En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
yasasin yalnizlik ve kk o zaman:13:
benim heruf de 1 saate falan gelir
kiz askitom benim basim doniii 4 gundur ama daha reglim biteli 8 gun oldu hamile olsam bile bu kadar erken belirtisi olamaz bu ne ki boyle ikiz felan mi acaba

Bendede aynı belirtiler var bacım başım dönii regli olcakmışım gibide sancım var ama hamiş olamam ben ama sen olabilirsn
Kaynanamda bana inş ikiz olur diyo eşimden dolayı ikiz getirebilririm

Bendede aynı belirtiler var bacım başım dönii regli olcakmışım gibide sancım var ama hamiş olamam ben ama sen olabilirsn
Kaynanamda bana inş ikiz olur diyo eşimden dolayı ikiz getirebilririm

yok kiz bu kadar erken belirti olamaz kan sekerim dustu herhaldogru yahu senin heruf ikizdi demi her an ola bilir

Konuda arattım bulamadım sanırım kimse yazmamış...

Ben balık, soğan vs nedeni ile elleri kokanlar için bir çözüm yazacaktım,

bizim ailede herkes yapar...

Elleriniz yemek koktuysa metal bir yere sürtün geçiyor,
evye ya da kepçe vs metal olsun yeter,
bir kaç kez metali ovalamanız yeter...

tesekkur ederiz canimbunu da ana sayfamiza eklerim
yillar once haberlerde gormustum bu tur kokular icin metal sabun uretmislerdi mantik ayni mantik

estos bebeeemnasilsin gel konusak accik heruf evde yokbu arada benim de kizim olursa ismini azra koymak istiyorumazra azerin uyuyo da hem
olur tabi kuzum hem de süper olur
birisi su estos karusunu da gobek eritenlerin topiginden getirsin

gobus yoksa da popo kaldiriyodur o zamansenin heruf gelmedi mi daha

göbüşümü kas,totoşumu da taş yapacam uleyyyynnnnn:84::84::84:

selam kizlar.nasilsiniz.bizde tasinma sonhiziyla devam ediyorbu arada bende dogurmadim daha,2.5 acilmis ama bebis icerde,sevdi yerini herhalde.annemler her gun soruyor dogurmadinmi cinsyt. ne diye.
arada buraya ugrayib yazcamzulus kizin nasil ne yapiyorbenimki baba annesini gordu cok simardi

kiz onlar ya evli degiller ya da bebeleri yok yoksa nerden buluyolar bu ka zamani
bence de öyledir çünkü bikaç kişi bebekten fırsat bulursam yapıp rapor veririm dediydi
ama onlardan pek ses gelmiyi
kendini mi göstermedi ki cinsiyeti belli değil
Gunaydin bebikler:118::118::118::118::118::122::122::122::124::124::124::124:
Nadide Sultan Taşındım Yüreğinden / 2012 [Orjinal] - YouTube

günaydın şekerparem

kız o nasıl günaydın öyle maşAllah diyeyim

canim hosgeldineni ilk gorunce dedim herhalde bebek dogdu diyeceksinhala orda mi kiz anaaaaa ne zaman cikacak acaba
benim kizin simarmasi icin birine ihtiyaci yok her daim cadiara sira oynuyo eve birisi geldi mi ciglik cigliga2 cift laf edemiyoruz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…