En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
benim bu gun cok isim yokdun yaptim da temizligimiaksam da yemek yaptim camsir yikadim 3 makina onlari astim banyo da yaptim

Aziii temizlik gibisi yok bu hastalıklar beni çok ağırlaştırdı evi dısarı atasım var herşeyi camaşır suyna basacam
İyikide bahar temizlik zamanı bütün herseyi yıkayıp silmem lazım

Günaydın kızlar nasılsınız
Dün geç geldk doktordan o yuzden yazamadım muayane etti doktor ekg eko ve kan tahlili yaptı bnde mitral darlığı var kalbimde. Biraz ilerlemiş daha dogrusu yas ilerledikçe ilerliyomuş bu hastalık bizde seneye bebek istedmizi söykedk sorun olurmu dedim çocuk istiyosanız en uygun zaman şimdiki zaman dedi çünkü yasın geçtikçe hastalığın artıcak daha kötü oluck dedi şimdi bile gebelik yaşasan sıkıntılı günler seni bekliyo dedi bunu göz önünde bulundur çünkü mitral darluğında dogumda ve gebelikte kan kalbe tam gitmiyomş o yuzden sıkıntı oluomş şimdi olursa daha kolay atlatrsn dedi
Ritm holter takıcaklsrmış 2 gün cihaz üstümde kalcakmış kalp ritmimi ölçücekler sonra ona göre kan sulandırıcı vericekler bu gebeliktede normaldede kanın kalbe gtmesni koaylaştrcakmış sonra kendni yorma fazla yürüme sıkıntıya sokm fln vs dedi
Önce biraz üzüldk eşimle o bana moral verdi şimdi daha iyiyim allah büyüğünden korusn ne diyim...

canim cok gecmis olsun
skma canini her seyde bi hayr vardir
o zaman seneyi beklemeyin bebek icin madem oyle demis doktor
cok is yapiyorsun askitom birak canindan onemli degil ya yavas yavas haraket et bundan sonra dikkat et kendine

Üzme tatlı canın olur inşallah benim annemede dr kalp yetmezliğinden yasaklamış 3 çoçuktan sonra hamileliği maşallah annem durmamış 6 tane yapmış en sonunçusu benim çok riskli demiş annem normal doğumla doğmuşum bide kendini yorma aşkitom dinlenerek canım benim38:yavaş yavaş
Allah büyük aşkıtom bak şimdi tıp ilerledi 9 ay biraz sıkarsın dişini inşaallah olur hadi bakayım cabuk tutun elinizi topiğimize taze bebişler gelsinde sevelim

Son düzenleme:
Kızlar baya hamlamışım ben bi balkon yıkadım sadece yoruldum şimdi yarımsaat burdayım sonra mutfağa gececem

çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun,azerinin dediği gibi hakikten kendini çok yoruyorsun,dikkat et sağlık herşeyden önemli,rabbim şifa versin.hayırlısı ile bebiş haberlerini bekliyoruz artık

hımmm zor olur canım eminim arkadaşlarımdan falan görüyorum. hatta arkadaşın birine dediydim,
çocuğu alıştırıcam derken sen altına kaçırmaya başlama bari dediydim,
kolay gelsin kuzum sanda,
bende mayıs bitince başlarım anca sınavlar bitsinde öle diyorum bakalım hayırlısı..

yok canim ya benim temizlik de yarim kaldi estos gibi ben de kizi tuvalete alistirdikdan sonra kizlarla baslarim yapmaya

hic sorma estos gitti guzelim tv annem 3 saat konustu telefonda

azimm sende beklede temelli mayısın sonunda başlayalım, hem sizinkiler anca alışır tawalete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…