En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

Azim ne yapıyım ögleye kadar işi anca bitiriyorum sonrada yemek yapıyorum duşa giriyorum saçımı fönlüyorum vs akşam oluyo zaten

emeeennnn tennnriiiimmm.. siz hangi gezegendesiniz ya hu... listeye bak.. bi de öğleye kadar anca bitiriyorum diyor.. öğle diyoo yahu... azim bu insan şaka demi yok aşk diye birii

emeeennnn tennnriiiimmm.. siz hangi gezegendesiniz ya hu... listeye bak.. bi de öğleye kadar anca bitiriyorum diyor.. öğle diyoo yahu... azim bu insan şaka demi yok aşk diye birii

Bacım yok ya etten kemikten insanım bende
İşler bitti yemek yaptım duşa girdim saçımı fönledim makyajımıda yaptım şimdi kahve yaptım kendimi pcde takılıyom:126::126:
Ama 6 da uyandım yane accık uykusuzum

Estoş nerdesin yahu

Hastamısın canım:26:

zaten hastaydım tam iyileşemedim

çocuklar da tam iyileşmemişti kızımın öksürüğü artınca

bugün tekrar götürdüm dr a röntgen istedi zatürre başlangıcıymış

bulaşıcı dedi oğlumun da öksürüğü tam geçmemişti yarın da onu götürücem bakalım

onda da var mı başlangıç falan:18:

sizler nasılsınız kızlar :26:

Ahhh canım dikkat et bronşit cok zor atlatım zatüreyi düşünemiyorum lütfen dinlen canım yoksa atlatamıyosun
Halan bazen nefesim daralıyor bünyeni. Küvetli tutmak için bekmez iç canım halsizliğini alsın geçmiş olsun

Geçmiş olsun estoşum ya dikkat kendinede kuzularada daha fazla ilerlemesin zatürre allah korusun , inşallah ogluşunda bişey çıkmaz:18:

Hayırlı olsun tanemim ne işe yarıyo yer duvar fayans silmek için falanmı

Ya canım fayans dolaplar fırın içi beyaz eşyalar yanı çiflemeye gerek kalmadan kiri söküyor sende sadece siliyosun yerleride siliyomuşta ben bek güvenmiyorum yerlere benim eltimin vardı ben bikere denedim hoşuma gitti yarın deniyecem sizede öncesi sonra sını gösderirim

Eki Görüntüle 663550
Kızlar ben buhar makinasi aldım

Çok fonksiyonlu bişeymiş cnm kullan olymlu sonuç alırsan bizde bildir fiyatı ne kadar peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…