- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #13.001
ben yarin sabah erkenden yapicam vuslatim:18::18::18:
canavar gibi maşallahhoşbuldum canım.. Herşey çok güzel Elhamdulillah...Hep beraber Eskişehir'e geldik. . Kocişi İstanbulda bıraktık...
Hayırdır test mest ne iş azimmm
Çok şükür iyiyim estoş sen nasılsın..Küçük çimcimen nasıl...
azerinnn olur kendileri2,5 yaşında ikinciye hamile mi... neeeeyyyy iyi cesaret kıızz....
züloş kim ki
ne işle uğraşıyorsun aşk? hangi şehrddesin? inşallah gönlündeki hayırlısı ile olur
cnm ben de önce 1-2 gün deneyeyim diyorumcanım üzülme. onlar mesnetsiz iddialar. evli olacaksın, çocuğun olacak 3 yılda bir yer değişstireceksin mümkün mü! her 3 senede 1 çocuğun okulu mu değişecek.. torpil önlensin diye yapılıyordur heralde. kapağı batıya atanlar rahat rahat durmasın diye sanırım. yoksa siz eş durumundan zannetmem ki yer değiştrirsiniz. yani umarım olmaz.. 3 senede 1 bana çok mantıksız geldi. insan kendini işine ait de hissedemez..
eso, tanem hemen başlamışsınız çişe. ben korkuyorum yaa 24 ay çok mu erken.. gerçi biz 24 ay+5 günlüğüz
geçmiş olsun vuslatımSelamlarNasılsınız kızlar...Ben hasta oldum yine boğazım çok fena ağrıyor, sabahtan beri lokma koymadım ağzıma, ıhlamur içiyorum sadece Havada o kadar sıcak ki tam temizlik havası...ama hiiççç halim yok
Zar zor evi toparladım, çocukların okul kıyafetlerini ütüledim, kuzumu uyutucam şimdi.
bebeler 2 gundur istahim acildi
kiz masallah ya ne ara 7 hafta oldubu gun sabah dogurursun da simdi sen
yok askitom ya iyim cok sukur atlattim coktan sizler sayesinde tabi
ben yarin sabah erkenden yapicam vuslatim:18::18::18:
Maşaallah canımRabbim hepimizin bebelerini bağışlasın bize... İsteyen herkese de anne baba olmayı nasip etsin inşaallah...
Günaydınlar sabah sekerleri nerelerdesiniz
gunaydin canlarbu sabah ilk cisle test yaptim negatif olsun ya icimden bir ses hamileyim diyor 1 hafta daha bekleyip bi daha deniyecem malum daha reglim 18 gundur bitti testin gostermesi icin de en az 12 gunluk olmasi grekiyo bebek
ama benim basim hala donuyoya bebekten ya da kan sekerim dustu
Günaydınlar sabah sekerleri nerelerdesiniz
gunaydin canlarbu sabah ilk cisle test yaptim negatif olsun ya icimden bir ses hamileyim diyor 1 hafta daha bekleyip bi daha deniyecem malum daha reglim 18 gundur bitti testin gostermesi icin de en az 12 gunluk olmasi grekiyo bebek
ama benim basim hala donuyoya bebekten ya da kan sekerim dustu
günaydın hanımlar
züli kuzum senin başın açlıktan döniyi olmasın sakın:111::111:
günaydın hanımlar
züli kuzum senin başın açlıktan döniyi olmasın sakın:111::111:
kizlar ben cadiyi yedirip yikayayim bi gelicem hemen
Günaydın canım sen nasıl oldun canım hastaydın
gunaydın
bugun bu topik tam benlik
oğlumu doyurcam
bulaşıkları yııcam çamaşırları serıcem evı bı süpürücem
yatağım toplancak
bugun bu işler bıtermi bilmem :26:
Aaa hoşgeldin canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?