- 8 Aralık 2011
- 45.784
- 166.856
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #13.241
gunaydin kizlarbu gun sabah bi sok gecirdim benim kiz dun aksam LCD tv nin ekranini tel tokayla cizik cizik yapmis
yahu bu nasil cocukdur hep bi kotuluk yapmayi planliyor valla yetisemiyorum duvar yazmasini mi anlatiyim kanepelerin deri kisimlarini disiyle koparmasinimi duvar kagitlarini boydan boya yirtmasini miyazin evi tamir ettirmeyi dusndugumuz icin onlara cok uzulmuyorum da tv ye icim ciz etti valla sonucta ha deyince alinacak bir sey de degil
Ahh canım yapacak bişey
Benimde o gün kendi mobilyasını oje etmiş boyamaya gidecek
bebs calismalarina aynen devam bebekimsiz de ihmal etmeyin
Canım ilk basta zor oluyo kabul ama bir iki alışıosun yani bide erken kalkınca daha bi dinç oluyosun tavsiye ederim yani işler bittikten sonra kendinede vakit ayırabiliyosun
Gunaydın kızlar dun kulak agrısından çıldırıyodum resmen duranadım yerimde hemen acile gttk baktılar agrı esici vurdular 3 -4 tanede hap verdiler ama nasıl agrı var ya o an ölmek istedim resmenallah düşmanımın başına vermesin hala kulagım sızlıyo
Bugünde kalp kontrolüm var saat 11 de kociş beni götrcek ama nasıl gtcem bu halde hiç bilmiyorum
ayyy taa benim içim cızladı var yagunaydin kizlarbu gun sabah bi sok gecirdim benim kiz dun aksam LCD tv nin ekranini tel tokayla cizik cizik yapmis
yahu bu nasil cocukdur hep bi kotuluk yapmayi planliyor valla yetisemiyorum duvar yazmasini mi anlatiyim kanepelerin deri kisimlarini disiyle koparmasinimi duvar kagitlarini boydan boya yirtmasini miyazin evi tamir ettirmeyi dusndugumuz icin onlara cok uzulmuyorum da tv ye icim ciz etti valla sonucta ha deyince alinacak bir sey de degil
ii canım rast gele diym ozaman.şaka biyana hayırlısı olsun bakalım inş. tez zamanda nasip eder rabim bebeklerimizi bize
eee neler yapıyosunuz bensiz azimm herkes iymi ? sen bitirdinmi yaz temizliğini ? diğer kızlar başladımı aman ne soru sordum haa
hepinizi çok öptm görüşürüz..
yok canim ya benim temizlik de yarim kaldi estos gibi ben de kizi tuvalete alistirdikdan sonra kizlarla baslarim yapmayaii canım rast gele diym ozaman.şaka biyana hayırlısı olsun bakalım inş. tez zamanda nasip eder rabim bebeklerimizi bize
eee neler yapıyosunuz bensiz azimm herkes iymi ? sen bitirdinmi yaz temizliğini ? diğer kızlar başladımı aman ne soru sordum haa
hepinizi çok öptm görüşürüz..
ayyy taa benim içim cızladı var ya
ne yapsak boş azi
ben kızımı wc ye alıştırdıktan sonra başlamayı düşünüyorum cnm
çünkü gündüz hep wc deyim elimi bi işe atmıyorum uzun boylu
ama dün akşam kız uyuynca kapılarımı sildim toz aldım etrafı topladım
bugün de evi süpürdüm wc lavabo hallettim bi tek yemek kaldı
okulda da toplantı var ona da gitmem lazım mecbur kızı bezliicem yaa offf
bu arada kizlar bu gun cok eglendik yabaya gezdik sonra yemek yedik tekrar gezdik sonra cay ictik donduk kuzum baya eglendi hatta donerken yolda uyuyodu zor uyandirdim yarin fotolarini eklerim neyse ki bu aksam itibariyle biz de yeni saate gectik
Gunaydın kızlar dun kulak agrısından çıldırıyodum resmen duranadım yerimde hemen acile gttk baktılar agrı esici vurdular 3 -4 tanede hap verdiler ama nasıl agrı var ya o an ölmek istedim resmenallah düşmanımın başına vermesin hala kulagım sızlıyo
Bugünde kalp kontrolüm var saat 11 de kociş beni götrcek ama nasıl gtcem bu halde hiç bilmiyorum
hosgeldin canimhaklısın canım bende bugün erken kalkmak iş yapmak istedim,
ama kızım hasta gece hep onla uğraştım ,üstünü açtı falan hiç rahatta edemedim yanımızda yattı,
bende uykumu alamamışım 10akadar uyudum yine işler kaldı,12ye kadar evi toplım kızı alıp geldıkten sonra bende temizliğe başlarım artık mecburen
Nehabersiniz kızlar
Bakıyorum artık pek kimseden rapor gelmiyorBende doğru düzgün iş yapamıyorum cimcime büyüdükçe daha da zorluyor
Salonu, çocukların odalarını, yatak odasını, mutfağı topladım, süpürdüm dün torbalı süpürgeyi kırdım torbasıza kaldım onunlada 1 buçuk saatte süpürdüm
Sobayı temizleyip yaktım, ıslak çamaşırları astım kuruları topladım, bir posta daha atıcam makinaya, çöpleri çıkardım kapı önüne kızım götürücek şimdi...
Azıcık oturayım dedim uyandı cadı şimdi neyse şuan sesi çıkmıyor
Yarın küçükler köye gidecek bir gece orada kalacaklar büyük kızımda kardeşiyle ilgilenir bende rahat rahat işimi yaparım
Ne güzel azim eğlenmişsiniz Allah ağzınızın tadını bozmasın canımBen de çocukları hayvanat bahçesine götürmek istiyorum ne zamandır bir türlü kısmet olmadı
Bir de ne kadar az hayvanat bahçesi var hayvanların nesli tükeniyoreskiden daha çok vardı sanki:105:
Canım ya çok geçmiş olsun inşallah hemencecik iyileşirsinBilirim kulak ağrısını az ağlamıyordum ağrısı başa kadar vuruyor Allah'ım şifa versin canım
yok canim ya benim temizlik de yarim kaldi estos gibi ben de kizi tuvalete alistirdikdan sonra kizlarla baslarim yapmaya
hic sorma estos gitti guzelim tv annem 3 saat konustu telefonda
hosgeldin canimkizina da gecmis olsun:26:
ben de bu gun cok calistim vuslatim
canim aslinda bizim gittigimiz yer tam anlamiyla hayvanat bahcesi de degil
restorant aslinda ama cocuklar icin parki kucuk bi hayvanat bahcesi falan da var
hosgeldin canimkizina da gecmis olsun:26:
ben de bu gun cok calistim vuslatim
Hadi o zaman azim kap bir çay karşılıklı içelim seninle:126::126:
canim aslinda bizim gittigimiz yer tam anlamiyla hayvanat bahcesi de degil
restorant aslinda ama cocuklar icin parki kucuk bi hayvanat bahcesi falan da var
ben de diyorum bi hayvanat bahçesine gidilip de 2 saatte nasıl geri dönüyolar diye
oğluş yemeğe geldi gitti kızın totsuyla uğraştım fln
ütü yaptım yerleştirdim şimdi de kızımı doyyurup toplantıya gidicem
gelince de yemeğimi yaparım artık
Gel kız buraya kaçma
Resim! resim! resim!:124::124:
:84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?