En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
napam bebikim ayni seyler benim kizla ugrasiyorum bebeklerini sirayla diziii biri kenara cikti mi kirip dokuyo cigligi basiyo

bizimki de 2-3 bebği koymuş yanına da tencere bardak almış onları doyuracakmış

deminden beri gagııııııkkkkkkkk(kaşık)diye bağırıp duruyo bulamamış

ben de onu arıyodum masanın altında buldum

noldu kiz bebeler mi basti sizi
hey Allah'ım yaa kızım fantazi dimedim romantika didim
çocukları aneye bırakıp istanbula gittik de (zaten istanbulda oturuyon deme istanbul merkeze neredeyse 45 dk mesafede oturyuyorum)
neyse bakırköy diye bi yer var işte oraya gittik akşam
dolaşıyoruz avm ye girdik gezdik fln bi çıktık nasıl yağmur yağıyo
arabaya kadar yürüyüp ıslandık
benim hoşuma gitti eşim çok sinir oldu ama ortamı bozmiyim diye bişi demedi
al işte yağmurda ıslanalım diyip duruyodun al sana romantiklik diyip söylendi
estos ovulasyon tarihimi hesapladim 25 martla 30 mart arasiymis iyi degerlendirmemiz lazim

ben de sabah kalkınca onu düşünüyodum

iyi değerlendirin kuzum bak azman gibi her gece değil

bir gece iş-bir gece tatil

oooee arabada romantika yapaydiniz siz de senin heruf iyimis yine ya benimkine bu yaz tatile nereye gidicez diyorum tatil mi her yil tatil mi olur diyoayol ne duygusuzlar ya

oooee arabada romantika yapaydiniz siz de senin heruf iyimis yine ya benimkine bu yaz tatile nereye gidicez diyorum tatil mi her yil tatil mi olur diyoayol ne duygusuzlar ya

arabadaki romantika günleri eskide kaldı annem

kızım biz daha eşimle birlikte başbaşa olsun çocuklarla olsun öyle 3-5 günlüğüne fln bile biyere tatile gitmedik ki

ancak arada istanbula kaçıyoruz o da yılda 2-5 arası değişir yani o kaaaa

biz de ilk defa nisanliyken annemlerle hep beraber gitmistik bi de gecen sene o da biliyosun iste kafasini o kadar sisirdim ki sonunda goturduyoksa kendi istediginden degil yani devlet memuru olsaydi keske estos valla kendi isinde olunca ac gozlu oluyolar isi birakip gitmiyolar

evet cnm ben de diyorum bazen devlet memuru olsaydın hafta sonu tatilin,yılda 2 hafta yılllık iznin olurdu diye

kız onlar da ne yapsın sonuçta çalışıp evine getiriyolar

yaa bi pazar gitmese en az 10 kişi arıyo abi nerdesin diye ee açmasa geri çevirse zamanla onlar da gelmez mesela

ee zamanla müşterisi de azalır haliyle onların açısından bakınca da onlar haklı

aynen dogru soyluyosun estos benim heruf de oyle 2 dakika ayrilamiyo istennapalim biz sectik bu herufleri biz de katlanicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…