- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #12.641
yok yok evde tv seyrediyo ben de cok aciktim lahana sarmasi koydum ekmek arasina goturuyorum
Ekmek arasına lahana sarmasımı koydun azim iyimisin sende benim kervana katılıyon heralde
he valla 1 tane lahana dolmasini koydum ekmek arasina yidimnapiyim bu gun sadece oglen salata yedim
Merhaba kızlaraskitom kusura bakma akşam çıkmak zorunda kaldım benim kız ateslendi sabaha kadar uyumadim çok korktum zar zor düşürdüm ateşini şimdi iyi Allaha Şükür
Ben de temizlik yaptım akşam annemlere gidicez iki gün kalicaz
Annemler bu sabah istanbula gitti iki gün sonra gelecekler
Anneannem annemlerdeydi o yalnız kalmasın diye biz de onla kalicaz
Geçmiş olsun cnm dikkat et kuzuya havalar bi iyi bi kötü ondan öyle oluyo
burda da yaz havası var bende biraz teizlik yaptım birazdan kocişle dışarı çıkıcaz hava alalım accık
demek sende yoksun 2 gün iyice yetim kalcak topiğimiz hiç gelen giden yok
tesekkur ederim canim
yok kiz ben yetim birakirmiyim burayiannemlerde net var ordan girerim
askitom bu sarkiyi dunden beri 50 kere dinlemisimdir
Hande Örgün - Gitme birtanem - YouTube
Güzelmiş azim kocişle dinliyoz
Bu arada hazrlanıyım azi ben dışarı çıkıcaz öptüm seni görüşürüz
Merhaba kızlaraskitom kusura bakma akşam çıkmak zorunda kaldım benim kız ateslendi sabaha kadar uyumadim çok korktum zar zor düşürdüm ateşini şimdi iyi Allaha Şükür
Ben de temizlik yaptım akşam annemlere gidicez iki gün kalicaz
Annemler bu sabah istanbula gitti iki gün sonra gelecekler
Anneannem annemlerdeydi o yalnız kalmasın diye biz de onla kalicaz
canim artik bende soylemek istiyorum.cok zor son gunler gecmiyor sanki.futbol topuna dondum.inshallah bebisim gelir saglikla yakinda.cok ozledim onu herseyini merak ediyorumcanim hosgeldineni ilk gorunce dedim herhalde bebek dogdu diyeceksin hala orda mi kiz anaaaaa ne zaman cikacak acaba
benim kizin simarmasi icin birine ihtiyaci yok her daim cadiara sira oynuyo eve birisi geldi mi ciglik cigliga 2 cift laf edemiyoruz valla
bence de öyledir çünkü bikaç kişi bebekten fırsat bulursam yapıp rapor veririm dediydi
ama onlardan pek ses gelmiyi
kendini mi göstermedi ki cinsiyeti belli değil
günaydın şekerparem
kız o nasıl günaydın öyle maşAllah diyeyim
Teşekkür ederim tanemimÇok geçmiş olsun kuzuya canımhava değişimi olduğu için bebişler etkileniyor canım
canim artik bende soylemek istiyorum.cok zor son gunler gecmiyor sanki.futbol topuna dondum.inshallah bebisim gelir saglikla yakinda.cok ozledim onu herseyini merak ediyorum
evet tatlim gostermedi cinsy.30 haftadan sonrada ben sormadimbende esime diyorum herhalde dogunca eli orasinda kapatib cikacak
Teşekkür ederim tanemim
bence kız olucak
günaydın hatunlar :124::124::124::124::124::124:
pazartesi sendromuna girmeyin yamacıma doğru yanaşın bakem
Noruyon estod
Ben de cadiyi yedirdim şimdi de annemin dolaplarini siliyorumevi topladım oğluşu ve kocişi yolladım
şimdi kahvaltı yapıp yemek yapıcam
sen nöörüyon
kolaygele uşağumBen de cadiyi yedirdim şimdi de annemin dolaplarini siliyorum
Estoş aziii hepinize gunaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?