- 8 Aralık 2011
- 45.784
- 166.856
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #13.301
benim bu gun cok isim yokdun yaptim da temizligimi aksam da yemek yaptim camsir yikadim 3 makina onlari astim banyo da yaptim
Tahmin ettim bir an canım:44:
İyim ya kontorölüle pazertesi gidecem
Bende merak ettim sen yazmasan ben yazacaktım :26:
Umarım iyidir
Aziii temizlik gibisi yok bu hastalıklar beni çok ağırlaştırdı evi dısarı atasım var herşeyi camaşır suyna basacam
İyikide bahar temizlik zamanı bütün herseyi yıkayıp silmem lazım
İnşaalah canımumarim kontrolun iyi cikar tanemim
dun de askitomun kontrolu vardi dimi:26:
İnşaalah canım
Kalp için diye yazmış ama :26:
yapma tanemim hepsini basma camasir suyuna valla temizlik gibisi yok ama
Yapmam lazım yoksa diksindim herseyden arada yardımçı aldım amainsan kendi yaptığı gibi olmuyor
aaaaaaa yardimci mitamam tamam hasta oldugun icin affedildin
Onun için yazmıyodum yaaaainşallah iyi olursam kendim yapacam bahar temizligimi
İnşallah bişey yoktur caımn:26:evet kalp icin gidecekti gelse artik:26:
tanemim ben de once su cis topigine iyi haberi vereyim sonra da yataklari toplicam
Günaydın kızlar nasılsınız
Dün geç geldk doktordan o yuzden yazamadım muayane etti doktor ekg eko ve kan tahlili yaptı bnde mitral darlığı var kalbimde. Biraz ilerlemiş daha dogrusu yas ilerledikçe ilerliyomuş bu hastalık bizde seneye bebek istedmizi söykedk sorun olurmu dedim çocuk istiyosanız en uygun zaman şimdiki zaman dedi çünkü yasın geçtikçe hastalığın artıcak daha kötü oluck dedi şimdi bile gebelik yaşasan sıkıntılı günler seni bekliyo dedi bunu göz önünde bulundur çünkü mitral darluğında dogumda ve gebelikte kan kalbe tam gitmiyomş o yuzden sıkıntı oluomş şimdi olursa daha kolay atlatrsn dedi
Ritm holter takıcaklsrmış 2 gün cihaz üstümde kalcakmış kalp ritmimi ölçücekler sonra ona göre kan sulandırıcı vericekler bu gebeliktede normaldede kanın kalbe gtmesni koaylaştrcakmış sonra kendni yorma fazla yürüme sıkıntıya sokm fln vs dedi
Önce biraz üzüldk eşimle o bana moral verdi şimdi daha iyiyim allah büyüğünden korusn ne diyim...
Dün geç geldk doktordan o yuzden yazamadım muayane etti doktor ekg eko ve kan tahlili yaptı bnde mitral darlığı var kalbimde. Biraz ilerlemiş daha dogrusu yas ilerledikçe ilerliyomuş bu hastalık bizde seneye bebek istedmizi söykedk sorun olurmu dedim çocuk istiyosanız en uygun zaman şimdiki zaman dedi çünkü yasın geçtikçe hastalığın artıcak daha kötü oluck dedi şimdi bile gebelik yaşasan sıkıntılı günler seni bekliyo dedi bunu göz önünde bulundur çünkü mitral darluğında dogumda ve gebelikte kan kalbe tam gitmiyomş o yuzden sıkıntı oluomş şimdi olursa daha kolay atlatrsn dedi
Ritm holter takıcaklsrmış 2 gün cihaz üstümde kalcakmış kalp ritmimi ölçücekler sonra ona göre kan sulandırıcı vericekler bu gebeliktede normaldede kanın kalbe gtmesni koaylaştrcakmış sonra kendni yorma fazla yürüme sıkıntıya sokm fln vs dedi
Önce biraz üzüldk eşimle o bana moral verdi şimdi daha iyiyim allah büyüğünden korusn ne diyim...
Nerdesiniz bu gün işler yattı kv misafir geldi oraya çıktım yeni indim evimeneyse olduğu kadar toplayayım
sen de kv ile ayni apartmandamisin tanemim
ayyy taa benim içim cızladı var ya
ne yapsak boş azi
ben kızımı wc ye alıştırdıktan sonra başlamayı düşünüyorum cnm
çünkü gündüz hep wc deyim elimi bi işe atmıyorum uzun boylu
ama dün akşam kız uyuynca kapılarımı sildim toz aldım etrafı topladım
bugün de evi süpürdüm wc lavabo hallettim bi tek yemek kaldı
okulda da toplantı var ona da gitmem lazım mecbur kızı bezliicem yaa offf
yok canim ya benim temizlik de yarim kaldi estos gibi ben de kizi tuvalete alistirdikdan sonra kizlarla baslarim yapmaya
hic sorma estos gitti guzelim tv annem 3 saat konustu telefonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?