- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #13.201
geldim kizlarkiza kahvaltisini yaptirdim yarim saat falan balkona cikardim oynadik ama hava soguktu sanki gunes var ama ruzgar da var
simdi oturduk azicik isinayim sonra kalkip ortaligi toplicam ev savas alani gibi
cadim askitom estos hosgeldiniz
askitom heruf seni duymus galibabu gun bizi sehir disina goturecek hayvanat bahcesine hem de yemek falan yicez ara sira soyle askitom
aaaaaa hayvanat bahçesine mi gideceksiniz
bizim de 1 ay sonra hayvanat bahçesine gezi düzenlenecek okulda
ben de oğluşumla gidicem kısmetse
tanem111 kuzum senin çiş piş işleri nasıl gidiyo
aaaaaa hayvanat bahçesine mi gideceksiniz
bizim de 1 ay sonra hayvanat bahçesine gezi düzenlenecek okulda
ben de oğluşumla gidicem kısmetse
tanem111 kuzum senin çiş piş işleri nasıl gidiyo
evet estos hayvanat bahcesine gdicez
tanem zannimca birakdi o isleri
Yok canım yapamadı bir türlü wc ye bugün kakayı sabah bezine yaptı tam çişe giderken salı verdik biraz öncede kılota gitti
Şimdi babaneye gitti onudan bezinini taktım biisabet etsek anlayacakta yok daha tenk gelmedik bu arada çiş kilotu işe yaradı hiç
dışa vermedi
su deneme kilotlarindan bende alsam iyi olacak en azindan disari ciktigimizda kullaniriz
Bencede iyi bişey ben kombedandan aldım canım ilk denemem iyiydi
iyim ablam sen nasilsinazerinnn nasılsın canım
İwet kızlar işte geldim burdayım ben bu işte uzmanımneyse. Fazla reklam yapmıyımda yaptıklarımı yazıyım
Evi topladım
Nevresimlerimi degiştrdm miss gibi yenilerini serdim
Her yeri dip köşe süpürdüm mobilyaların altlarını çektim. Bi güzel sildim
Toz aldım
Makinaya çamaşır attım , astım
Koltuk derilerini sildim
Kapılarımın tozunu aldım
Mutfak dolaplarını masa sandalyelerini sildim
Beyaz esyalarını sildim parlattım
Buzdolabımın üstünü bulaşık makinamın altını sildim
Çöp kutumu domestosla yıkadım
Temiz bulaşıkları dizdim ,kirlileri yerleştirdim
Lavaboyu tezgahı cifle domestosla bi güzel ovdum durladım
Wc yi çamaşır suyuyla yıkadım
Banyo raflarını aynalarını sildim
Sabun sepetimi temizledim
Lavaboyu küveti ovdum
Yeride domestosla fırçalayıp yıkadım duruladım
Sonra duş aldım ,saçımı fönledim:126:
Şimdide kendime krep yapıp yicem sonra keyif yaparm
İwet kızlar işte geldim burdayım ben bu işte uzmanımneyse. Fazla reklam yapmıyımda yaptıklarımı yazıyım
Evi topladım
Nevresimlerimi degiştrdm miss gibi yenilerini serdim
Her yeri dip köşe süpürdüm mobilyaların altlarını çektim. Bi güzel sildim
Toz aldım
Makinaya çamaşır attım , astım
Koltuk derilerini sildim
Kapılarımın tozunu aldım
Mutfak dolaplarını masa sandalyelerini sildim
Beyaz esyalarını sildim parlattım
Buzdolabımın üstünü bulaşık makinamın altını sildim
Çöp kutumu domestosla yıkadım
Temiz bulaşıkları dizdim ,kirlileri yerleştirdim
Lavaboyu tezgahı cifle domestosla bi güzel ovdum durladım
Wc yi çamaşır suyuyla yıkadım
Banyo raflarını aynalarını sildim
Sabun sepetimi temizledim
Lavaboyu küveti ovdum
Yeride domestosla fırçalayıp yıkadım duruladım
Sonra duş aldım ,saçımı fönledim:126:
Şimdide kendime krep yapıp yicem sonra keyif yaparm
oooooooohhhhhh aşkitom maşallah
keyfi fazlasıyla hak etmişin
selam kızlar
yaklaşık 10gündür bir hastalıktır gidiyo bizim evde önce eşim ağır grip oldu ,
sonra ben şimdi küçük kızım bugün doktora çıktık uyuyo şimdi yavrucak
3gündür eve elimi süremedim ev çok dağınık nerden başlıcamı bilmiyorum yardım kızlar,
aşk sana hayaranım onca işi nezaman yaptın çocukta yok ondanmı bu kadar çabuk bitiyo yoksa senmi çok pratiksin,tiyo ver biraz banada
azerin,estalmus,tanem bende kızımı çişe alıştırmak için çok uğraşmıştım geçen yıl ama alışmamıştı,
geçen ay yeğenim oldu ve kızım kendi başladı ben abla oldum artık bez takmıcam dedi,
kendileri isteyince daha çabuk oluyo, bende hep destekledim artık bez yok,
beze vereceğimiz parayı biriktirip kendine oyuncak alıcaksın dedim,
oda hep bunu söylüyo, birde lazımlık hep gözünün önündeydi benim işim olsada kendi gidip yaptı hep,
birde ablasının bir ara lazımlığa yapması gerekiyodu onuda gördükten sonra daha bir heveslendi ,
İNŞALLAH sizinkilerde tez zamanda alışırlar şuan tek sıkıntımız uykuda yapıyo onuda öğretmeliyim,
birde ben ilk 1 hafta ne gece ne gündüz hiç bez takmadım gece falan kaldırıp götürdüm ama şimdi hastalık girdi araya gece bezlıyorum,
bizim serüven böyle birde benim kızım haziranda 3yaşını doldurcak sizinkiler kaç yaşında?
Canım bende bebiş yok dogal olarak engelimde yok elim çabuktur ama temizlik yapıcagım gün erkenden uyanıyorum saat 6selam kızlar
yaklaşık 10gündür bir hastalıktır gidiyo bizim evde önce eşim ağır grip oldu ,
sonra ben şimdi küçük kızım bugün doktora çıktık uyuyo şimdi yavrucak
3gündür eve elimi süremedim ev çok dağınık nerden başlıcamı bilmiyorum yardım kızlar,
aşk sana hayaranım onca işi nezaman yaptın çocukta yok ondanmı bu kadar çabuk bitiyo yoksa senmi çok pratiksin,tiyo ver biraz banada
azerin,estalmus,tanem bende kızımı çişe alıştırmak için çok uğraşmıştım geçen yıl ama alışmamıştı,
geçen ay yeğenim oldu ve kızım kendi başladı ben abla oldum artık bez takmıcam dedi,
kendileri isteyince daha çabuk oluyo, bende hep destekledim artık bez yok,
beze vereceğimiz parayı biriktirip kendine oyuncak alıcaksın dedim,
oda hep bunu söylüyo, birde lazımlık hep gözünün önündeydi benim işim olsada kendi gidip yaptı hep,
birde ablasının bir ara lazımlığa yapması gerekiyodu onuda gördükten sonra daha bir heveslendi ,
İNŞALLAH sizinkilerde tez zamanda alışırlar şuan tek sıkıntımız uykuda yapıyo onuda öğretmeliyim,
birde ben ilk 1 hafta ne gece ne gündüz hiç bez takmadım gece falan kaldırıp götürdüm ama şimdi hastalık girdi araya gece bezlıyorum,
bizim serüven böyle birde benim kızım haziranda 3yaşını doldurcak sizinkiler kaç yaşında?
canım benim kızım geçen sene 2yaşında pek konuşamıyodu,hemen ağlayıp sıkılıyodu,anlatamıyodu derdinibenim kızım da 26 aylık cnm
biz başlayalı bugün 3. gün 1 hafta deniicem bakalım gidişat neyi gösterecek:26:
Canım bende bebiş yok dogal olarak engelimde yok elim çabuktur ama temizlik yapıcagım gün erkenden uyanıyorum saat 6
da o yuzden öglene kadar bitiyo
Senin kızın var galiba allah bagışlasın bence bugün sadece dagınıklığı topla ki işin kolaylaşsın yarın da dip köşe temizlik yaparsın
Oooo 2 tanemi allah yardımcın olsuncanım benim kızım geçen sene 2yaşında pek konuşamıyodu,hemen ağlayıp sıkılıyodu,anlatamıyodu derdini
şimdi az çok konuşuyo ve anlatıyo benide anlıyo ondan çabuk alıştı,
seninki de konuşulanı anlıyo ve anlatıyosa alışabilir,biraz teşvik ve cesaret vermek iyi geliyo bebişlerimize
zor bir dönem ALLAH yardımcın olsun..
evet 2kızım var aminn canım ,cümlemizininkini
topladım evi bi çocuk odası kaldı, yarında dediğin gibi temizlik yaparım iyi olur,
birde 6da nası kalkıyosun akşam erkenmi yatıyosun,eşin o saattemi işe gidiyo?
canım benim kızım geçen sene 2yaşında pek konuşamıyodu,hemen ağlayıp sıkılıyodu,anlatamıyodu derdini
şimdi az çok konuşuyo ve anlatıyo benide anlıyo ondan çabuk alıştı,
seninki de konuşulanı anlıyo ve anlatıyosa alışabilir,biraz teşvik ve cesaret vermek iyi geliyo bebişlerimize
zor bir dönem ALLAH yardımcın olsun..
evet 2kızım var aminn canım ,cümlemizininkini
topladım evi bi çocuk odası kaldı, yarında dediğin gibi temizlik yaparım iyi olur,
birde 6da nası kalkıyosun akşam erkenmi yatıyosun,eşin o saattemi işe gidiyo?
Oooo 2 tanemi allah yardımcın olsun
Öyle çok erken yattığım söylenemez 1 de falan yatıyorum eşim 6 buçukta uyanıo 6 da uyanıp kahvaltıını hazırlıyorum o evden çıkmadan evi toplayı veriyorum çamaşırlarım varsa mkinya atıyorum işim bitince hemen asıyım diye wc yide dometosla ovup bekletiyorum sondada durulıyım diye daha snra temizliğe başlıorum derinlemesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?