hasta oluyorum.....:26: alısmam lazım sanıırm:26:

Yerlerı ellemı sılıyosunuz oyle dahamı ıyı oluyor ben viledayla siliyorum:44:

selam kızlar bende viledayla siliyorum hep ama dün bi ellerimle silim kirlimi acaba dedim tertemizdi
biraz balıklama daldım konuya ama :)) benim cam ve temizlik bezi hakkında yardıma ihtiyacım var ne kullansam iz bırakıyo mobilyların çoğu beyaz sinir oluyorum

Ewet. Cnm elimle siliyorum ben her yeri vileda hiç temiz etmiyo çünkü yapıştırıp bırakıyo kiri

Yarın bende supurge yapıp sılıcem elle sıleyım bakalım dedıgın gıbı daha temız olur bıraz zaman alır ama deger sonucasadece suylamı sılıyosun ben yer sılme deterjanı koyuyorum suya komsumda camasır suyu koyuyorum dedı

Son düzenleme:
kixlar acayip sancim var adet olcakmisim gibi ama daha 10 gun bile olmadi adetim biteli neyn nesidir anlamadim...

Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın.
Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın.
Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın.
Dağa taşa kurda kuşa günaydın.
Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın.
Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın.
Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydinlar :)
Mutlu sabahlar.
Yüzünüzden tebesssüm,
kalbinizden sevgi eksilmesin;
hersey gönlünüzce olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…