En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
arkadaslar mrb ben siteye yeni uye oldum ama uzun zamandan beri takip ediyorum simdi benim sole bi sorunum var .Ben kendi evime gectim yeni guzel bi ev ama bi problem var evimde mutfak yok yanimutfaktan kastim hic birsey yok mutfagimda ne musluk nr dolap nede herhangi bisi simdi ben cokk zorlaniyorumm bulasiklarimi garajda yikiyorum yemegimi bisekilde yapmaya calisiyorum hepsini gectim 4 aylik bir oglum var ellerinizden oper dunyalar tatlisi kati gidalara yeni gecti ve yaklasik iki hafta kadar henuz bir mutfak robotu alamam bu iki hafta icindede ogluma bi gidalari vermek zorundayim benim size sorum su patates havucu hasliycam ama bunlari bennasil ezcem dedigim gibi makinem yok elle yada kasikla ezsem cocuguma yedirebilrmiyim yoksa bisi falan olurmu cok korkuyorum zaten cok ta pinpirikli bir insanimdir napicagimi sasirdimm lutfen yardimedin bana simdiden tesekkurler

Kızlar nerdeşniz kociş maç izlemeye gitti tek kaldm evde
hepimiz çiş kaka bekçiliği yapıyoruz aşkitom

cnm 4 ay katı gıdaya geçmek için biraz erken değil mi :26:

ama yine de yediricem diyorsan patates ve havucu rendeleyip de haşla

ondan sonra da çatalla iyice ezerek yedirmeyi dene çok koyu kıvamlı yapma ki kolay yiyebilsin

evinde de güle güle otur bu arada

Canım anne sütü alıyosa bence erken daha süttün yetiyosa verme derim
Ama mamayla besleniyorsa ozaman yavaş yavaş başla ama sepze degil ilk
Gıda yoğurt ve 1 çay kaşığıyla başla yavaş yavaş artırarak ver bizim
doktorumuz böyle yaptırdı bize ama benim süttüm olduğu için ben 6 aya kadar
Hiç bişey vermedim yoğurdu kendin yapmaya calış canım cay bardağında mayala

Vaalla azi geldim iki yeri biden irade edim ama sen yoksun baçım 2 sayfatır
bacim dedik ya bu aralar kakali cisli konularla ilgileniyok diyebi elimiz cisde bi elimiz kakadaay igrencim
Teşşekkr ederim tanemim iltifatların için
Her gün bi yasin okuyorum hepimiz için ayetel kürsiyede her zaman okurum evde tekim diye

Kızlar nerdeşniz kociş maç izlemeye gitti tek kaldm evde
ben yokum diye askitom yalniz kalmis geleydin ya cisli kakali topigenasilsa bir gun gerekli olacak
canim oncelikle evin hayirli olsun
kizlarin da dedigi gibi 4 ay erken olmus bnce de kati gida icin
bi de boyle patates havuc falan vermek yerine tanemin de dedigi gibi yogurt falan versen olmadi yogurtla karistir biraz sivi olsun bari yutmasi zor olur
ezmek icinse catalla iyice ezdikten sonra icine sinmezse iyice yikadiktan sonra bardagi onun alt kismiyla da bastira bastira eze bilirsin

burda yoksam diger topikteyim orda da yoksam heruf gelmistir tanemim

temizlik mi var bu gun ben gezmelere gitcem bu gun
sana kolay gelsin tanemim
kiz uyandi bi onu doyurayim gelirim yine
kız çişe alıştırrıken ne gezmesi bu
gittiğin yerde ne edecen kızanı
günaydun datlum nasılsın
Gunaydın hatunlar temizlik yapıyorum bitince gelirim rapora

gel aşkitom gel şu cadı bi alışsın ben de girişicem büsbüyük temizliğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…