En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

kaçta kalkıp işe başlıyosun peki

bi de yaş kaç :26:

oğlumu çok zor alıştırmıştım

bakalım bu nasıl olacak

senin çocukların kaç yaşındalar:26:

biri 5,diğeri 3dolcak hazıranda,büyüğünü 2.5yaşında alıştırmıştım,yaza gelsin diye
küçük kızımı 2yaşında yaza geldi ama geçen sene anlattığım gibi anlamıyodu,anlatamıyodu.
çokta zorlamak iyi değil birde bir bez tak bir çıkar kafaları karışıyo bez var sanıyo yavrucaklar

Allah bağışlasın cnm

ben de gideyim de kızımı doyurayım bari acıktı

kaçta kalkıp işe başlıyosun peki

bi de yaş kaç :26:

26 yaşındayım,
annem ah annem, hep biri vardı onu danardı öğleden önce iş yapmaz diye banada hep onamı benzicen sen derdi:44:bende inadına öyle oldum sanki genelde öğleye
yakın,bazen öğlen, bi ara buraya takılmıştım 9.30da başlıyodum ama yinede yetişmiyo ,12.30da büyük kızımı almaya gidiyorum okula,

Canım ilk basta zor oluyo kabul ama bir iki alışıosun yani bide erken kalkınca daha bi dinç oluyosun tavsiye ederim yani işler bittikten sonra kendinede vakit ayırabiliyosun

mrb bende birbucukyillik evliyim ama hala bi duzen oturtamadim evim temizdir ama misafir geldimi cokzorlaniyorum pratikte bisileri hazirlayip hemen sunmak cok zoruma gidiyo nern basliycagimi sasiriyorum varsa soyle guzel yapimi kolay yemesi tatli bisiler benlede paylasin arkadaslar lutfen

cok tesekkur ederim canimben yurt disinda oturuyorum burda doktorlarin soyledigini uyguluyorumda oyuzden burda anne sutunu emmeyen bebeklerde 4.ayinda katigidalara gecebiliyolar oyuzden doktor ne dediyseuygulamaya calisiyorum hazir satilan gidalardan yediriyorum ama iste bebeklerde hazira alistigi icin elde yapilan yemekleri yemeyebiliyolarmis o yuzden panik yaptim bende nasi yapsam diye oyuzden dediginihemen uyguluycaminsallah yer buarada havucu yada patatesi nekadar surede hasliycam biliyosan soylermisin lutfen

malesef canimevet biacemiligime denk geldi aslinda sutum varken brn galiba bi suruyanlis yaptim okadar cok olan sutum bile bitti o yuzden erken gecmek zorunda kaldim cook uzgunum aslinda cokk ogluma doya doya veremedim sutumu bardak fikri hosuma gitti deniycem canim cok tesekkurler

malesef canim mamayla besleniyo yogurtu nasi mayaliycam ben olcusuyle verirsen sevinirim daha kolay yaparim nasi miktrda yapiyim

malesef canim mamayla besleniyo yogurtu nasi mayaliycam ben olcusuyle verirsen sevinirim daha kolay yaparim nasi miktrda yapiyim

Canım günlük sütlerden al varsa doğal oda olur tabi güzel kaynattıkdan sora ellin hafif ısıracak sıcaklığa gelince cabardağına koy 1 cay kaşığı hata daha az olada bilir yogurt koyup karıştır ağzını bi cay tabağıyla kapat etrafini altını temiz mutfakbezinle sar eger aksamdan yapsan daha iyi mayalanır ve dinlenir mutfağın serinse sabaha dolaba koy yok eger malum yaz geliyor 4 5 saat içinde dolaba koyarsın önce 3 öğün 1 cay kaşığla etrdesi gün 2 cay kasıgığla başlarsın baktın bi sorun yok yani gaz alerji gibi sonra meyveli yoğurt yaparsın burda benim doktorum muzu. Cilek bide balı 1 yaşına kadar önermemişti diğer meyveleri kontorol etrek ver canım çün çok hasas olur helede 6 aydan küçük daha

merhaba kızlaaarr

azerin testin negatif çıkmış ama hiç üzülme çünkü daha çok erken canım benim,1-2 hafta sonra tekrarla kesin sonucu o zaman öğrenirsin,inş pozitif çıkar

bu arada kizlar bu gun cok eglendik yabaya gezdik sonra yemek yedik tekrar gezdik sonra cay ictik dondukkuzum baya eglendi hatta donerken yolda uyuyodu zor uyandirdimyarin fotolarini eklerimneyse ki bu aksam itibariyle biz de yeni saate gectik

bu arada kizlar bu gun cok eglendik yabaya gezdik sonra yemek yedik tekrar gezdik sonra cay ictik dondukkuzum baya eglendi hatta donerken yolda uyuyodu zor uyandirdimyarin fotolarini eklerimneyse ki bu aksam itibariyle biz de yeni saate gectik

İyi olmuş canım hep evdesin bunalırsın senin adına sevindim
Şu saat işini değişmezse hiç büyemiz sarslıyor canım yaaa

Hadi kızlar kakın bakalım işler bizi bekler günaydın temiz ve titiz hatunlar
Hahvaltıyı hazılayıp geliyorum

Gunaydın kızlar dun kulak agrısından çıldırıyodum resmen duranadım yerimde hemen acile gttk baktılar agrı esici vurdular 3 -4 tanede hap verdiler ama nasıl agrı var ya o an ölmek istedim resmen allah düşmanımın başına vermesin hala kulagım sızlıyo
Bugünde kalp kontrolüm var saat 11 de kociş beni götrcek ama nasıl gtcem bu halde hiç bilmiyorum

bi 10 dk falan kaynasın kısık ateşte havucu ezmeye çalış eğer kolay eziliyorsa haşlanmış demektir
ama ezilmiyorsa biraz daha kaynasın
kız siz niye geriden geliyonuz annem
geçmiş olsun cnm

kontrolün de iyi geçer inşallah

gunaydin kizlarbu gun sabah bi sok gecirdim benim kiz dun aksam LCD tv nin ekranini tel tokayla cizik cizik yapmis
yahu bu nasil cocukdur hep bi kotuluk yapmayi planliyor valla yetisemiyorum duvar yazmasini mi anlatiyim kanepelerin deri kisimlarini disiyle koparmasinimi duvar kagitlarini boydan boya yirtmasini miyazin evi tamir ettirmeyi dusndugumuz icin onlara cok uzulmuyorum da tv ye icim ciz etti valla sonucta ha deyince alinacak bir sey de degil

İyi olmuş canım hep evdesin bunalırsın senin adına sevindim
Şu saat işini değişmezse hiç büyemiz sarslıyor canım yaaa
valla oyle tanemim zor alisiyorum valla neyse ki gecis yaptik
ayyyy cok gecmis olsun askitom kulak agrisi ne zordursen simdi soyleyince bi dusundum de insanin beyni zonkluyordur yakulaginin kalbinle bi alakasi varmiymis peki askitom:26:

oyle estos ben daha dun gece basladim yeni saate

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…