En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Ahh zaten soba her yeri batırır canım az kaldı kaldırısın canım
bebeler 2 gundur istahim acildi
Yabahardandır yada bebişdendir
ya kizlar yeni saate alisa bildiniz mi ben hala eski saatdeyim de

Bende canım hata kızın uku düzeni bozuldu sanki

Allah bağışlasın canım.bi oğlum var benim de 4 yaşında.kardeşi olacağını biliyor çok mutlu o da...daha okula gitmiyor oğlum bakalım seneye belki anasınıfına gönderirim. bulantılardan vakit buldukça ilgileniyorum,oynuyorum onunla ama normal zama gibi olmuyor tabi ilaç verdi doktorum ama erken dönemde ilaç kulllanmamayı tercih ediyorum bende canım

Ahh zaten soba her yeri batırır canım az kaldı kaldırısın canım

Yabahardandır yada bebişdendir

Bende canım hata kızın uku düzeni bozuldu sanki
ben kizi da eski saatle uyutuyorum halazor olucak bana bu yeni saati kim cikarmis yahu
nuryolucanim nasilsin bulantin var mi hala:26:en de yarin sabah test yapicam bakalim daha reglime 1 hafta var ama olsun dayanamadim

ben kizi da eski saatle uyutuyorum halazor olucak bana bu yeni saati kim cikarmis yahu

nuryolucanim nasilsin bulantin var mi hala:26:en de yarin sabah test yapicam bakalim daha reglime 1 hafta var ama olsun dayanamadim
Evet canım benimkide ordalıkta dolaşıyor şimdi yakalıyıp yatırayım yadarsa
tanemim çok geçmiş olsun canım benim

Çok sağol canım cok daha iyim kanamam bu gün tamamen durdu

Son düzenleme:

iyiyim azim çok şükür sen nasılsın ? bulantım hala devam ediyor,böğürmekten içim dışıma çıktı valla inşallah sonuç pozitif çıkar canım,beraber böğürürüz artık

Evet canım benimkide ordalıkta dolaşıyor şimdi yakalıyıp yatırayım yadarsa

Çok sağol canım cok daha iyim kanamam bu gün tamamen durdu
haha hala geziyor mu ya seninki yakala su cimcimeyi
iyiyim azim çok şükür sen nasılsın ? bulantım hala devam ediyor,böğürmekten içim dışıma çıktı valla inşallah sonuç pozitif çıkar canım,beraber böğürürüz artık

anam niye boguruyomusum belkim kusmayacam

Nurumm canım hamiş misin Allah tamamına erdirsin sağlıcakla inşallah canım

yok ya bebek saglikli olsun da varsin bogureyim
2.bebekte hic bogurmedim cok guzel gidiyordu hamilelik de noldu

Boşver azim aklına kötü şeyler getirme hayırlısı böylemiş inşallah bu bebeğni saglıkla alırsın kucagına bizde severiz burdan bol bol

sağol vuslatım, çok teşekkür ederim 7 haftalık hamileyim,Allah bebelerini bağışlasın...
kiz masallah ya ne ara 7 hafta oldubu gun sabah dogurursun da simdi sen
Boşver azim aklına kötü şeyler getirme hayırlısı böylemiş inşallah bu bebeğni saglıkla alırsın kucagına bizde severiz burdan bol bol
yok askitom ya iyim cok sukur atlattim coktan sizler sayesinde tabi
Sen ne yaptın azim test yaptın mı

ben yarin sabah erkenden yapicam vuslatim:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…