- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #12.901
gunaydin tanemim estos
tanemim iyi misin simdi agrin sizin var mi?:26:
estos yine neden keyfin yok:26:
tabi degisiyor tanemimEwet canım sizdedemi değişiyor tatlım:26:
bilmiyorum ki züli ev bi bahar temizliği istiyo ama nasıl yapıcam diye düşünüyorum
yapasım da yok
kızı wc ye alıştırmam lazım ama temizlikten önce mi sonra mı yapsam bilemiyorum
önce yapsam bu ara alıştırmaya başlamam lazım
sonra yapsam 23 nisan gösterileri,mayısta da geziler başlıyo yani o ara evde pek duramam
e bi kilot,bi bez çocuk da şaşırır
nasıl yapıcağımı bilmiyorum ki
en iyisi şimdi başlıyayım diyorum saldığını salar alıştıktan sonra da komple halıları yıkamaya vereyim diyorum
sence nasıl olsa daha iyi olur
yoksa hepten ramazan ayına mı bıraksam ama çocuk sıcaklara kalmadan bezi çıkarsın rahat bi yaz geçirsin diye de düşünüyorum
ayyy ne kararsız oldum ben yaaa
tabi degisiyor tanemim
estos bahar temizligini hic sorma yabenimki de hava sartlari nedeniyle yarim kaldi
cise gelince ben havalarin iyice isinmasini beklicem
ama senin isin daha zor tabi talhanin okulu falan
en iyisi simdi basla olmazsa ramazanda baslarsin bi daha
se de cok cekmisin bezden estosben de şimdi bi deneyeyim 2-3 gün diyorum ben gidince onu da lazımlığa oturtayım diyorum
baktım olacak gibi üstüne düşerim olmayacak gibiyse ertelerim artık
kız tek çocuk olsa oturursun evde çıkmazsın 1 hafta 10 gün neyse işte olur
ama okula gidip gelmem gerekiyo fln daha zor yani
var ya bi de 6,5 yıldır aralıksız bez değiştiriyorum yaa düşün bıktım valla
oğlum geç söyledi çişini ee gece de yapıyodu zaten sonra kız doğdu hala bezle uğraşıyorum
yenisini mi aliyosun hadi yine iysinbben de hava muhalefetinden başlayamadım temizliğe
zaten şimdi makinem de bozuk yenisini alana kadar temizliğe başlayamam tül yıkamaya fln
gidip evi toplayayım dün akşam benim kız dolabının hepsini itina ile teker teker dağıtmış
onları katlayıp yerleştireyim
se de cok cekmisin bezden estos
yenisini mi aliyosun hadi yine iysin
ben de gidem de yataklari topliyam tanemin gelecegi yok
senin evin heryeri sıcak değil mi züli havayı niye bekliyosun:26:
estos sicak da olsa donla gezdiremiyorum sonuctaben sadece atlet kulotla gezen zamaninda alistirmayi dusunuyorum cok kirli cikmasin
heee o bakımdan diyosun
ben onu da göze aldım du bakalım nolcek bizim iş :44::18:
zaman buldugunda bizim su tuvalet egitimi topigine de bak estos cok guzel paylasimlar var ilk sayfalarda belki isine yarar
bakarım canım sağol
aslında grup olarak alıştırsak ne iyi olur
evet guzel olurdu da iste dedigim gbi havalarin biraz isinmasini bekliyorumestos ama orda hala alistirmaya calisanlar var takil onlara ben de yetisirim size
Bende başlıyacağım canım ama havaları bekliyorum benim ev biraz serin şu 1 aydan sonra başlıyacağım benimki biraz meyili sankisence ben bu çiş işini nasıl yapayım yaa sen de bi fikir yazıversene
Bende başlıyacağım canım ama havaları bekliyorum benim ev biraz serin şu 1 aydan sonra başlıyacağım benimki biraz meyili sankiöyle gözlemliyorum ozamana kadar bahar temizliğinin içinde onuda aradan çıkarayayım enson halıları kanepeleri bırakacağım bide ben gecenlede çiş öğretmede kulanılan kilotlardan aldım içi havlu dişi naylon gibi onu giydirirsem herhalde çişi dışarıya çıkmaz deniyeceğeğim baklım bide aziinin dediği topiğe bakayım inşallah kolaycana öğrenir bizim cadılar
Bakayım bi o tarafazaman buldugunda bizim su tuvalet egitimi topigine de bak estos cok guzel paylasimlar var ilk sayfalarda belki isine yarar
bakarım canım sağol
aslında grup olarak alıştırsak ne iyi olur
tanemim baktin mi topigeBakayım bi o tarafa
Ne iyi olur canım
Alıntı yaptım kaçmış estoş
Bende o kilotları heveslenerek almıştım
ii akşamlar kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz bakim ?
ben bu sıralar pek giremiyorum derslerime yoğunlaştım.
ama işlerimide ihmal etmiyorum azimm hemen hepsini günlük yapıyorum fakat
rapor veremiyorum
çok öptm kızçeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?