En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Merhaba kızlaraskitom kusura bakma akşam çıkmak zorunda kaldım benim kız ateslendisabaha kadar uyumadim çok korktum zar zor düşürdüm ateşini şimdi iyi Allaha Şükür
Ben de temizlik yaptım akşam annemlere gidicez iki gün kalicaz
Annemler bu sabah istanbula gitti iki gün sonra gelecekler
Anneannem annemlerdeydi o yalnız kalmasın diye biz de onla kalicaz

Geçmiş olsun cnm dikkat et kuzuya havalar bi iyi bi kötü ondan öyle oluyo
burda da yaz havası var bende biraz teizlik yaptım birazdan kocişle dışarı çıkıcaz hava alalım accık
demek sende yoksun 2 gün iyice yetim kalcak topiğimiz hiç gelen giden yok

tesekkur ederim canim
yok kiz ben yetim birakirmiyim burayiannemlerde net var ordan girerim

askitom bu sarkiyi dunden beri 50 kere dinlemisimdir
Hande Örgün - Gitme birtanem - YouTube

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun kuzuya canım hava değişimi olduğu için bebişler etkileniyor canım

canim artik bende soylemek istiyorum.cok zor son gunler gecmiyor sanki.futbol topuna dondum.inshallah bebisim gelir saglikla yakinda.cok ozledim onu herseyini merak ediyorum

evet tatlim gostermedi cinsy.30 haftadan sonrada ben sormadim bende esime diyorum herhalde dogunca eli orasinda kapatib cikacak

Çok geçmiş olsun kuzuya canım hava değişimi olduğu için bebişler etkileniyor canım
Teşekkür ederim tanemim

bence kız olucak

Teşekkür ederim tanemim

bence kız olucak

oylemi esim ben kiz kardesim ve babam haricinde her kes erkek diyorama bence suslu bir kiz olucak.ismini REYYAN koyucam.cennet kapisinnin ismi.cok icime sindi.inshallah kizimiza yakisacak,
zuli bide ben qrip ya iki haftadir hem gecmediki.burnum tikali.kizimda ikide bir burun damlami kaybediyor.cadi iste.nerde diyorum.yok men bimirem diyor.

Günaydın ballı ekmeklerimdün gece annemlerde kaldık hala buradayız yani
Dün tüm evi bi güzel temizlemistim geldim annemin dolaplarini da sildim
Daha dogrusu üst dolapları sildim alt kaldı cadı yüzündenoglen onları da silicem

Ben de cadiyi yedirdim şimdi de annemin dolaplarini siliyorum
kolaygele uşağum

ben annenin yerinde olsam ayda bir istanbula giderim

ama seni sıkıntıya sokmam merak etme en az 1 hafta kalırım

sen de rahat rahat evi kırklarsın
Estoş aziii hepinize gunaydın

sana da günaydın aşkitoş

nasılsın bugünkü işlerin ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…