- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #13.181
hepimiz çiş kaka bekçiliği yapıyoruz aşkitomKızlar nerdeşniz kociş maç izlemeye gitti tek kaldm evde
arkadaslar mrb ben siteye yeni uye oldum ama uzun zamandan beri takip ediyorum simdi benim sole bi sorunum var .Ben kendi evime gectim yeni guzel bi ev ama bi problem var evimde mutfak yok yanimutfaktan kastim hic birsey yok mutfagimda ne musluk nr dolap nede herhangi bisi simdi ben cokk zorlaniyorumm bulasiklarimi garajda yikiyorum yemegimi bisekilde yapmaya calisiyorum hepsini gectim 4 aylik bir oglum var ellerinizden oper dunyalar tatlisi kati gidalara yeni gecti ve yaklasik iki hafta kadar henuz bir mutfak robotu alamam bu iki hafta icindede ogluma bi gidalari vermek zorundayim benim size sorum su patates havucu hasliycam ama bunlari bennasil ezcem dedigim gibi makinem yok elle yada kasikla ezsem cocuguma yedirebilrmiyim yoksa bisi falan olurmu cok korkuyorum zaten cok ta pinpirikli bir insanimdir napicagimi sasirdimm lutfen yardimedin bana simdiden tesekkurler
arkadaslar mrb ben siteye yeni uye oldum ama uzun zamandan beri takip ediyorum simdi benim sole bi sorunum var .Ben kendi evime gectim yeni guzel bi ev ama bi problem var evimde mutfak yok yanimutfaktan kastim hic birsey yok mutfagimda ne musluk nr dolap nede herhangi bisi simdi ben cokk zorlaniyorumm bulasiklarimi garajda yikiyorum yemegimi bisekilde yapmaya calisiyorum hepsini gectim 4 aylik bir oglum var ellerinizden oper dunyalar tatlisi kati gidalara yeni gecti ve yaklasik iki hafta kadar henuz bir mutfak robotu alamam bu iki hafta icindede ogluma bi gidalari vermek zorundayim benim size sorum su patates havucu hasliycam ama bunlari bennasil ezcem dedigim gibi makinem yok elle yada kasikla ezsem cocuguma yedirebilrmiyim yoksa bisi falan olurmu cok korkuyorum zaten cok ta pinpirikli bir insanimdir napicagimi sasirdimm lutfen yardimedin bana simdiden tesekkurler
Kızlar nerdeşniz kociş maç izlemeye gitti tek kaldm evde
geldim nolii burdayahu ben daha eski saatdeyim demedim mi size
bu arada gunaydinlar incir recellerim
bacim dedik ya bu aralar kakali cisli konularla ilgileniyok diyeVaalla azi geldim iki yeri biden irade edim ama sen yoksun baçım 2 sayfatır
Teşşekkr ederim tanemim iltifatların için
Her gün bi yasin okuyorum hepimiz için ayetel kürsiyede her zaman okurum evde tekim diye
ben yokum diye askitom yalniz kalmis geleydin ya cisli kakali topigeKızlar nerdeşniz kociş maç izlemeye gitti tek kaldm evde
canim oncelikle evin hayirli olsunarkadaslar mrb ben siteye yeni uye oldum ama uzun zamandan beri takip ediyorum simdi benim sole bi sorunum var .Ben kendi evime gectim yeni guzel bi ev ama bi problem var evimde mutfak yok yanimutfaktan kastim hic birsey yok mutfagimda ne musluk nr dolap nede herhangi bisi simdi ben cokk zorlaniyorumm bulasiklarimi garajda yikiyorum yemegimi bisekilde yapmaya calisiyorum hepsini gectim 4 aylik bir oglum var ellerinizden oper dunyalar tatlisi kati gidalara yeni gecti ve yaklasik iki hafta kadar henuz bir mutfak robotu alamam bu iki hafta icindede ogluma bi gidalari vermek zorundayim benim size sorum su patates havucu hasliycam ama bunlari bennasil ezcem dedigim gibi makinem yok elle yada kasikla ezsem cocuguma yedirebilrmiyim yoksa bisi falan olurmu cok korkuyorum zaten cok ta pinpirikli bir insanimdir napicagimi sasirdimm lutfen yardimedin bana simdiden tesekkurler
burda yoksam diger topikteyim orda da yoksam heruf gelmistir tanemimDün kayboldun azii ortadan birden seni burda tutmanın yollarını bulmak lazım:44:
burda yoksam diger topikteyim orda da yoksam heruf gelmistir tanemim
temizlik mi var bu gun ben gezmelere gitcem bu gun
sana kolay gelsin tanemim
kiz uyandi bi onu doyurayim gelirim yine
Gunaydın hatunlar temizlik yapıyorum bitince gelirim rapora
kız çişe alıştırrıken ne gezmesi buburda yoksam diger topikteyim orda da yoksam heruf gelmistir tanemim
temizlik mi var bu gun ben gezmelere gitcem bu gun
sana kolay gelsin tanemim
kiz uyandi bi onu doyurayim gelirim yine
günaydun datlumgünaydınnn
Gunaydın hatunlar temizlik yapıyorum bitince gelirim rapora
Günaydın canımnasılsın
kız çişe alıştırrıken ne gezmesi bu
gittiğin yerde ne edecen kızanı
günaydun datlumnasılsın
gel aşkitom gel şu cadı bi alışsın ben de girişicem büsbüyük temizliğe
iyiyim şükür, ama daha kahvaltı yapamdım ya
Bende yeni hazıradım yapıyoruz hadi sende cayını al da gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?