- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #13.341
bak bebek dedin de aklima geldi ben ayin 10 u test yapicam ama icimden bir ses yok diyor
sen çabuk tutyon anam bebeleri vardır
ben de gideyim de şu pastayı yapayım
sigara böreğinin içini hazırlayıp sarayım
sarmayı pişireyim
bi de yemek yapayım
GÜNAYDIN BACILAR..
BAHAR temizliğine kim başlıyor, nasıl bir program izliyoruz. Şu işleri bir yazsak gün gün programlasak.. Ben acemiyim kendi kendime kalsa 10 günde toparlayamam. Hadi Azecim şu işin ucundan tutuver canım benim..
Bak çalışmalarınız için dua ederim
cnm yemeklerimi saat 12:30 a yetiştirmem lazımo ka da calistik tutmasi lazim ama
saat kaca yetistirmen lazim estos
Canım ben 2 hafta içinde başlıyacam hem iyiçe hava ısınıır diye düşündüm
Buarada kimler başlıyor bahar temizliğine :26:
cnm yemeklerimi saat 12:30 a yetiştirmem lazım
okul için olanları da saat 14:30 a kadar yetiştirmem lazım
ben fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum
geçen hafta kapılarımı sildim
hafta sonu da camları tülleri hallettim ama yağmur yağdı ve camları gel gör aylardır silinmemeiş gibi
cnm yemeklerimi saat 12:30 a yetiştirmem lazım
okul için olanları da saat 14:30 a kadar yetiştirmem lazım
ben fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum
geçen hafta kapılarımı sildim
hafta sonu da camları tülleri hallettim ama yağmur yağdı ve camları gel gör aylardır silinmemeiş gibi
Canım ben dolap içlerinden başlıyacağım yağmurlar o zamana kadar bider sonra canlara sıra gelir
Öyle düşündüm bakalım bu gün dr randevüm var onu halledip ütü yapabilsem iyi olacak şimdi mutfağa dallarım
günaydın cadıgünaydınn
sardım valla ne yapayım oğluşum etüde kalıyo okulda 5 e kadareline sağlık. bu yorgunluğa birde sarma mı sardın kız
bu oglen kizi oturma odasinda uyutup yazliklari cikaricam yatak odasinda
Günaydın canımgünaydınn
Evet canım bende öyle düşünüyorumbenimde sıkı bir temizliğe ihtiyacım vara ama muallaklar mullaklar
Bende ordan başlıyacaga benziyorumbu oglen kizi oturma odasinda uyutup yazliklari cikaricam yatak odasinda
Günaydın tatlım aşkitom ben bu gidişle anca bitmesiozamana denk gelirGunaydın kızlar bende bahar temizliğine mayısta başlıycam havalar bi gün iyi bi gün kötü oluyo o zaman tamamen ısınır kv de haziranda gelcek temiz kalmış olur
kızlar yaa çocuklara mini pasta yapıyorum da hangi şekilde süslesem acep karar veremedim
yada ikisinden de mi yapsam :26:
İkiside çok hoş estoş ikisindende yap bence çeşit olsun
ben de öyle düşünmüştüm belki kızlar süslüyü,erkekler de çikolatalıyı ister
yaa aşkitom ben şimdi bunu dolaba koyduğumda kremşantisi saat 14:30'a kadar donar mı sence
biraz yumuşak da o saate kadar iyice tutunur değil mi :26:
yukarıdaki sorunun cevabını sizden de alalım bayanAskitom cadı hoşgeldiniz
Estos beş dakikalık burdayımayrıca eğer okul uzaksa onları buzluga koy yolda giderken zaten ericekler tam istediğin kivam olur
Canım dolaba koyduysan sorun yok ama difrize koyduysan çok serteleşe bilir kremşanti:26:
yukarıdaki sorunun cevabını sizden de alalım bayan
pastanın süslemesi nasıl olsun
o zmn yarım saat fln difrize koyayım sonra dolaba alırım daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?