- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #12.961
güzel sözlerin için teşekkür ederim aşk.. seni sevindirebildiysem ne mutlu.. azo bacı önden gitsin de biz izleyelim bakalım nasıl oluyormuş iki bebek
Ben henüz bi bebeğe bile cesaret edemiyom walla aziyi gördükçe hevesleniyorum
Çoçuk hazırsa uzmanlar başlayın diyor benimki şu an derdini anlata billiyor ondan bi deneme yapacağım eğer hazır değilse uzamanlar beklememizi söylüyor zaten bakacAğız artikcanım üzülme. onlar mesnetsiz iddialar. evli olacaksın, çocuğun olacak 3 yılda bir yer değişstireceksin mümkün mü! her 3 senede 1 çocuğun okulu mu değişecek.. torpil önlensin diye yapılıyordur heralde. kapağı batıya atanlar rahat rahat durmasın diye sanırım. yoksa siz eş durumundan zannetmem ki yer değiştrirsiniz. yani umarım olmaz.. 3 senede 1 bana çok mantıksız geldi. insan kendini işine ait de hissedemez..
eso, tanem hemen başlamışsınız çişe. ben korkuyorum yaa 24 ay çok mu erken.. gerçi biz 24 ay+5 günlüğüz
Azzi bekliyoz ceket haberleriniBen kalırımbenim heruf ceketini atsa ben hamis kalıyorum
Bizde de vardır bu söz çok doğum yapanlara bide arka arkaya doğuranlara söylerHahhayt çok güldümo nasıl oluyo kız
İnş. Hamilsindir seneye kadar sen doğuru verirsin bende hamiş kalırım
Ben dogurup bi de fotosunu koydum mu o zaman canın çekecek işte askitom
Bahalum artık tanemim sanki ilk defa hamis kalicam kv de her gün sorii ayıp yahuÇoçuk hazırsa uzmanlar başlayın diyor benimki şu an derdini anlata billiyor ondan bi deneme yapacağım eğer hazır değilse uzamanlar beklememizi söylüyor zaten bakacAğız artik
Azzi bekliyoz ceket haberlerini
Bizde de vardır bu söz çok doğum yapanlara bide arka arkaya doğuranlara söyler
Ayy azim yerim onu ben ya benimki iyice heveslenmiş durmda kendi kendine hayaller kuruyo yanımızda bizden bi parça uyuycak gözlerini yuma yuma bize bakıcak diye zor zaptediyorum walla onu
SelamlarNasılsınız kızlar...Ben hasta oldum yine boğazım çok fena ağrıyor, sabahtan beri lokma koymadım ağzıma, ıhlamur içiyorum sadece Havada o kadar sıcak ki tam temizlik havası...ama hiiççç halim yok
Zar zor evi toparladım, çocukların okul kıyafetlerini ütüledim, kuzumu uyutucam şimdi.
Bahalum artık tanemim sanki ilk defa hamis kalicam kv de her gün sorii ayıp yahu
Sen gel teslim ol askitom seninki azmisbu gidişle tecavüze ugrayacan
Senin kv de benim kervandanbenimkide her gn arii seneyi beklemeyin hadi yapın diye
Ben bi gün farkında olmadan hamiş kalcam galiba kociş yüzünden
Ahhh canım dikkat et kendine doğal vitaminler almaya calış canımSelamlarNasılsınız kızlar...Ben hasta oldum yine boğazım çok fena ağrıyor, sabahtan beri lokma koymadım ağzıma, ıhlamur içiyorum sadece Havada o kadar sıcak ki tam temizlik havası...ama hiiççç halim yok
Zar zor evi toparladım, çocukların okul kıyafetlerini ütüledim, kuzumu uyutucam şimdi.
Bahalum artık tanemim sanki ilk defa hamis kalicam kv de her gün sorii ayıp yahu
Sen gel teslim ol askitom seninki azmisbu gidişle tecavüze ugrayacan
Hoş geldin canımkıslarr annemler gelcek yakında ve eve temizlik yapmam gerekior ama benim sanki elim kolum baglanmış içimden hiç bişey yapmak gelmiyor kızlarrnapmalı sizce nerden başlamalı offffff
benimki de yanındaki gelinden ümidini kesti baga sardı noldu yapmadiniz mı daha diyo ben de geçen ben yapıyorum da hala azer habire kusuyo bi şeylerden dedim napıyım o da soyle ona bu ay kusmesin dedi
Takıl bize canım bu aralar büyük temizlik olacakkıslarr annemler gelcek yakında ve eve temizlik yapmam gerekior ama benim sanki elim kolum baglanmış içimden hiç bişey yapmak gelmiyor kızlarrnapmalı sizce nerden başlamalı offffff
Ahhh canım dikkat et kendine doğal vitaminler almaya calış canım
Burda da havallar güzel bende duramıyorum başlarım bahar temizliğine
Olsun ben utanmasam hevesleniyorum 3 cocuktan sonra
Ama sizikileri seveceğiz bekliyoruz mutlu haberlerinizisen den sonra akıtom var
SelamlarNasılsınız kızlar...Ben hasta oldum yine boğazım çok fena ağrıyor, sabahtan beri lokma koymadım ağzıma, ıhlamur içiyorum sadece Havada o kadar sıcak ki tam temizlik havası...ama hiiççç halim yok
Dogru dimiş. Kadın bu ay küsmesin diye
İnşallah hayırlı haberlerini alırız azim
Vuslatim geçmiş olsun benim de uc gündür bogazim ağrıyor oksuruyorum:26:ya o güzel havadan bana da gönderin
Ahhh canım dikkat et kendine doğal vitaminler almaya calış canım
Burda da havallar güzel bende duramıyorum başlarım bahar temizliğine
Hoşgeldin vuslatım geçmiş olsun ya hep bu havalardan öyle oluyo bi gün iyi bi gün kötü dikkat et kendine
Doğru diyi de baga ne oğluna desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?