- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #12.921
ii akşamlar kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz bakim ?
ben bu sıralar pek giremiyorum derslerime yoğunlaştım.
ama işlerimide ihmal etmiyorum azimm hemen hepsini günlük yapıyorum fakat
rapor veremiyorum
çok öptm kızçeler
tanemim baktin mi topige
canim hosgeldinsen calis dersine zaten pek takilan yok bu aralar
Gunaydin kizlarnasilsiniz bakalim bu sabah'2 gundur askitom bakip cikiyo morali bozuk herhalde:26:
bakarım canım sağol
aslında grup olarak alıştırsak ne iyi olur
Bende başlıyacağım canım ama havaları bekliyorum benim ev biraz serin şu 1 aydan sonra başlıyacağım benimki biraz meyili sankiöyle gözlemliyorum ozamana kadar bahar temizliğinin içinde onuda aradan çıkarayayım enson halıları kanepeleri bırakacağım bide ben gecenlede çiş öğretmede kulanılan kilotlardan aldım içi havlu dişi naylon gibi onu giydirirsem herhalde çişi dışarıya çıkmaz deniyeceğeğim baklım bide aziinin dediği topiğe bakayım inşallah kolaycana öğrenir bizim cadılar
hosgeldin canimGünaydın azoo. günaydın aşk.. günaydın tanem.. ve hatırlayamadığım diğer arkadaşlar..
günlerdir aranızda yokum.. burayı özledim. hiç dişe dokunur bir temizliğim düzenim yok ondan gelemedim. ama gene gelmeye çalışacağım. çünkü burası beni motive ediyordu. beni unutmadınız değil mi
bahar temizliğine nisanda başlayacak bacılar ve programları nelerdir? ben de nisanı bekledim yağmurlar gitsin güneş açsın diye..
canim benim kizim 2.5 yasinda iste linkkızlar sizinkiler kaç yaşında? kız mı erkek mi... ben de başlayacağım. alın size grupcana başlamak.. azinin dediği link hangisi? bende hemen aradan çıkartmak istiyorum çiş olaylarını.. 2 yaşındayız...
ooo hosgeldin rabis durumlar nasilEskişehir'den herkese hayırlı sabahlar...Nasılsınız hamarat hatunlar...
benimki de 24 aylık cnm başlasak ne iyi olurkızlar sizinkiler kaç yaşında? kız mı erkek mi... ben de başlayacağım. alın size grupcana başlamak.. azinin dediği link hangisi? bende hemen aradan çıkartmak istiyorum çiş olaylarını.. 2 yaşındayız...
hayırlı sabahlar cnm nasılsınEskişehir'den herkese hayırlı sabahlar...Nasılsınız hamarat hatunlar...
kizlar ben yarin sabah test yapicam 1 hafta bekleyemicem vallabasim accaip donuyo
cikmasa 1 hafta sonra yine yaparim napiyim merak ediyorum
benimki de 24 aylık cnm başlasak ne iyi olur
hayırlı sabahlar cnm nasılsın
yap tebiiisiiiiiii
amaaaaaaaaaaaa
önce bana haber vereceksin,önce banaaaaa
hosgeldin canimbiz de zaten oyle buyuk temizlikler yapmadik merak etme topik olarak tembellesiyoruz galiba
galiba hepimiz nisanda baslicaz benim de temizligim yarim kaldi
canim benim kizim 2.5 yasinda iste link
http://www.kadinlarkulubu.com/tuval...-beraber-kuzularimiza-tuvaleti-ogretelim.html
ooo hosgeldin rabis durumlar nasilgitti mi teyzenler
züloş burda işler kesat gidek de biraz çiş topikini hortlatak demi ama
Bende düzenli iş yapamıyorum son 1 aydır canım sağlık lsorunlarından dolayıGünaydın azoo. günaydın aşk.. günaydın tanem.. ve hatırlayamadığım diğer arkadaşlar..
günlerdir aranızda yokum.. burayı özledim. hiç dişe dokunur bir temizliğim düzenim yok ondan gelemedim. ama gene gelmeye çalışacağım. çünkü burası beni motive ediyordu. beni unutmadınız değil mi
bahar temizliğine nisanda başlayacak bacılar ve programları nelerdir? ben de nisanı bekledim yağmurlar gitsin güneş açsın diye..
Benimki. Bu ayın 14 tam 24 aylık canım başlamaklazımkızlar sizinkiler kaç yaşında? kız mı erkek mi... ben de başlayacağım. alın size grupcana başlamak.. azinin dediği link hangisi? bende hemen aradan çıkartmak istiyorum çiş olaylarını.. 2 yaşındayız...
Ooo eski şehir desin canım iyi gezmelerEskişehir'den herkese hayırlı sabahlar...Nasılsınız hamarat hatunlar...
tabi kadim dostum once sana
Bende geliyorum kızlarzüloş burda işler kesat gidek de biraz çiş topikini hortlatak demi ama
hadi bekliyoruz tanemim
askitom bakma ya oyle yaz bi seyler:26:
Geldim canımhadi bekliyoruz tanemim
askitom bakma ya oyle yaz bi seyler:26:
Off ne bilim cnm ya hiç keyfim yok
yapma ama askitom noldu bi ses yok mu daha konuyla ilgili:26:Off ne bilim cnm ya hiç keyfim yok
Geldim canımne yaptın bu gün bakem
Ne oldu canım benim :26:
Geldim canımne yaptın bu gün bakem
Ne oldu canım benim :26:
Hamarat hatunyapma ama askitom noldu bi ses yok mu daha konuyla ilgili:26:
napam tanemim ya uyusugum bu gun yataklari topladim bi de evi topladimsimdi bi taraftan size yazip bi taraftan bulasik yikayacam
her aksam bulasik yikiyip uyuyuyorum sabah bi kalkiyorum bulasik dag gibi kim yiyo ya heruf kahvalti da yapmiyor
Belli oldumu :26:Daha öncede yazmıştım ya canım tayin işi henüz tam belli degil ama. Çok canımı sıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?