- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #12.541
Canim havada uçuşan tüyler derken neden bahsediyorsun:26:
hani böle güneş vurunca daha bi ortaya çıkıyo ya,mesele kazaklarımızı falan çıkarttığımızda minik minik
laptopun üstü bi bakıyom o şekilde tozlanmış
uf diyorum daha yeni sildim
işte onlarla nasıl baş ediyosunuz
eşim diyo kafana takma
her yerde var diyo da ne bilim işte
Tamam canım güle güle öp kuzyu yerime
Daha senden. Ögrenecegimiz çok şey var iyiki varsın
fotoyu koyacaktım emme gitmişsin kuzum
neyse başka bahara artık
evet bu aralar her kes bi seylerle ugrasiyo vuslatim
taha da guzelmis vuslatimkucuk kizinin ismi ne
kiz vuslat masallah senin bebe kadar hizli buyuyenini gormedim ne ara 7 aylik oldu
selcan bebişim sağol aile boyu atlatamadık şu hastalığı
sen nasılsın gönül durumların ne alemde
hepinize gecmis olsun ozamanzaten salgin var bu aralar.. kendinize dikkat edin gülüm
ben pek iyi degilim, sinavlarim var yakinda bol bol calisiyorum stresliyim yanigönül isleri bi iyi bi kötü gidiyor ama büyük bir sorun yok allaha sükür
sagolasin kuzum iyimpapatyammmmmnasilsin????
Kızlar gunaydın şifayı kapmışım ben dün ateşlendim bogazım agrıyo burnum sag kulagım tıkalı acayip kötüyüm yatak döşek yatıyorum
al iste sabahin koru kalkip temizlik yapar ustune de dus alirsan olacagi bu askitomgecmis olsun:26:
bu halde bile temizlik diyo yaAynen azim allahtan byük temzlik yapmıştım ev temiz hiç kalkamıyorum çünkü yerimden yemekte yapamam kociş dışardan getirir
sagolasin kuzum iyimyataklar falan duruyo orda ben kalkamiyorum iste pc basindan senin mudur yok galiba kac gundur kk da dolaniyon
Kızlar gunaydın şifayı kapmışım ben dün ateşlendim bogazım agrıyo burnum sag kulagım tıkalı acayip kötüyüm yatak döşek yatıyorum
Ewet azim ya aklım hala ev işindebu halde bile temizlik diyo yauzat bacaklarini al pc ni onune uzan kizim ben de supurge acip geliyorum
kizim kalkip ev isini bir an önce bitirip rahatca kkda gezsenehamarat kariydin noldu nazar flaan mi degidi sana
evet bu hafta müdür yoktu. pazartesi gelicek tekrar giremicem yani mesai saatlerinde kkya
cook gecmis olsunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?