En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
güzel sözlerin için teşekkür ederim aşk.. seni sevindirebildiysem ne mutlu.. azo bacı önden gitsin de biz izleyelim bakalım nasıl oluyormuş iki bebek

Ben henüz bi bebeğe bile cesaret edemiyom walla aziyi gördükçe hevesleniyorum

Çoçuk hazırsa uzmanlar başlayın diyor benimki şu an derdini anlata billiyor ondan bi deneme yapacağım eğer hazır değilse uzamanlar beklememizi söylüyor zaten bakacAğız artik
Ben kalırımbenim heruf ceketini atsa ben hamis kalıyorum
Azzi bekliyoz ceket haberlerini
Hahhayt çok güldüm o nasıl oluyo kız
İnş. Hamilsindir seneye kadar sen doğuru verirsin bende hamiş kalırım
Bizde de vardır bu söz çok doğum yapanlara bide arka arkaya doğuranlara söyler

Son düzenleme:
Ben dogurup bi de fotosunu koydum mu o zaman canın çekecek işte askitom

Ayy azim yerim onu ben ya benimki iyice heveslenmiş durmda kendi kendine hayaller kuruyo yanımızda bizden bi parça uyuycak gözlerini yuma yuma bize bakıcak diye zor zaptediyorum walla onu

SelamlarNasılsınız kızlar...Ben hasta oldum yineboğazım çok fena ağrıyor, sabahtan beri lokma koymadım ağzıma, ıhlamur içiyorum sadeceHavada o kadar sıcak ki tam temizlik havası...ama hiiççç halim yok
Zar zor evi toparladım, çocukların okul kıyafetlerini ütüledim, kuzumu uyutucam şimdi.

Bahalum artık tanemim sanki ilk defa hamis kalicam kv de her gün sorii ayıp yahu
Ayy azim yerim onu ben ya benimki iyice heveslenmiş durmda kendi kendine hayaller kuruyo yanımızda bizden bi parça uyuycak gözlerini yuma yuma bize bakıcak diye zor zaptediyorum walla onu

Sen gel teslim ol askitom seninki azmisbu gidişle tecavüze ugrayacan

Vuslatim geçmiş olsun benim de uc gündür bogazim ağrıyor oksuruyorum:26:ya o güzel havadan bana da gönderin

Bahalum artık tanemim sanki ilk defa hamis kalicam kv de her gün sorii ayıp yahu

Senin kv de benim kervandan benimkide her gn arii seneyi beklemeyin hadi yapın diye
Ben bi gün farkında olmadan hamiş kalcam galiba kociş yüzünden

Senin kv de benim kervandan benimkide her gn arii seneyi beklemeyin hadi yapın diye
Ben bi gün farkında olmadan hamiş kalcam galiba kociş yüzünden

benimki de yanındaki gelinden ümidini kesti baga sardı noldu yapmadiniz mı daha diyoben de geçen ben yapıyorum da hala azer habire kusuyo bi şeylerden dedim napıyımo da soyle ona bu ay kusmesin dedi

Ahhh canım dikkat et kendine doğal vitaminler almaya calış canım
Burda da havallar güzel bende duramıyorum başlarım bahar temizliğine

Olsun ben utanmasam hevesleniyorum 3 cocuktan sonra
Ama sizikileri seveceğiz bekliyoruz mutlu haberlerinizi sen den sonra akıtom var

kıslarr annemler gelcek yakında ve eve temizlik yapmam gerekior ama benim sanki elim kolum baglanmış içimden hiç bişey yapmak gelmiyor kızlarr napmalı sizce nerden başlamalı offffff

kıslarr annemler gelcek yakında ve eve temizlik yapmam gerekior ama benim sanki elim kolum baglanmış içimden hiç bişey yapmak gelmiyor kızlarr napmalı sizce nerden başlamalı offffff
Hoş geldin canım
Bizde bu aralar bahar temizliği yapacağız
Burayı takip et insan hevesleniyor canım

benimki de yanındaki gelinden ümidini kesti baga sardı noldu yapmadiniz mı daha diyoben de geçen ben yapıyorum da hala azer habire kusuyo bi şeylerden dedim napıyımo da soyle ona bu ay kusmesin dedi

Dogru dimiş. Kadın bu ay küsmesin diye
İnşallah hayırlı haberlerini alırız azim

Takıl bize canım bu aralar büyük temizlik olacak

Sağolasın tanemim

Hoşgeldin vuslatım geçmiş olsun ya hep bu havalardan öyle oluyo bi gün iyi bi gün kötü dikkat et kendine

Vuslatim geçmiş olsun benim de uc gündür bogazim ağrıyor oksuruyorum:26:ya o güzel havadan bana da gönderin

Sağol azimm sanada geçmiş olsunBurda hava çok sıcak 26 derece:119:

Ahhh canım dikkat et kendine doğal vitaminler almaya calış canım
Burda da havallar güzel bende duramıyorum başlarım bahar temizliğine

Sağol canımıhlamur içtim balda kattım,ağrı kesicide alamıyorum başımda ağrıyor parolum vardı o da bitti
Ben sobayı kaldırınca başlıyacağım bahar temizliğine, inşallah havalar böyle gider de kaldırırım artık sobayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…