- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #13.321
teşekkür ederim cnm benimAnladım canım ama senin dişlerin normaldede güzelmiş her tel takanın dişleri bu kadar düzgün olmuyor
kız kendini klonlamışsın sankimbu da benim cadinin en son fotosu
küçüklüğü eşine benziyordu ama büyüdükçe hık demişsin burnundan düşmüşbabasina daha cok benzetiyolar tanemim ama ben de esime benziyorum
tavsan disarida kalmaktan grilesmis
Günaydın kızlar nasılsınız
Dün geç geldk doktordan o yuzden yazamadım muayane etti doktor ekg eko ve kan tahlili yaptı bnde mitral darlığı var kalbimde. Biraz ilerlemiş daha dogrusu yas ilerledikçe ilerliyomuş bu hastalık bizde seneye bebek istedmizi söykedk sorun olurmu dedim çocuk istiyosanız en uygun zaman şimdiki zaman dedi çünkü yasın geçtikçe hastalığın artıcak daha kötü oluck dedi şimdi bile gebelik yaşasan sıkıntılı günler seni bekliyo dedi bunu göz önünde bulundur çünkü mitral darluğında dogumda ve gebelikte kan kalbe tam gitmiyomş o yuzden sıkıntı oluomş şimdi olursa daha kolay atlatrsn dedi
Ritm holter takıcaklsrmış 2 gün cihaz üstümde kalcakmış kalp ritmimi ölçücekler sonra ona göre kan sulandırıcı vericekler bu gebeliktede normaldede kanın kalbe gtmesni koaylaştrcakmış sonra kendni yorma fazla yürüme sıkıntıya sokm fln vs dedi
Önce biraz üzüldk eşimle o bana moral verdi şimdi daha iyiyim allah büyüğünden korusn ne diyim...
Evet canım
İşte böyle olunca daha iş yapası kalımıyor insnın
kizim neeen beddua ediyon belkim cabik alisacaklarhımmm zor olur canım eminim arkadaşlarımdan falan görüyorum. hatta arkadaşın birine dediydim,
çocuğu alıştırıcam derken sen altına kaçırmaya başlama bari dediydim,
kolay gelsin kuzum sanda,
bende mayıs bitince başlarım anca sınavlar bitsinde öle diyorum bakalım hayırlısı..
azimm sende beklede temelli mayısın sonunda başlayalım, hem sizinkiler anca alışır tawalete
o kadar mi benziyo estosteşekkür ederim cnm benim
kız kendini klonlamışsın sankim
küçüklüğü eşine benziyordu ama büyüdükçe hık demişsin burnundan düşmüş
aşkitom ama sen çok yoruyosun kendini
biraz daha dikkatli hareket etmen lazım
bu bebek olayına gelince de dr un dediklerini kesinlikle dikkate almalısın
kalbin fln sıkışıyo mu peki yorulduğun zmn :26:
benziyo valla senin adama acıdım iki tane aynı kadın çekilmezanladim kesin oyledir
kizim neeen beddua ediyon belkim cabik alisacaklar
o kadar mi benziyo estos
gunaydin balli ekmeklerim
hosgeldin canim senin oglan 4 donuyodur icerde sen temizlik yaparkenbugün işim yoktu kendime iş çıkarttım:)
kapılarımı silcem
sandalyelerimin tozunu alcam
camlarımı silcem
evi silip süpürürüm
toz alırım:)
bide günlük banyo yıkama seansı yaparım tamam:)
akşam yemeğimd evar zaten:)) ama önce kahvaltı yapiciğim:)
ben bu yorumdan hic bir sey anlamadim:26::26::26:ayrıca cam silmenin kolay yolunu buldum kızlar
uzanamdığım camlara bezi sulu sulu sıkıorum çekpasa doluorum cmımı güzelce siliorum dıştan çerçevesini falan en son camını siliorum sonna çektiriveriorum:)
bunun başka kolay yolu olan varsa sleyebilirmi lütfen:)
estos bu sabah icimde bi skinti var hayr olsunbenziyo valla senin adama acıdım iki tane aynı kadın çekilmez
günaydın nöörüyon
benim bugün çoook işim var
kapalı balkonumun kocaman camlarını silip tülünü yıkıcam
mutfağın tülünü yıkıcam
makineye çamaşır atıcam
evi toplamam lazzım
kahvaltı yapılacak
fayanslar silinecek
yaprak sarması yapıcam
alışverişe gitmem lazım
bi de yemek yapıcam
oğluşun dersiyle de ilgilenmem lazım
ee bi de kızın çişi pişi var
ooooofffff kaça bölünücem ben bugün
hosgeldin canim senin oglan 4 donuyodur icerde sen temizlik yaparken
ben bu yorumdan hic bir sey anlamadim:26::26::26:
estos bu sabah icimde bi skinti var hayr olsun
bu kadar isi bu gune saklamasaydin keske estos:26:cokmus hakikaten
canim cok gecmis olsun
skma canini her seyde bi hayr vardir
o zaman seneyi beklemeyin bebek icin madem oyle demis doktor
cok is yapiyorsun askitom birak canindan onemli degil ya yavas yavas haraket et bundan sonra dikkat et kendine
Üzme tatlı canın olur inşallah benim annemede dr kalp yetmezliğinden yasaklamış 3 çoçuktan sonra hamileliği maşallah annem durmamış 6 tane yapmış en sonunçusu benim çok riskli demiş annem normal doğumla doğmuşum bide kendini yorma aşkitom dinlenerek canım benim38:yavaş yavaş
Allah büyük aşkıtom bak şimdi tıp ilerledi 9 ay biraz sıkarsın dişini inşaallah olur hadi bakayım cabuk tutun elinizi topiğimize taze bebişler gelsinde sevelim
çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun,azerinin dediği gibi hakikten kendini çok yoruyorsun,dikkat et sağlık herşeyden önemli,rabbim şifa versin.hayırlısı ile bebiş haberlerini bekliyoruz artık
Kızlar hepinizi tek tek teşekkr ederim iyiki varsınız ilk önce çok üzüldm agladım ama eşim saolsun beni çok iyi motive etti şimdide aklıma geldkçe üzülüyorum ama yinee daha kötülerini düşünüp çok şükür diyorumteşekkür ederim cnm benim
kız kendini klonlamışsın sankim
küçüklüğü eşine benziyordu ama büyüdükçe hık demişsin burnundan düşmüş
aşkitom ama sen çok yoruyosun kendini
biraz daha dikkatli hareket etmen lazım
bu bebek olayına gelince de dr un dediklerini kesinlikle dikkate almalısın
kalbin fln sıkışıyo mu peki yorulduğun zmn :26:
iste boyle canim ya uzme kendiniKızlar hepinizi tek tek teşekkr ederim iyiki varsınız ilk önce çok üzüldm agladım ama eşim saolsun beni çok iyi motive etti şimdide aklıma geldkçe üzülüyorum ama yinee daha kötülerini düşünüp çok şükür diyorum
Bebiş içn yaz sonunu bekliyoruz allah nasip ederse o zaman başlıycaz inşallah sorunsuz bi hamilelik geçiririm zor olucak biliyorum ama rabbim yardımcı olur inşallah
Estoşum çok yoruldugumda koştuğumda merdiven çıktıgımda vs agrım oluyo kalbimde nefes alamıycak gibi oluyorum
Bundan sonra daha dikkat edicem kendime en azından hastalığımın ilerlememesi için....
geldim ve sizleri çok özledim
2 gündür evi topLama çamaşırlala geçti geçen hafta dipbucak yapmıştım
artık geldim
hayırdır züli bişey olmadı inşallah değil mi :18:hosgeldin canim senin oglan 4 donuyodur icerde sen temizlik yaparken
ben bu yorumdan hic bir sey anlamadim:26::26::26:
estos bu sabah icimde bi skinti var hayr olsun
bu kadar isi bu gune saklamasaydin keske estos:26:cokmus hakikaten
Kızlar hepinizi tek tek teşekkr ederim iyiki varsınız ilk önce çok üzüldm agladım ama eşim saolsun beni çok iyi motive etti şimdide aklıma geldkçe üzülüyorum ama yinee daha kötülerini düşünüp çok şükür diyorum
Bebiş içn yaz sonunu bekliyoruz allah nasip ederse o zaman başlıycaz inşallah sorunsuz bi hamilelik geçiririm zor olucak biliyorum ama rabbim yardımcı olur inşallah
Estoşum çok yoruldugumda koştuğumda merdiven çıktıgımda vs agrım oluyo kalbimde nefes alamıycak gibi oluyorum
Bundan sonra daha dikkat edicem kendime en azından hastalığımın ilerlememesi için....
Kızlar hepinizi tek tek teşekkr ederim iyiki varsınız ilk önce çok üzüldm agladım ama eşim saolsun beni çok iyi motive etti şimdide aklıma geldkçe üzülüyorum ama yinee daha kötülerini düşünüp çok şükür diyorum
biz de pek bi is yapmak lovelicimbir süredir isteğim gibi temizlik yapamıyordum o yüzden girmiyordum valla enerjim yoktu ama toparladım ve döndüm
ooo su okul isi baya yoruyo senihayırdır züli bişey olmadı inşallah değil mi :18:
zaten hepsini yapamadım ki alışveriş işim uzun sürdü biraz iki çocukla ordan oraya
oğlumun dersi de çok oyaladı akşam da oğluşa ayakkabı fln almaya çıktık eşimle
cadıyı anneme bıraktım bu gece orda kalacak
çünkü yarın oğluşun sınıfına mamalar götürücem sıra bende
elime ayağıma dolaşmasın diye bu akşamdan götürüp bıraktım yarın rahat rahat işlerimi hallederim
sarmayı akşam saat 10:30 da başladım sarmaya sonra mutfağı topla evi topla alışverişleri yerleştir fln derken bu saat oldu
balkonumun camlarını da silemedim vaktim yetmedi çünkü
zaten akşam da yağmur yağdı çok fena
yarın da mini pasta ve sigara böreği yapıcam ve böylece okul ikramım da bitmiş olacak
evet cnm daha yaşın çok genç şimdiden yıpratıp da kendini yorma
evim hiç kirlenmeseeee
Günaydın süttlü nüriyelerim
günaydın bülbül yuvamGünaydın süttlü nüriyelerim
biz de pek bi is yapmak lovelicimmerak etme bi sey kaybetmedin
ooo su okul isi baya yoruyo senitalha buyuyecek azra nin okulu gelicek
aslinda bi bakima da iyi ya gunun nasil bittigini farketmiyorsundur bile
gunaydin tanemim
günaydın bülbül yuvam
yoruyo tabi işte hep diyorum yaa keşke çocukların yaş farkı 2-3 olsaydı
o zmn okula gidip gelirken daha büyük olmuş olurdu hızlı yürürdü anlattığın zmn daha iyi anlardı
ve 1-2 yıl tek giderdi büyük çocuk,sonra kardeşi de okula başlayınca benim de alime ayağıma dolaşanım olmayacağı için
daha rahat ilgilenirdim
ben 3. çocuktan vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?