- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #13.221
amin canım
çok iyiymiş metodun bende 1kere denesem bile çok iyi olur şu ana kadar hiç 6da kalkıp iş yapmadım,
erken kalkan erken yol alır derler ya bende öyle yapsam bütün işlerim için elimde şipşaklaşır belki,
aslında bu sabah kalkıp 7de yürüyüş yapıp,eşime poça alıp gelip kahvaltı hazırlamayı planlamıştım hem kendimi daha iyi hissederim diye ama sabah uykusundan vazgeçemedim
oğlumu çok zor alıştırmıştım
bakalım bu nasıl olacak
senin çocukların kaç yaşındalar:26:
biri 5,diğeri 3dolcak hazıranda,büyüğünü 2.5yaşında alıştırmıştım,yaza gelsin diye
küçük kızımı 2yaşında yaza geldi ama geçen sene anlattığım gibi anlamıyodu,anlatamıyodu.
çokta zorlamak iyi değil birde bir bez tak bir çıkar kafaları karışıyo bez var sanıyo yavrucaklar
kaçta kalkıp işe başlıyosun peki
bi de yaş kaç :26:
Allah bağışlasın cnm
ben de gideyim de kızımı doyurayım bari acıktı
Canım ilk basta zor oluyo kabul ama bir iki alışıosun yani bide erken kalkınca daha bi dinç oluyosun tavsiye ederim yani işler bittikten sonra kendinede vakit ayırabiliyosunamin canım
çok iyiymiş metodun bende 1kere denesem bile çok iyi olur şu ana kadar hiç 6da kalkıp iş yapmadım,
erken kalkan erken yol alır derler ya bende öyle yapsam bütün işlerim için elimde şipşaklaşır belki,
aslında bu sabah kalkıp 7de yürüyüş yapıp,eşime poça alıp gelip kahvaltı hazırlamayı planlamıştım hem kendimi daha iyi hissederim diye ama sabah uykusundan vazgeçemedim
hepimiz çiş kaka bekçiliği yapıyoruz aşkitom
cnm 4 ay katı gıdaya geçmek için biraz erken değil mi :26:
ama yine de yediricem diyorsan patates ve havucu rendeleyip de haşla
ondan sonra da çatalla iyice ezerek yedirmeyi dene çok koyu kıvamlı yapma ki kolay yiyebilsin
evinde de güle güle otur bu arada
bacim dedik ya bu aralar kakali cisli konularla ilgileniyok diyebi elimiz cisde bi elimiz kakada ay igrencim
ben yokum diye askitom yalniz kalmis geleydin ya cisli kakali topigenasilsa bir gun gerekli olacak
canim oncelikle evin hayirli olsun
kizlarin da dedigi gibi 4 ay erken olmus bnce de kati gida icin
bi de boyle patates havuc falan vermek yerine tanemin de dedigi gibi yogurt falan versen olmadi yogurtla karistir biraz sivi olsun bari yutmasi zor olur
ezmek icinse catalla iyice ezdikten sonra icine sinmezse iyice yikadiktan sonra bardagi onun alt kismiyla da bastira bastira eze bilirsin
Canım anne sütü alıyosa bence erken daha süttün yetiyosa verme derim
Ama mamayla besleniyorsa ozaman yavaş yavaş başla ama sepze degil ilk
Gıda yoğurt ve 1 çay kaşığıyla başla yavaş yavaş artırarak ver bizim
doktorumuz böyle yaptırdı bize ama benim süttüm olduğu için ben 6 aya kadar
Hiç bişey vermedim yoğurdu kendin yapmaya calış canım cay bardağında mayala
malesef canim mamayla besleniyo yogurtu nasi mayaliycam ben olcusuyle verirsen sevinirim daha kolay yaparim nasi miktrda yapiyim
merhaba canim nasilsinmerhaba kızlaaarr
azerin testin negatif çıkmış ama hiç üzülme çünkü daha çok erken canım benim,1-2 hafta sonra tekrarla kesin sonucu o zaman öğrenirsin,inş pozitif çıkar
bu arada kizlar bu gun cok eglendik yabaya gezdik sonra yemek yedik tekrar gezdik sonra cay ictik donduk kuzum baya eglendi hatta donerken yolda uyuyodu zor uyandirdim yarin fotolarini eklerim neyse ki bu aksam itibariyle biz de yeni saate gectik
bi 10 dk falan kaynasın kısık ateşte havucu ezmeye çalış eğer kolay eziliyorsa haşlanmış demektircok tesekkur ederim canimben yurt disinda oturuyorum burda doktorlarin soyledigini uyguluyorumda oyuzden burda anne sutunu emmeyen bebeklerde 4.ayinda katigidalara gecebiliyolar oyuzden doktor ne dediyseuygulamaya calisiyorum hazir satilan gidalardan yediriyorum ama iste bebeklerde hazira alistigi icin elde yapilan yemekleri yemeyebiliyolarmis o yuzden panik yaptim bende nasi yapsam diye oyuzden dediginihemen uyguluycaminsallah yer buarada havucu yada patatesi nekadar surede hasliycam biliyosan soylermisin lutfen
kız siz niye geriden geliyonuz annembu arada kizlar bu gun cok eglendik yabaya gezdik sonra yemek yedik tekrar gezdik sonra cay ictik donduk kuzum baya eglendi hatta donerken yolda uyuyodu zor uyandirdim yarin fotolarini eklerim neyse ki bu aksam itibariyle biz de yeni saate gectik
geçmiş olsun cnmGunaydın kızlar dun kulak agrısından çıldırıyodum resmen duranadım yerimde hemen acile gttk baktılar agrı esici vurdular 3 -4 tanede hap verdiler ama nasıl agrı var ya o an ölmek istedim resmenallah düşmanımın başına vermesin hala kulagım sızlıyo
Bugünde kalp kontrolüm var saat 11 de kociş beni götrcek ama nasıl gtcem bu halde hiç bilmiyorum
valla oyle tanemim zor alisiyorum valla neyse ki gecis yaptikİyi olmuş canım hep evdesin bunalırsın senin adına sevindim
Şu saat işini değişmezse hiç büyemiz sarslıyor canım yaaa
ayyyy cok gecmis olsun askitom kulak agrisi ne zordurGunaydın kızlar dun kulak agrısından çıldırıyodum resmen duranadım yerimde hemen acile gttk baktılar agrı esici vurdular 3 -4 tanede hap verdiler ama nasıl agrı var ya o an ölmek istedim resmenallah düşmanımın başına vermesin hala kulagım sızlıyo
Bugünde kalp kontrolüm var saat 11 de kociş beni götrcek ama nasıl gtcem bu halde hiç bilmiyorum
bi 10 dk falan kaynasın kısık ateşte havucu ezmeye çalış eğer kolay eziliyorsa haşlanmış demektir
ama ezilmiyorsa biraz daha kaynasın
kız siz niye geriden geliyonuz annem
geçmiş olsun cnm
kontrolün de iyi geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?