En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Gunaydin kizlarnasilsiniz bakalim bu sabah'2 gundur askitom bakip cikiyo morali bozuk herhalde:26:

Günaydın azoo. günaydın aşk.. günaydın tanem.. ve hatırlayamadığım diğer arkadaşlar..

günlerdir aranızda yokum.. burayı özledim. hiç dişe dokunur bir temizliğim düzenim yok ondan gelemedim. ama gene gelmeye çalışacağım. çünkü burası beni motive ediyordu. beni unutmadınız değil mi

bahar temizliğine nisanda başlayacak bacılar ve programları nelerdir? ben de nisanı bekledim yağmurlar gitsin güneş açsın diye..

bakarım canım sağol

aslında grup olarak alıştırsak ne iyi olur

kızlar sizinkiler kaç yaşında? kız mı erkek mi... ben de başlayacağım. alın size grupcana başlamak.. azinin dediği link hangisi? bende hemen aradan çıkartmak istiyorum çiş olaylarını.. 2 yaşındayız...

hosgeldin canimbiz de zaten oyle buyuk temizlikler yapmadik merak etme topik olarak tembellesiyoruz galiba
galiba hepimiz nisanda baslicaz benim de temizligim yarim kaldi
canim benim kizim 2.5 yasinda iste link
http://www.kadinlarkulubu.com/tuval...-beraber-kuzularimiza-tuvaleti-ogretelim.html
Eskişehir'den herkese hayırlı sabahlar... Nasılsınız hamarat hatunlar...
ooo hosgeldin rabis durumlar nasilgitti mi teyzenler

benimki de 24 aylık cnm başlasak ne iyi olur
hayırlı sabahlar cnm nasılsın
kizlar ben yarin sabah test yapicam 1 hafta bekleyemicem vallabasim accaip donuyo
cikmasa 1 hafta sonra yine yaparim napiyim merak ediyorum

yap tebiiisiiiiiii

amaaaaaaaaaaaa

önce bana haber vereceksin,önce banaaaaa

Bende düzenli iş yapamıyorum son 1 aydır canım sağlık lsorunlarından dolayı ama mutlak bi merhaba diyorum öyle kendini kasma yapmasada gel bir selam ver bekliyoruz canım

Benimki. Bu ayın 14 tam 24 aylık canım başlamaklazım

Ooo eski şehir desin canım iyi gezmeler

tabi kadim dostum once sana

züloş burda işler kesat gidek de biraz çiş topikini hortlatak demi ama
Bende geliyorum kızlar

Off ne bilim cnm ya hiç keyfim yok
yapma ama askitom noldu bi ses yok mu daha konuyla ilgili:26:
Geldim canım ne yaptın bu gün bakem

Ne oldu canım benim :26:

napam tanemim ya uyusugum bu gun yataklari topladim bi de evi topladimsimdi bi taraftan size yazip bi taraftan bulasik yikayacam
her aksam bulasik yikiyip uyuyuyorum sabah bi kalkiyorum bulasik dag gibi kim yiyo ya heruf kahvalti da yapmiyor

Hamarat hatun bede sadece kızıyıkatım makınaya camaşır attım canım benide kahvaltı soframı topladım mutfakğı topluyacam

Daha öncede yazmıştım ya canım tayin işi henüz tam belli degil ama. Çok canımı sıktı
Belli oldumu :26:

Canım hakında hayırlısı canı sıkma öyle vardır bi hayır diye düşün bak senin gibi ayrıbir sürü insan var zamanla alışılıyor helede bi bebek olsun ondan fırsat bile kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…