- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #12.981
Ahh zaten soba her yeri batırır canım az kaldı kaldırısın canımSağol azimm sanada geçmiş olsunBurda hava çok sıcak 26 derece:119:
:
Sağol canımıhlamur içtim balda kattım,ağrı kesicide alamıyorum başımda ağrıyor parolum vardı o da bitti
Ben sobayı kaldırınca başlıyacağım bahar temizliğine, inşallah havalar böyle gider de kaldırırım artık sobayı
Yabahardandır yada bebişdendirbebeler 2 gundur istahim acildi
ya kizlar yeni saate alisa bildiniz mi ben hala eski saatdeyim de
Allah bağışlasın canım.bi oğlum var benim de 4 yaşında.kardeşi olacağını biliyor çok mutlu o da...daha okula gitmiyor oğlum bakalım seneye belki anasınıfına gönderirim. bulantılardan vakit buldukça ilgileniyorum,oynuyorum onunla ama normal zama gibi olmuyor tabibenim de 2 tane cnm
oğlum 6,5 kızım da 2 yaşında
peki senin evdeki beben kız mı erkek mi :26:
genelde kız bebek gebeliklerinde bulantının daha çok olduğunu duyuyorum hep
valla ne desem bilemedim ki klasik olacak ama tuzlu ve hafif birşeyler yiyerek güne başlamayı deneyebilirsin
bi de doktorundan ilaç isteyebilirsin dayanamayacak durumdaysan ama ben pek ilaç tarftarı değilim
peki çocuğun okula fln gidiyor mu onunla ilgilenebiliyor musun
bi kardeşi olacağını biliyor mu
ben kizi da eski saatle uyutuyorum halaAhh zaten soba her yeri batırır canım az kaldı kaldırısın canım
Yabahardandır yada bebişdendir
Bende canım hata kızın uku düzeni bozuldu sanki
nuryoluAllah bağışlasın canım.bi oğlum var benim de 4 yaşında.kardeşi olacağını biliyor çok mutlu o da...daha okula gitmiyor oğlum bakalım seneye belki anasınıfına gönderirim. bulantılardan vakit buldukça ilgileniyorum,oynuyorum onunla ama normal zama gibi olmuyor tabiilaç verdi doktorum ama erken dönemde ilaç kulllanmamayı tercih ediyorum bende canım
Evet canım benimkide ordalıkta dolaşıyor şimdi yakalıyıp yatırayım yadarsaben kizi da eski saatle uyutuyorum halazor olucak bana bu yeni saati kim cikarmis yahu
nuryolucanim nasilsin bulantin var mi hala:26:en de yarin sabah test yapicam bakalim daha reglime 1 hafta var ama olsun dayanamadim
tanemim çok geçmiş olsun canım benim
ben kizi da eski saatle uyutuyorum halazor olucak bana bu yeni saati kim cikarmis yahu
nuryolucanim nasilsin bulantin var mi hala:26:en de yarin sabah test yapicam bakalim daha reglime 1 hafta var ama olsun dayanamadim
haha hala geziyor mu ya seninki yakala su cimcimeyiEvet canım benimkide ordalıkta dolaşıyor şimdi yakalıyıp yatırayım yadarsa
Çok sağol canım cok daha iyim kanamam bu gün tamamen durdu
iyiyim azim çok şükür sen nasılsın ? bulantım hala devam ediyor,böğürmekten içim dışıma çıktı vallainşallah sonuç pozitif çıkar canım,beraber böğürürüz artık
Evet canım benimkide ordalıkta dolaşıyor şimdi yakalıyıp yatırayım yadarsa
Çok sağol canım cok daha iyim kanamam bu gün tamamen durdu
haha hala geziyor mu ya seninki yakala su cimcimeyi
anam niye boguruyomusum belkim kusmayacam
Allah bağışlasın canım.bi oğlum var benim de 4 yaşında.kardeşi olacağını biliyor çok mutlu o da...daha okula gitmiyor oğlum bakalım seneye belki anasınıfına gönderirim. bulantılardan vakit buldukça ilgileniyorum,oynuyorum onunla ama normal zama gibi olmuyor tabiilaç verdi doktorum ama erken dönemde ilaç kulllanmamayı tercih ediyorum bende canım
inşallah böğürmezsin kuzum, lafın gelişi söyledim.bazıları hiç bulanmıyormuş,tiksinti hassasiyet duymuyormuş azim,inş seninde öyle olur
Nurumm canım hamiş misinAllah tamamına erdirsin sağlıcakla inşallah canım
Nurumm canım hamiş misinAllah tamamına erdirsin sağlıcakla inşallah canım
yok ya bebek saglikli olsun da varsin bogureyim
2.bebekte hic bogurmedim cok guzel gidiyordu hamilelik de noldu
nur hamis nazlma da dogurdu doguracakbelki de dogurmustur
yok ya bebek saglikli olsun da varsin bogureyim
2.bebekte hic bogurmedim cok guzel gidiyordu hamilelik de noldu
kiz masallah ya ne ara 7 hafta oldusağol vuslatım, çok teşekkür ederim 7 haftalık hamileyim,Allah bebelerini bağışlasın...
yok askitom ya iyim cok sukur atlattim coktan sizler sayesinde tabiBoşver azim aklına kötü şeyler getirme hayırlısı böylemiş inşallah bu bebeğni saglıkla alırsın kucagına bizde severiz burdan bol bol
Sen ne yaptın azim test yaptın mı
sağol vuslatım, çok teşekkür ederim 7 haftalık hamileyim,Allah bebelerini bağışlasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?