- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #12.941
Hamarat hatunbede sadece kızıyıkatım makınaya camaşır attım canım benide kahvaltı soframı topladım mutfakğı topluyacam
Belli oldumu :26:
Canım hakında hayırlısı canı sıkma öyle vardır bi hayır diye düşün bak senin gibi ayrıbir sürü insan var zamanla alışılıyor helede bi bebek olsun ondan fırsat bile kalmıyor
Yok canm belli olmadı belli olsa. Rahatlıycam kendimi ona göre hazırlıycam ama bu benm için çok zor. Burda ileriye dönük hep hayaller kuruyoduk sırf ailemden uzak kalmıyım diye eşimin memlekeetine gtmeyi kabul etmedim bide 3 yılda bir tayin çok kötü ya tam yerleştik alıştık derken hop baska bi yere esyalarım baya fazla öyle olcagını bilseydim bu kadar almazdım ne bilim işte öyle. Bunları düşünüyorum içim içimi yiyo
Sıkma canın beli olmaz canım belki farklı bişey olur belki herkesi kapsamaz sen yüreğini ferah tut
hoşbuldum canım.. Herşey çok güzel Elhamdulillah...ooo hosgeldin rabis durumlar nasilgitti mi teyzenler
benimki de 24 aylık cnm başlasak ne iyi olur
hayırlı sabahlar cnm nasılsın
yap tebiiisiiiiiii
amaaaaaaaaaaaa
önce bana haber vereceksin,önce banaaaaa
kizlar ben yarin sabah test yapicam 1 hafta bekleyemicem vallabasim accaip donuyo
cikmasa 1 hafta sonra yine yaparim napiyim merak ediyorum
züloş burda işler kesat gidek de biraz çiş topikini hortlatak demi ama
Yok canm belli olmadı belli olsa. Rahatlıycam kendimi ona göre hazırlıycam ama bu benm için çok zor. Burda ileriye dönük hep hayaller kuruyoduk sırf ailemden uzak kalmıyım diye eşimin memlekeetine gtmeyi kabul etmedim bide 3 yılda bir tayin çok kötü ya tam yerleştik alıştık derken hop baska bi yere esyalarım baya fazla öyle olcagını bilseydim bu kadar almazdım ne bilim işte öyle. Bunları düşünüyorum içim içimi yiyo
hamile olma riksim var da rabishoşbuldum canım.. Herşey çok güzel Elhamdulillah...Hep beraber Eskişehir'e geldik. . Kocişi İstanbulda bıraktık...
Hayırdır test mest ne iş azimmm
Çok şükür iyiyim estoş sen nasılsın..Küçük çimcimen nasıl...
2,5 yaşında ikinciye hamile mi... neeeeyyyy iyi cesaret kıızz....
züloş kim ki
ne işle uğraşıyorsun aşk? hangi şehrddesin? inşallah gönlündeki hayırlısı ile olur
Ben değil canım eşim devlet memuru biz istanbulda yaşıyoruz yeni bi kanun çıkıcakmış memura 3 yılda bir tayin diye ve ben hiç istemiyorum çünkü ailem burda2,5 yaşında ikinciye hamile mi... neeeeyyyy iyi cesaret kıızz....
züloş kim ki
ne işle uğraşıyorsun aşk? hangi şehrddesin? inşallah gönlündeki hayırlısı ile olur
Ben değil canım eşim devlet memuru biz istanbulda yaşıyoruz yeni bi kanun çıkıcakmış memura 3 yılda bir tayin diye ve ben hiç istemiyorum çünkü ailem burda
canım üzülme. onlar mesnetsiz iddialar. evli olacaksın, çocuğun olacak 3 yılda bir yer değişstireceksin mümkün mü! her 3 senede 1 çocuğun okulu mu değişecek.. torpil önlensin diye yapılıyordur heralde. kapağı batıya atanlar rahat rahat durmasın diye sanırım. yoksa siz eş durumundan zannetmem ki yer değiştrirsiniz. yani umarım olmaz.. 3 senede 1 bana çok mantıksız geldi. insan kendini işine ait de hissedemez..
eso, tanem hemen başlamışsınız çişe. ben korkuyorum yaa 24 ay çok mu erken.. gerçi biz 24 ay+5 günlüğüz
hamile olma riksim var da rabis
zulos ben oluyorum canim
he valla ikinciyi istiyorum benim kiz cok yalniz
Ayy hadi hayırlısı canım benim İnşaallah hayırlı güzel haberler verirsin bize..
chentiq bacim hay ağzını opiyim iki gündür somurtup duruyordu askitom
He ya chentiq bacım iyi anlıyomuş insan piskolojisinden kendime geldim walla
Biz anlamiyok mu hii
Oyy oyy kıyamam öle demek istemedim sen onu bırakda hangi ara hamiş kaldın kız sen başın dönimiş
Ben kalırımbenim heruf ceketini atsa ben hamis kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?